Προς το περιεχόμενο

note 4 f vs c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να δω πιο ειναι καλύτερο απο τα δυο και δεν μπορω να βρω
Ειναι για αγορά φιλου
Ποιο ειναι καλύτερο
Σεβαστές ολες οι γνώμες !

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι καποιο καλυτερο απο το αλλο, ο μεσος χρηστης αποκλειεται να δει διαφορες. Παρε οποιο βρεις φθηνοτερο. Ή το c για το wow factor του 8πυρηνου, κατα τ'αλλα ειναι το ιδιο. 

Μονη διαφορα αν ο φιλος σου σκοπευει να αλλαζει rom κλπ, τοτε πας κατευθειαν στο f γιατι εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο τους developers.

Δημοσ.

Το c εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας και πολυ καλυτερο επεξεργαστη(λογο του οτι κατασκευαζεται στα 20nm)...το f καλυτερη καρτα γραφικων και υποστηριξη απο developers. αν θες παιχνιδια πας στο f αν θες επεξεργαστηκη ισχυη, ιντερνετ κ.τ.λ πας στο C. εγω εχω το C και στα παιχνιδια ψιλοκολαει που και που...(μην φανταστεις τιποτα τρελο, ψιλοπραγματα γιατι ειμαι ψιρας). γενικα θα σου προτεινα το C εχει νεοτερο soc, το ιδιο με του s6 αλλα ειναι υποχρονισμενο σε 1.9ghz απο 2.1ghz του s6(αυτο κατασκευαζεται στα 14nm). εχει και ιδια καρτα γραφικων με το s6 απλα του note 4 c ειναι 6πυρηνη στα 700mhz ενω του s6 8πυρηνη στο 766 mhz. ο μεσος χρηστης δεν καταλαβαινει διαφορα παντος.

Δημοσ.

Αυτά τα περί μπαταρίας και ανώτερης cpu μου έλεγαν και εμένα όταν ήταν να το πάρω αλλά τώρα μετανιώνω που τα άκουσα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το C είναι ότι έχει χάλια σήμα πράγμα το οποίο κανείς δεν αναφέρει. Εγώ σαν κάτοχος C λοιπόν προτείνω F

Δημοσ.

Αυτα που χρησιμοποιεί ο φιλος μ ειναι Facebook, Twitter, Skype, viber Απο παιχνιδια κανα drag racing quizdom Kai tetia ..
Απλα άκουσε οτι το F κολλάει και δν εχει καλη μπαταρια

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι το Note 4 είναι πιο ακριβό από το S6 και από το G4 οπότε προσωπικά θα του έριχνα άκυρο

Γιατί τα άλλα δύο που ανέφερες είναι ανώτερα;

Δημοσ.

Γιατί τα άλλα δύο που ανέφερες είναι ανώτερα;

Πλεον ναι ειναι αρκετα καλυτερα πλην το πενακι που αναθεμα αν 1 στους 10 το χρησιμοποιει (οχι καθε μερα αλλα μια στο τοσο) και 1 στους 100 που οντως το χρειαζεται!

Δημοσ.

κινηταρα....

το F ειναι καλυτερη επιλογη γιατι κραταει περισσοτερο η μπαταρια, η διαφορα στην ταχυτητα στο every day use δεν φαινεται, υποστηριζει 4G+, το support στο xda ειναι αφθονο.

μακραν ενα απο τα καλυτερα κινητα που ειχα στην κατοχη μου.

κατι σαπια ποστ του στυλ : δεν αξιζει επειδη εχει βγει το S6, G4 και σου πα μου πες, τα αφηνω ασχολιαστα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...