logouxarin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια Αρχικα ειμαι τελιως ασχετος απο τον τομεα των tablets. Σημερα ενας συνεργατης μου , μου αφησε ενα tablet για να διαβασω κατι pdf οσο ειμαι στο λεωφορειο , εν τελη μου ειπε να το κρατησω. Ειναι ενα κινεζικο tablet δεν γραφει καν μαρκα δεν εχει καν καλη αφη. Εγω το μονο που θελω απο το tablet ειναι να μπαινει internet και messenger για το facebookl. Η εκδοση του ομως ειναι τοσο παλια που δεν δεχεται καν messenger. Οταν πηγαινω για updates δεν μου βγαζει καν οτι υπαρχει νεοτερο update. Υπαρχει καποιος τροπος να το rootαρω χωρις καν να ξερω το μοντελο του και να του φορτωσω αν οχι το νεοτερο λογισμικο , ενα λογισμικο μεγαλυτερο απο το Android 2.2–2.2.3 Froyo που εχει ηδη;Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 απο υπολογιστη δες στο youtube how to install android ------ on any tablet και μπορεις να βαλεις ακομα και λολιποπ 5,1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν ξέρεις τι μοντέλο είναι κτλ δε θα καταφέρεις τίποτα. Δεν υπάρχει κάποια "generic" έκδοση android που μπορείς να περάσεις οπουδήποτε. Ο κώδικας υπάρχει, ίσως θα μπορούσες αν διαβάσεις να τον τροποποιήσεις για το τάμπλετ σου, αλλά από το να μπουτάρει μέχρι να δουλεύουν όλα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Άσε που αν είναι τόσο παλιό τάμπλετ με Android 2.2/2.3, δεν θα περίμενα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα