Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν αποθηκευετε τις επαφες στην sim!!

Εγω ετσι κανω και αν συμβει οτιδηποτε περνω την sim και την βαζω σε αλλο κινητο και καθαρισα.

Τελος παντων ο καθενας οπως βολευεται.

Αν δεν εχεις λογιαριασμο δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Δημοσ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν αποθηκευετε τις επαφες στην sim!!

Εγω ετσι κανω και αν συμβει οτιδηποτε περνω την sim και την βαζω σε αλλο κινητο και καθαρισα.

Η sim δέχεται μέχρι 200 επαφές. Εγώ έχω 500! Θέλω 3 sim να τις αποθηκεύσω... ;)
Δημοσ.

ειχα κανει συχρονησμο αλλα δεν δουλευει και στη σιμ ειχα περασει αλλα εκανα αλλαγη σιμ και τα εχασα ....Android einai to ena kai to allo ...με το phonecopy ειναι ευκολο?

Υπάρχει και μια άγνωστη λεξη στην ελλαδα, το backup

ειχα κανει φιλε ....αλλα για καποιον λογο δεν δουλευει δν ειναι αγνωστη προς εμενα 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις επαφές στην σιμ , οι δικές μου επαφές είναιμε πολλά τηλέφωνα εμαιλ διεύθυνση γενέθλια.

Εν έτη 2015 το θεωρώ παράλογο να μπαίνουν οι επαφες στην σιμ. Τις βάζεις στο google και τις έχεις παντού και πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να έχεις επαφές στην σιμ , οι δικές μου επαφές είναιμε πολλά τηλέφωνα εμαιλ διεύθυνση γενέθλια.

Εν έτη 2015 το θεωρώ παράλογο να μπαίνουν οι επαφες στην σιμ. Τις βάζεις στο google και τις έχεις παντού και πάντα.

Που έχει και δικό του backup επαφών, αντίθετα με το iCloud* που αν γίνει καμμιά μαλακία την πάτησες (εκτός φυσικά αν έχεις Time Machine του υπολογιστή που συγχρονίζει με το iCloud αλλά επειδή πολλοί, όπως σωστά επισημάνθηκε, δεν έχουν, η λύση των Google Contacts είναι ασφαλέστερη. Επίσης καλό είναι, αν δεν ενοχλεί κάποιον, να είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.

Edit

Είχα καιρό να τσεκάρω, τώρα πια έχει και το iCloud "Contacts Restore".

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...