Προς το περιεχόμενο

Αγορα windows 10 pro 64 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καληπερα αγορασα τα windows 10 pro 64 bit 257€ από το site της  Microsoft οκ μου εδωσε το κλειδι αλλα πουθενα δεν λέει από που θα κανω download το αρχειο ISO πειτε μου τι να κανω plz

Δημοσ.

ξαναλεω το θελω σε ISO ο υπολογιστης αυτην την στιγμη δεν εχει μεσα λειτουργικο συστημα

Ναι κατεβαζεις αυτο που σου εδωσα και μεσα απο αυτο κατεβαζεις οποια windows 10 θελεις και εχεις 2 επιλογες, η να κανεις bootable usb η να κατεβασης το ISO!!!

Η microsoft δινει αυτο το πραγραμμα!

Δημοσ.

οκ αλλλα πουθενα δεν λεει εάν θελω την PRO εκδωση μονο WIndows 10 λεει και εγω εχω κλειδι για PRO

μιπως υπαρχει καποιο τετοιο πρόγραμμα και για τα PRO windows 10 64 bit

Δημοσ.

οκ αλλλα πουθενα δεν λεει εάν θελω την PRO εκδωση μονο WIndows 10 λεει και εγω εχω κλειδι για PRO

Ναι εχεις δικιο μολις το ειδα και το αλλαξαν πιο πριν διαλεγες, λογικα κατεβαζεις αυτο και μολις βαλεις το κλειδι βρισκη για πια εκδοση ειναι! Εμενα π.χ.  σε ενα pc που εχω ειχα βαλει τα pro και μολις εβαλα κλειδι μου τα γυρισε σε enteprise!

μιπως υπαρχει καποιο τετοιο πρόγραμμα και για τα PRO windows 10 64 bit

Οχι μονο αυτο υπαρχει απλα το αλλαξαν, αλλα δε ξερω για πιο λογο...

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ! τωρα γυνεται εγκατασταση των windows εβαλα το κλειδι για τα PRO και το δεχτηκε τωρα ελπιζω οτι στην συνεχεια θα εχω τα PRO (με συνχωρητε για τα ορθωγραφικα μου λαθοι) και ευχαριτσω πολυ οσους ασχοληθηκαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...