trelo-agori Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οποιος εχει Kindle ας ξεκινησει το κατεβασμα. https://www.ozbargain.com.au/node/224313 16
angmar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Nice! Τα βιβλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο kindle app σε android & ios και στον υπολογιστή μέσω του kindle cloud reader, οπότε ακόμη και να μην έχετε συσκευή kindle, ορμάτε. 1
Avatar_GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Και Kindle να μην έχει κάποιος μπορεί να τα διαβάσει με τον kindle cloud reader της amazon.
Avatar_GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως με το που πήρα 5 βιβλία το amazon μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα και δεν με αφήνει πλέον να πάρω τίποτα από Αμερική.... Λογικά θα είδαν την IP μου. "......please contact us or change your country to complete your purchase. You attempted to purchase an item while in a different country than listed on your Amazon account. Are you traveling outside your country? Please contact customer service in order to continue purchasing Kindle items. Did you recently move to a new country? You can easily update your country for your Amazon account."
searius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε VPN και μπορείς να συνεχίζεις να κατεβάσεις τα υπόλοιπα βιβλία 1
Avatar_GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Aυτό θα κάνω. Έχει να προτείνει κανείς καμία VPN;
zmaskos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως με το που πήρα 5 βιβλία το amazon μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα και δεν με αφήνει πλέον να πάρω τίποτα από Αμερική.... Λογικά θα είδαν την IP μου. "......please contact us or change your country to complete your purchase. You attempted to purchase an item while in a different country than listed on your Amazon account. Are you traveling outside your country? Please contact customer service in order to continue purchasing Kindle items. Did you recently move to a new country? You can easily update your country for your Amazon account." Μόλις αγόρασα 21 βιβλία χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση.
gregdel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως με το που πήρα 5 βιβλία το amazon μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα και δεν με αφήνει πλέον να πάρω τίποτα από Αμερική.... Λογικά θα είδαν την IP μου. "......please contact us or change your country to complete your purchase. You attempted to purchase an item while in a different country than listed on your Amazon account. Are you traveling outside your country? Please contact customer service in order to continue purchasing Kindle items. Did you recently move to a new country? You can easily update your country for your Amazon account." Περίεργο μου φαίνεται!... Η αλήθεια είναι ότι μόνο από το .com μπορώ να αγοράζω βιβλία (είτε δωρεαν είτε με πληρωμή). Από το .co.uk δεν μπορώ να αγοράσω λόγω δικαιωμάτων...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σαν δουρειος ιππος συμπεριφερθηκε η παρουσα προσφορα... Μεγαλη ζημια! Αυτο που λεει ο avatar ειναι πραγματικοτητα. Βρηκες λυση; (δεν νομιζω να λυνεται με vpn μιας και φαινεται να εχει πεσει καποιο block απο οτι μου ειπαν) 1
beastie74 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγω μπαινω στο Site και τα κανω 1`-click buy kai deliver sto device. εχω παρει 10-13 που με ενδιέφεραν κανενας περιορισμός
trelo-agori Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Κανενα προβλημα download με anonymoX addon στον firefox κι επιλογη καποιας usa ip.
Avatar_GR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σαν δουρειος ιππος συμπεριφερθηκε η παρουσα προσφορα... Μεγαλη ζημια! Αυτο που λεει ο avatar ειναι πραγματικοτητα. Βρηκες λυση; (δεν νομιζω να λυνεται με vpn μιας και φαινεται να εχει πεσει καποιο block απο οτι μου ειπαν) Όχι δε το έψαξα και πολύ όμως. Πάντως πριν από λίγο δοκίμασα να κατεβάσω από το underground apps του amazon.com ένα παιχνίδι και το έβαλα κανονικά. Αν πέσει και εκεί ban την κάτσαμε... είμαστε για να μετακομίζουμε Αμερική!!!
gregdel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μια και ήρθε η συζήτηση στο kindle να ρωτήσω κάτι... Έχει αγοράσει (επί πληρωμή) κάποιος βιβλίο (digital) από το .co.uk ή από το .com? Έχει αγοράσει kindle (συσκευή) από το co.uk με αποστολή Ελλάδα? Γιατί συμβαίνει το εξής: Συσκευή δεν μπορείς να αγοράσεις απο Αγγλία με αποστολή Ελλάδα... μόνο με αποστολή Αγγλία. Συσκευή μπορείς να πάρεις μόνο από το .com (Αμερική), πανάκριβη βέβαια καθώς επιβαρύνεται με φόρο, ΦΠΑ κλπ. Ομοίως και digital βιβλία. Δεν μπορείς να αγοράσεις από Αγγλία παρά μόνο από Αμερική. Είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν. Τα τελευταία χρόνια (4-5) που το χρησιμοποιώ μπορώ να αγοράσω μόνο από Αμερική (καθώς και τα περισσότερα -όχι όλα- δωρεάν που δίνονται), λόγω κάποιων copyrights που υπάρχουν. Συσκευή κατάφερα να πάρω από Αγγλία με αποστολή Αγγλία η οποία όμως δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα με τον λογαριασμό μου που είναι από Ελλάδα. Προσοχή μόνο: 2-3 από αυτά έχουν χρέωση... μην πατάτε αγορά με κλειστά μάτια. Για να μην το "τραβάω" πολύ, τα βιβλία που αναφέρθηκαν από τον @trelo_agori κατάφερα να τα πάρω χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς το link παραπέμπει στο amazon. Προσοχή μόνο, καθώς 2-3 από αυτά έχουν χρέωση. Μην πατάτε το "buy with 1-click" με κλειστά τα μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα