Garnele Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, αυτό που λέει ο τίτλος ουσιαστικά είναι το πρόβλημα... Το citavi είναι διαθέσιμο μόνο σε windows κ parallels και γι' αυτό αρνούμαι. Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν έχω άλλη εναλλακτική; Η μήπως έχω; Έχετε δοκιμάσει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα διαθέσιμο σε μακ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 https://www.mendeley.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ!! Το προτείνεις σε σχέση με τα άλλα / Το έχεις δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ!! Το προτείνεις σε σχέση με τα άλλα / Το έχεις δοκιμάσει; οχι δεν το εχω δοκιμασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Zotero, πολύ καλό και open source, λειτουργεί σαν plugin στο Firefox ή standalone με connector για Safari, Chrome. Υπάρχει σε OS X, Linux, Windows. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από Dr.Fuzzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ω τέλεια, θα το κοιτάξω! Να 'σαι καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα