NobodyRankXV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω το iPhone 6 Plus σχεδόν 7 μήνες και τώρα ξαφνικά όταν πιέσεις κάπως την οθόνη στην μέση η αριστερά ακούγεται ένα κλικ κλικ σαν να ειναι loose το έψαξα στο Ίντερνετ και το έχουν και άλλοι αυτο το πρόβλημα, να πάω κατευθείαν ινφοκουεστ; Θα μου το αλλάξουν ; Μου κάνει αυτο ακριβώς https://m.youtube.com/watch?v=L8PybOr5kr8
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω το iPhone 6 Plus σχεδόν 7 μήνες και τώρα ξαφνικά όταν πιέσεις κάπως την οθόνη στην μέση η αριστερά ακούγεται ένα κλικ κλικ σαν να ειναι loose το έψαξα στο Ίντερνετ και το έχουν και άλλοι αυτο το πρόβλημα, να πάω κατευθείαν ινφοκουεστ; Θα μου το αλλάξουν ; Μου κάνει αυτο ακριβώς https://m.youtube.com/watch?v=L8PybOr5kr8 δεν το συζητάς καν το πας και στο αλλάζουν και μόλις πάρεις το άλλο να το τσεκάρεις εκεί για να είσαι σίγουρος πως όλα είναι εντάξει
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 δεν το συζητάς καν το πας και στο αλλάζουν και μόλις πάρεις το άλλο να το τσεκάρεις εκεί για να είσαι σίγουρος πως όλα είναι εντάξει Χμμμμ θα πάω απλά το Χα πάρει από Γερμανό, μη μου πουν τραβά εκει που το πήρες Επίσης σε ποιο κατάστημα να πάω ; Στον άγιο Ιωάννη ή Καλλιθέα ;
iMarilina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Χμμμμ θα πάω απλά το Χα πάρει από Γερμανό, μη μου πουν τραβά εκει που το πήρες Επίσης σε ποιο κατάστημα να πάω ; Στον άγιο Ιωάννη ή Καλλιθέα ; Μην το πας σε Γερμανό κατευθείαν infoquest, δουλεύουν βάσει ΙΜΕΙ αυτοί. Σε όποιο κατάστημα θες πας δεν έχει σημασία. 2
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 το πήγα τελικά και μου είπαν πως θα αντικαταστήσουν ολόκληρη την συσκευή , το πιο πιθανό δηλαδή αλλα μου ήρθε μήνυμα ενημέρωσης από την ινφο και έλεγε πως έγινε παραγγελία για το ανταλλακτικό αλλα όταν λένε ανταλλακτικό ; μήπως απλά θα αλλάξουν την οθόνη; θα δείξει..
SaFiS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το πήγα τελικά και μου είπαν πως θα αντικαταστήσουν ολόκληρη την συσκευή , το πιο πιθανό δηλαδή αλλα μου ήρθε μήνυμα ενημέρωσης από την ινφο και έλεγε πως έγινε παραγγελία για το ανταλλακτικό αλλα όταν λένε ανταλλακτικό ; μήπως απλά θα αλλάξουν την οθόνη; θα δείξει.. Κινητό θα σου αλλάξουν. Το μήνυμα είναι τυπικό. Και σε 'μένα όταν μου αλλάξαν το 5s που μου έτρωγε την μπαταρία σε 40 λεπτά, το ίδιο μήνυμα είχε έρθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα