cris67 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους Θέλω να κάνω εγκατάσταση winxp σε σκληρό άλλου υπολογιστή(2ος).Τα cd&dvd drive του 2ου υπολ. δεν δουλευουν και ούτε μπορώ να χρησιμοποιήσω usb για εκκίνηση. Γίνεται να βγάλω τον σκληρό του 2ου,να τον βάλω στον δικό μου και να κάνω την εγκατάσταση winxp στον 2ο;Βέβαια δεν θέλω να δημιουργήσω dualboot στον δικό μου.Επειτα να βάλω τον σκληρό στον 2ο για να ξεκινήσει και να περαστούν οι όποιοι drivers του hardware του 2ου. Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από cris67
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να κάνεις και μέσου usb αρκεί να έχεις ένα άδειο με αρκετό χώρο,μπορείς και μέσου virtual,δες το θέμα αυτό,διάβασε την σελίδα από την αρχή μην πω όλο το θέμα. http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-σε-laptop-που-δεν-δουλεύει-το-dvd-player/?p=4751145
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ναι μπορεις αρκει μετα την εγκατασταση να απεγκαταστησεις ολους του controllers για να μη τρως μπλε οθονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα