Neg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ο οπαδισμός πολλών εδώ μέσα με ξεπερνάει. Οι μεν θέλετε να πείσετε του δε ότι ένα αντροιντ 120 ευρώ είναι συνολικά καλύτερο από το καλύτερο Iphone και οι δε αναφέρεστε στον jobs λες και ήταν το κολλητάρι σας που συζητούσατε για το design των συσκευών της apple μαζί του και το συναποφασίζατε κάθε φορά που πηγαίνατε για μπεργκερ. χαλαρώστε λιγάκι. ας πάρει ο καθένας ότι γουστάρει και ας το κρατήσει για τον εαυτό του. Η προσωπική μου άποψη για το iphone, αν και προσωπικά δεν είχα ποτέ, είναι ότι ήταν πάντα ένα ποιοτικό προιόν και άνθρωποι του περιβάλλοντος μου είναι ακόμη με 3gs γιατί όπως και να το κάνουμε έχει αντοχή στο χρόνο. Απο την άλλη όταν ένα προιόν κοστολογείται τόσο ακριβά, θεωρώ απαράδεκτα τα προβλήματα που κατα καιρούς έχει παρουσιάσει όπως ήταν κάποτε η απώλεια του σήματος ή αυτό το περίφημο λύγισμα. όπως μπορεί κανεί να δεί στο άβαταρ μου, το φορητό os της επιλογής μου είναι το windows phone. Το προτιμώ γιατί είναι γρήγορο out of the box και παρέχει πολύ οικονομικές αξιοπρεπεις συσκευές. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εν έτει 2015 η Microsoft θα μου πασάρει μια ελεεινή πλαστικούρα στα 600+ ευρώ όπως το lumia 950 και θα πω :''κοιτα τι κάνανε οι μάγκες". Στα λεφτά αυτά το λιγότερο που αξιώνω είναι ένα μεταλλικό σασί και μία γενικότερα ποιοτική αίσθηση στο χέρι. Αν όμως μπούμε στη λογική ότι smartphone = εφαρμογές τότε νομίζω ότι το ios είναι ο απόλυτος επικυρίαρχος. Πέρα από το πλήθος των εφαρμογών υπάρχει και απίστευτη ποιότητα. Σταματήστε να τσακώνεστε και ας κάνει ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί. Εξάλλου όσο και να μη μας αρέσει, άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό, θύματα είμαστε των εταιριών κολοσσών των οποίων όλων ο σκοπός είναι η αισχροκέρδεια. Αυτό!, μπράβο ειλικρινά μία απο τις λίγες ισορροπημένες κριτικές εδω μέσα και όσοι λέτε συνέχεια για τον Jobs, δεν ήταν και ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο μην λέμε ότι θέλουμε, πετυχημένος ήταν, έβγαλε με την Apple πανέμορφα προϊόντα αλλα μέχρι εκεί. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αυτη η εταιρεια απο τοτε που την ανελαβε ο λουλης,ολο @@@@ βγαζει.οταν σοβαρευτει σαν εταιρεια και σεβαστει τους πελατες της,τοτε θα ξαναπαρω iphone.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 το πρόβλημα να παραθέσουμε κάποιες άλλες σκέψεις με αφορμή τη θήκη ποιο ειναι; με αφορμή τη θήκη μπορούμε να παραθέσουμε και σκέψεις σχετικά με το τι θα φάμε το μεσημέρι! Φαντάζεσαι που μπορεί να οδηγηθεί το topic μετά? 1
coffeex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν και πιο λογικές και καλύτερες λύσεις από αυτήν της Apple, όπως είπαν και ποιο πάνω.
Cosbuster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εμ... η θήκη δεν προορίζεται για... ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, αλλά για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ! Εσείς πηγαίνετε να πάρετε την σούπερ-ντούπερ πανέμορφη θήκη και μετά να παραπονιέστε γιατί σας... έγινε βίδες το κινητό στην πρόσκρουση! Διαφωνώ, η εμφάνιση είναι μεγάλο θέμα. ποιό το νόημα να χαλάς τόσα λεφτά σε σχεδίαση και δημιουργία Image των συσκευών σου όταν απλά κοτσάρεις πάνω μια κακάσχημη (επίσημη) θήκη και έχεις ένα έκτρωμα; 4
Neg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Διαφωνώ, η εμφάνιση είναι μεγάλο θέμα. ποιό το νόημα να χαλάς τόσα λεφτά σε σχεδίαση και δημιουργία Image των συσκευών σου όταν απλά κοτσάρεις πάνω μια κακάσχημη (επίσημη) θήκη και έχεις ένα έκτρωμα; Σωστός! Αμα είναι τότε να μην πληρώνουμε για ένα κινητό ένα κάρο λεφτά για καλά υλικά και design και να αγοράζουμε ένα κακόγουστο φτηνό κινητό αφού έτσι και αλλιώς θα μπει σε μία θήκη. 2
Oxygene Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οι μεν θέλετε να πείσετε του δε ότι ένα αντροιντ 120 ευρώ είναι συνολικά καλύτερο από το καλύτερο Iphone Αν με ρώταγες μέχρι πρόσφατα θα σου απάνταγα ότι το μηλόφωνο έχει το πάνω χέρι στην ποιότητα κατασκευής και τα κινητά με Android υπερτερούν σε οποιοδήποτε άλλο τομέα... Μετά το περίφημο bendgate πλέον δεν αλλάζω το ZTE Blade μου στα 120€ (πάνω κάτω) για κανένα μηλόφωνο, ακόμα κι αν πρόκειται για χάρισμα!
kfyros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 άλλο ένα apple topic που έγινε μαντάρα. 1. Μιλάμε για θήκη - power bank.Όσοι αναφέρεστε σε απλές θήκες είστε off topic. 2. Δεν είναι υποχρεωτική η αγορά της.Αν ήμουν φαν super slim κινητών όπως τα iphones 6 δεν θα έβαζα ποτέ καμία θήκη σε αυτά. Είναι καφρίλα να χώνεις τόσα φράγκα για ένα σούπερ ουάου λεπτό και fashion statement κινητό, και μετά να το κάνεις παντόφλα βάζοντας του θήκη.Υπάρχουν όμως πολλοί που έχουν iphone όχι ως fashion victims,θέλουν έξτρα μπαταρία και δεν τους νοιάζει τόσο η εμφάνιση. Το προτιμούν από το να ψάχνουν για πρίζες συνέχεια.Η ένσταση μου είναι στο υλικό της θήκης , που μαζεύει χνούδι - ύφασμα της τσέπης.Το σχήμα δεν με πειράζει, το προτιμώ από μονοκόματες θήκες που είναι στο ίδιο πάχος από άκρη σε άκρη.3. Στο θέμα της τιμής. Φυσικά υπάρχουν και πιο φτηνές θήκες - μπαταρίες με 30 δολλάρια περίπου. Υπάρχουν και πιο ακριβές (150 δολλάρια είδα κάπου).Κάποιος που έχει δώσει ένα κάρο λεφτά για ένα τέτοιο κινητό, δεν ξέρω αν είναι στην κατηγορία του κινέζικου power bank του κιλού. Τελοσπάντων δίνει και ένα επίσημο προϊόν η apple , αλλά υπάρχουν κι ένα κάρο επιλογές στην αγορά για όλα τα γούστα.Δε νομίζω ότι θα είναι προϊόν ευρείας κατανάλωσης γενικά.
Redragon7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θα μπορούσες να έχεις ένα άριστο προϊόν αν το έκανες ένα τσάκ παχύτερο ώστε να χωράει μεγαλύτερη μπαταρία but nooo, πρέπει να είναι ντε και καλά όσο γίνεται λεπτότερο...έτσι η αυτονομία πάει περίπατο, η κάμερα προεξέχει σαν αιμορροΐδα και το τηλέφωνο λυγίζει αν το κοιτάξεις στραβά...και για να το κάνεις ακόμα χειρότερο βγάζεις αυτή την θήκη/καμπούρα, που αν με ρωτάγανε αν είναι official Apple ή Κινέζικο έκτρωμα των 5 Ευρώ θα έχανα σε στοίχημα το νεφρό μου.. Κρίμα γιατί (τουλάχιστον) σε design η Apple σκότωνε μέχρι πρότινος. 5
Rage_unseen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) η θηκη ειναι κοστολογημενη γελοιωδως ακριβα , ειναι ασχημη και χωρις εμπνευση η πρωτοτυπια ακομα κ με τα στανταρτς κινεζου σχεδιαστη της δεκατιας του 80 ,προσφερει απο οτι λενε τα ριβιους αυτονομια που θα επρεπε να εχει εξαρχης το πανακριβο κ τελειο προιον συμφωνα με τους οπαδους της apple , με κερασακι στην τουρτα κατι εμπνευσεις που αυτοακυρωνονται για να μην πω οτι ειναι υψιστες μαλακιες οπως ενδεικτικο led κρυμμενο εσωτερικα κ κεραιες που δεν χρειαζονται σε ενα μη μεταλλικο σωμα κ καθομαστε τωρα κ το συζηταμε btw διαβαζω κατι ελιτιστικες τοποθετησεις απο apple fanboys και δεν ξερω αν αυτοι οι ανθρωποι εχουν στοιχειωδως συναισθηση Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από Rage_unseen 1
Snolly Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τελικα η θηκη ειναι ασχημη γιατι οι πιο ομορφες ειναι πατενταρισμενες http://9to5mac.com/2015/12/09/apple-smart-battery-case-design-patents/ 1
basilis5 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 και εδω και παντου διαβασα μονο αρνητικα σχολια για την θηκη. Συμπεραινω πως στατιστικα οσο μικρο η μεγαλο δειγμα και να παρουμε, θα εχουμε την ιδια αρνητικη αποψη, και αναρωτιεμαι. Οσοι πηραν την αποφαση να κυκλοφορησει, ειχαμ διαφορετικη αποψη, τους αρεσε δλδ; δεν αρεσει πουθενα, πως γινεται να αρεσε στην apple. προσπαθω να σκεφτω τι παιζει, αλλα δεν μπορω να το ερμηνευσω. Παντως εμμεσα για εμενα επιβεβαιωνεται πως το επομενο iphone θα εχει λογικα το ιδιο form factor.
Rage_unseen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τρελιτσα πουλανε στην apple οπως εκαναν με το ipad pro κ τον φορητο χωρις θυρες κλπ αφου βρισκουν κ πουλανε καλα κανουν
κβαντικος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τα s6 κρατάνε λιγότερο από το 6s πάντως. Α και δεν αφαιρείται η μπαταρία τους επίσης! To s6 δεν ειναι το μοναδικο τηλεφωνο που βγαζει η Samsung...last time I checked
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 To s6 δεν ειναι το μοναδικο τηλεφωνο που βγαζει η Samsung...last time I checked Και η apple δεν βγάζει μόνο το 6s ...last time i checked.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα