Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ενα πράγμα στο οποιο είναι καλύτερο το j5? Λάθος, δεν πρόσεξα το S5, νόμιζα ότι εννούσε το grand neo κ.ο.κ - χίλια συγγνώμη.
leo06 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 κάπου τα έχεις μπερδέψει http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6506&idPhone2=7184σοβαρά προτείνεις j5 έναντι του s5 neo?για την μνήμη? την οθόνη? τον επεξεργαστή? Θα πετάξεις τα λεφτά σου, στα λοιπά mid-range της Samsung. Το μόνο αξιόλογο mid-range Samsung, είναι το J5. Έχει φοβερή οθόνη, απόδοση, αυτονομία και τιμή. Επίσης καλή επιλογή είναι και το Moto G 3rd GEN, με 1GB RAM (αν τώρα διαθέτεις τα λεφτάς, πας και στην έκδοση με τα 2GB RAM, αν και θα το πρότεινα μόνο σε gamers) που είναι value for money, με καλές αποδόσεις, stock android, εγγύηση ότι θα αναβαθμιστεί σε android marshmallow, αλλά με οθόνη IPS και όχι Amoled όπως του J5 (περί ορέξεως βέβαια).
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 κάπου τα έχεις μπερδέψει http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6506&idPhone2=7184σοβαρά προτείνεις j5 έναντι του s5 neo?για την μνήμη? την οθόνη? τον επεξεργαστή? Αδερφέ έκανα λάθος, το έγραψα ποιο πάνω.
giorgosmg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος... ειχα πριν 2 χρονια s2 εκαψε καρτα μνημης και εχασα ολα τα αρχεια,λογω βλακειας (δεν ειχα κανει back up) και πηγα σε μεταχειρισμενο iphone 5s για 6 μηνες που το δουλεψα ημουν υπερευχαριστημενος! δεν μου εκανε ουτε μια φορα κολλημα,ζεσταμα, το θεμα ειναι οτι πηγαινα ξανα σε 5s,απλα βγηκαν αλλα εξοδα και δεν θελω να φορτωσω καρτα επειδη δουλευω πολυ ιντερνετ,insta,fb,whatsapp, και paypal, παλι δεν ειχα θεμα με ασφαλεια κλπ αλλα δεν ξερω αν αξιζει να στριμωχτω για 410 ευρω να ξαναπαρω 5s κουτιου δεν ξαναπαω σε μεταχειρισμενο αυτη την φορα μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι fanboy ουτε ios, ουτε android απλα δοκιμασμενα γι αυτα που εκανα, εμεινα πολυ ευχαριστημενος με το 5s (με μειον την μικρη,16gb μνημη,που με το dropbox με εσωσαν) εχω μεινει 5 μερες χωρις smartphone και εχω φρικαρει... οποτε ακομη και αυριο 99% θα κανω αγορα ευχαριστω για την υπομονη σας και μηπως μια αξιολογη αγορα value for money ειναι το j5?
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος... ειχα πριν 2 χρονια s2 εκαψε καρτα μνημης και εχασα ολα τα αρχεια,λογω βλακειας (δεν ειχα κανει back up) και πηγα σε μεταχειρισμενο iphone 5s για 6 μηνες που το δουλεψα ημουν υπερευχαριστημενος! δεν μου εκανε ουτε μια φορα κολλημα,ζεσταμα, το θεμα ειναι οτι πηγαινα ξανα σε 5s,απλα βγηκαν αλλα εξοδα και δεν θελω να φορτωσω καρτα επειδη δουλευω πολυ ιντερνετ,insta,fb,whatsapp, και paypal, παλι δεν ειχα θεμα με ασφαλεια κλπ αλλα δεν ξερω αν αξιζει να στριμωχτω για 410 ευρω να ξαναπαρω 5s κουτιου δεν ξαναπαω σε μεταχειρισμενο αυτη την φορα μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι fanboy ουτε ios, ουτε android απλα δοκιμασμενα γι αυτα που εκανα, εμεινα πολυ ευχαριστημενος με το 5s (με μειον την μικρη,16gb μνημη,που με το dropbox με εσωσαν) εχω μεινει 5 μερες χωρις smartphone και εχω φρικαρει... οποτε ακομη και αυριο 99% θα κανω αγορα ευχαριστω για την υπομονη σας και μηπως μια αξιολογη αγορα value for money ειναι το j5? Ανάλογα τις απαιτήσεις σου φίλε. Για τα βασικά: Φωτογραφία, surfing, social media κτλπ είναι μια χαρά. Το έχει η κοπέλα μου και το κινητό πετάει, lag δεν υπάρχει ούτε για αστείο. Η οθόνη του είναι τρομερά όμορφη, αλλά και η φωτογραφική μηχανή για την τιμή του, είναι αρκετά καλή. Προσωπικά δεν είχα κανένα mid-range της Samsung σε εκτίμηση και πιστεύω, ούτε οι περισσότεροι που έχουν γνώσεις από smartphone, αλλά εδώ το πράγμα αλλάζει.
giorgosmg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 για gaming δεν το θελω, αν τα μεγαλυτερα ζορια ενος κινητου ειναι αυτο. φωτογραφικη εχω,και με το sony playmemories τα στελνω σε οποιοδηποτε smartphone με wifi/nfc βασικη χρηση ειναι να ειμαι online 24/7 σε insta,whatsapp,tapatalk και να κανω χρηση με ασφαλεια μεσω paypal/ebay/etc
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 για gaming δεν το θελω, αν τα μεγαλυτερα ζορια ενος κινητου ειναι αυτο. φωτογραφικη εχω,και με το sony playmemories τα στελνω σε οποιοδηποτε smartphone με wifi/nfc βασικη χρηση ειναι να ειμαι online 24/7 σε insta,whatsapp,tapatalk και να κανω χρηση με βασικη ασφαλεια μεσω paypal/ebay/etc Όντως, το gaming ζορίζει ένα smartphone περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ξέχασα να πω, ότι το J5 έχει και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας. Η ασφάλεια προϋποθέτει αναβαθμίσεις και η αναβαθμίσεις stock android συσκευή (Motorola - Nexus). Μια συσκευή stock android για τα χρήματα που μιλάμε, value for money, είναι το Motorola Moto G 3rd GEN. Έχει όλα τα καλά του J5, με περισσότερες αναβαθμίσεις, αλλά οθόνη IPS αντί για Amoled (εδώ μπαίνει ο παράγοντας του γούστου).
giorgosmg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καταλαβα ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια τελικα η θα παω σε motog 8gb or galaxy j5 , η θα κανω την μ@λ@κι@ να τα χωσω για iphone 5s (πολυ θετικο για εμενα το μικρο του μεγεθος, και το οτι εχω θηκες,tempered glass, κλπ) αναλογα το αυριανο ξυπνημα 1
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 καταλαβα ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια τελικα η θα παω σε motog 8gb or galaxy j5 , η θα κανω την μ@λ@κι@ να τα χωσω για iphone 5s (πολυ θετικο για εμενα το μικρο του μεγεθος, και το οτι εχω θηκες,tempered glass, κλπ) αναλογα το αυριανο ξυπνημα Δεν καταλαβαινω γιατι δεν κοιτας το ενδιαμεσο απο αυτα που γραφεις πχ Huawei p8 που ειναι και τερας σε specs και το αγοραζεις του κουτιου σφραγισμενο με 2 χρονια εγγυηση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και κοστιζει και φθηνοτερα απο το iphone 5s.
giorgosmg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 πολυ καλα specs,αλλα δεν ξερω πηγα και ειδα πριν λιγο σαν ποιοτητα κατασκευης το j5 ειναι 'ψευτικο' το Α5 ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο σαν κατασκευη. το J5 ειναι και λιγο μεγαλυτερο απ οσο εψαξα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε τιμη/αποδοση με μικροτερη οθονη εχω δανεικο ενα xperia παλιο, τι λετε να περιμενω καμια εβδομαδα μηπως παιξουν Χριστουγεννιατικες προσφορες? η να παρω το J5 να τελειωνει? τι μπερδεμα....
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εξακολουθω να μην εχω καταλαβει ποσα χρηματα τελικα διαθετεις. Ριξε μια ματια και στο http://www.insomnia.gr/topic/592825-smartphone-huawei-honor-4c-5-8gb-dual-sim-3g-8core-2gb-ram-149%E2%82%ACmediamarktgr/
giorgosmg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 max 250 γι αυτο ελεγα το Α5 και θελω να παω σε μια εταιρια με υποστηριξη εχω ακουσει καλα λογια για την samsung τους κινεζους τους φοβαμαι και για να μην παρεξηγηθω, ξερω οτι ολα ειναι κινεζικα απλα αλλαζουν τα specs που τους δινουν να κατασκευασουν και απο εμπειρια με προιοντα σε επαγγελματικη χρηση, δεν τους εχω εμπιστοσυνη. 1
giorgosmg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 τελικα κατεληξα στο Α5 εκτος απο το μεγεθος (μεγαλο για μενα) ειναι πολυ καλο και πολυ ποιοτικο σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
giorgosmg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω! πηρα μια απλη θηκη απο πλαισιο, και ενα tempered,αλλα δεν ξερω για αυτο, λεω να το παω πισω να παρω κατι αλλο, και να βρω κατι καλυτερο απο τα δικα τους sentio 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα