Eldiablo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σημερα παρελαβα την lg 24gm77 και την εχω με dvi και 120hz στις ρυθμισεις οθονης.Μηπως γνωριζει κανεις αν χρειαζεται calibration για τα χρωματα?Η καποιες βελτιστες ρυθμισεις?
XMorsX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν εχεις hardware για calibration κανε. Αλλιως δες εδω ρυθμισεις. http://prohardver.hu/teszt/lg_24gm77_monitor_jatekos_lelekkel_jatekos_lelkekn/kalibralas_meresek.html Επισης κλεισε το DAS και ανοιξε το Motion 240. Θα χρειαστει να ανεβασεις την φωτεινοτητα πανω απο 14 για να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα με το Motion 240 ανοιχτο.
Eldiablo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου θα το δω το άρθρο.Απλά νομίζω ότι σε κάποια σημεία το άσπρο της οθόνης μου σαν να κιτρινίζει λίγο.
XMorsX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου θα το δω το άρθρο.Απλά νομίζω ότι σε κάποια σημεία το άσπρο της οθόνης μου σαν να κιτρινίζει λίγο. Θα μπορούσε να είναι ελλατωμα της οθόνης, αδυναμία των color presets η αποτελεσμα της χρησης matte coating. Φτιάξει την πρώτα όπως παραπάνω και δες αν αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα