Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με τις πίσω θύρες USB στον υπολογιστή μου. Πίσω έχω 2 USB 2.0 θύρες (ψηλά, δίπλα στην PS/2) και 6 USB 3.0 θύρες. Από τις 6 USB 3.0 δουλεύουν μόνο οι 2. Οι άλλες 4, δίνουν ρεύμα αλλά οι συσκευές δε συνδέονται.

Ορίστε τα specs της μητρικής. (πιθανολογώ οτι έχει να κάνει με το VIA Chip?).

Και μια εικόνα από το Device Manager

post-210892-0-12088600-1449605756_thumb.jpg

Νέο στοιχείο με κάποιες δοκιμές. Οι 2 USB2.0 στο πίσω μέρος ενώ μπορώ να συνδέσω stickάκι κανονικά, όταν έχω συνδεδεμένα ποντίκι και πληκτρολόγιο εκεί (που γι'αυτή τη δουλειά είναι), αυτά δε φαίνεται να λειτουργούν. Ρεύμα παίρνουν αλλά δεν ανταποκρίνονται

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ενα repair με το cd των windows μήπως ειναι θέμα software , οι usb λειτουργούσαν κανονικά και τώρα σου έβγαλε το πρόβλημα ?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ενα repair με το cd των windows μήπως ειναι θέμα software , οι usb λειτουργούσαν κανονικά και τώρα σου έβγαλε το πρόβλημα ?

Οι θύρες λειτουργούσαν κανονικότατα και το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά.

Λύθηκε μέσω format που ούτως ή άλλως προγραμμάτιζα αλλά τώρα επισπέφθηκε 

Δημοσ.

Οι θύρες λειτουργούσαν κανονικότατα και το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά.

Λύθηκε μέσω format που ούτως ή άλλως προγραμμάτιζα αλλά τώρα επισπέφθηκε 

Στη θέση σου θα έκανα:

1. Update των drivers πολύ εύκολα και γρήγορα με το Drive Booster (Google it !)

2. Aν δεν λυνόταν το προβλημα αποσύνδεση απο το ρεύμα και εξωτερικό καθαρισμό με οδοντογλυφίδα της Usb υποδοχής (ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ κίνδυνος να τα βραχυκυκλωσεις όλα) και μετά ανοίγεις το κουτί και με ενα πιστολάκι φυσάς και καθαρίζεις :-D ....Δεν μπορείς να φανταστείς τι σκόνη μαζεύεται εκει μέσα  :eek: !!! Προσοχή τα ανεμιστηράκια της ψύκτρας του επεξεργαστή, κάρτας γραφικών και τροφοδοτικού να μην περιστρέφονται σαν τρελλά γιατι θα σου δημιουργήσουν πιθανότατα ηλεκτρικό φορτίο και υπάρχει η πιθανότητα να μην ανοίξει ο Η/Υ στο τέλος με την επανασύνδεση του ρεύματος με την πρώτη. Κλείνεις διακοπτάκι τροφοδοτικού, περιμένεις...ξανανοίγεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...