Προς το περιεχόμενο

note 4 f vs c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το f είναι καλυτερη επιλογη imο λόγω καλύτερης διαχειρισης των apps (λίγες πραγματικά χρησιμοποιούν σωστά τα 8cores) και 4G + που όντως όπου το πιάνει πάει σφαίρα. Έχω διαβάσει επίσης ότι στο c έχουν αφαιρεθεί κάποιοι αισθητήρες που υπάρχουν στο 4πυρηνο.

Εμένα αυτά και μόνο με έκαναν να πάω στο f. Κατά τα άλλα στον μέσο χρήστη δεν νομίζω πως θα του φανεί το ένα να υπερέχει σε σχέση με το άλλο. Εξάλλου στα πιο πολλά βίντεο που έχω δει διαφορες δεν υπάρχουν στην απόδοση, την μια έμπαινε το ένα πρώτο στην εφαρμογη και την άλλη το άλλο. Μετά στο ίδιο τεστ ειχαν ανάποδα αποτελέσματα.

Σίγουρα το 8πηρυνο θα υπερέχει σε multi tasking stuff και browsing αλλά εκεί παίζει ρόλο και η ram που είναι ίδια και για τα δύο μοντέλα.

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλω αφηστε τη διαχειριση του forum στην Ομαδα Διαχειρισης και καντε report αν εντοπιζετε κατι περιεργο. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παρακαλω αφηστε τη διαχειριση του forum στην Ομαδα Διαχειρισης και καντε report αν εντοπιζετε κατι περιεργο. Ευχαριστω.

Stormrain, μπορώ μάθω γιατί διέγραψες το post μου?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Ποιο απο τα δυο? Το πρωτο γιατι ηταν εντελως offtopic και flame. Το δευτερο γιατι εχει παραθεση απο post που εφυγε.

Οτιδήποτε αλλο θελησεις μεσω πμ γιατι αυτο που γίνεται αυτην τη στιγμή παραβιαζει τους Ορους Χρησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...