deadmoon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Και στο nexus 5 του κολλητού μου μια από τα ίδια. Εγώ που έχω το 4 σκέπτομαι πολύ σοβαρά για custom rom ή να γυρίσω στο 4,4,4. Γενικά από ότι έχω παρατηρήσει από το 5 και μετά πολλά bugs και η google σφυρίζει αδιάφορα. Στο nexus 4 μας έκανε ομελέτα το κινητό με το lollipop (memory leak, restarts κάθε μέρα τουλάχιστον μια φορά και πολλά κρασαρισματα. Και ναι έχω κάνει factory reset και έχω ξανά κατεβάσει τη stock rom από την αρχή.) και μετά μας λέει α ξέρεις δεν θα πάρεις το επόμενο γιατί το κινητό σου πάλιωσε. (4 cores 2 gb ram) Επίσης ούτε άλλα bug fixes θα πάρεις γιατί έτσι. Ελπίζω μόνο να μην πάθετε τα ίδια οι κάτοχοι το nexus 5. Φιλε παντως εαν σκεφτεσαι για custom rom σου προτεινω την 6.0.0 Frank M. Την εχω στο δικο μου Nexus 4 παραπανω απο μηνα και δεν εμφανισε κανενα απολυτως προβλημα μεχρι στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αδύνατον... AI σημαίνει μηχανική μάθηση και χρησιμοποιήση δεδομένων του παρελθόντος που ανέρχονται σε πολλά TBs σε τέτοιες εφαρμογές. Δεν μπορούν να υπάρξουν τοπικά... Καθόλου αδύνατο (και η αναγνώριση μιας γλώσσας δεν είναι καθόλου μεγάλος όγκος δεδομένων, δες κάποια από τα desktop προγράμματα που κάνουν την δουλειά αυτή για να πάρεις ιδέα για μια τάξη μεγέθους). Σύντομα το TensorFlow θα μπορεί να τρέχει και σε κινητά που όταν αποκτήσουν την ισχύ που πρέπει θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για νέου τύπου δυνατότητες στα κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 οντως ενω το memory leaking ειναι ενα minor flaw ας πουμε Για να μην λέμε οτι νάναι, έχεις παρατηρήσει εσυ Memory Leak? Αν ναι, πως το διαπίστωσες? Καταλαβαίνεις οτι για να διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, εκτος από την περίπτωση που είναι κάτι προφανές, πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις και πως να το μετρήσεις? Memory Leak μπορεί να έχει μια εφαρμογή, Πολλές εφαρμογές , ή το λειτουργικό. Ο μέσος προγραμματιστής (και φυσικά κανένας χρήστης) δεν είναι σε θέση να εντοπίσει τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τι να το κανεις το update???Να το πεταξεις μετα το κινητο στα σκουπιδια???Εδω με το Lollipop και πολλα ατομα ειδαν τρελο lag στο κινητο τους,φαντασου με το Android 6 τι θα γινει. Αλλωστε τα παραπονα σου στην κυρια Samsung με τα 800000 διαφορετικα μοντελα που δεν εχει αξιωθει να βγαλει ακομα επισημη ανακοινωση για το ποια κινητα θα παρουν αναβαθμιση σε Android 6(και βεβαια μετα και το ποτε ετσι.Σιγα σιγα 1 βημα καθε φορα μην παθει τιποτα η Samsung). Ας μην ηταν το Nexus 6p phablet/παντοφλα αλλα στις 4.7-5ιντσες και θα ηταν φοβερη αγορα.Αλλα δυστηχως η google μετα το 5ρι nexus το εριξε και αυτη στα phablet. Σου μιλάω από ένα κινητό που μάλλον Δν το ξέρεις... Nexus 5x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε nexus lag και κολλήματα με Lollipop δεν οφείλονται στο Lollipop αλλά στον χρήστη και σε πειρατικές εφαρμογές αμφιβόλου ποιότητας. Δεν μπορώ να ακούω φίλο για lag σε nexus ενώ έχει το blackmart εγκατεστημένο με ένα τόνο πειρατικές εφαρμογές (πολλές από τις εποποιίες δεν της χρησιμοποιεί ποτέ) - τρελαίνομαι, τα παίρνω στο κρανίο. Να σου κάνει διάλεξη περί ασφάλειας πειρατικών εφαρμογών άτομο που δεν μπορεί να εντοπίσει πια εφαρμογή του στέλνει notifications με διαφημίσεις για να τις απενεργοποιήσει και μετά να γκρινιάζει για lag. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Χμμμ... Και για το ότι οι εταιρίες θέλουν δικιά τους εμφάνιση και αργούν να κάνουν update φτιαει η Google... Οοοοκ. Πες απλά ότι δεν είχες μυαλό να πάρεις το κινητό της Google! Nexus Καταρχήν δεν μου άρεσε το Nexus ούτε εμφανισιακά. Επίσης η Google δεν πουλάει μόνο Nexus. Πουλάει ολόκληρο οικοσύστημα μέσα από πολλούς κατασκευαστές. Δεν αναφέρει πουθενά επίσημα πως αν θέλεις υποστήριξη πρέπει να πας μόνο με τα Nexus. Η Google που με θέλει ως πελάτη και κέρδιζε κάποτε από εμένα μέσα από πολλούς τρόπους εντός του android (π.χ. ποσοστό στις αγορές μέσα στο Google Play), θα πρέπει να φροντίσει οι μεταπωλητές (Sony, Samsung, κτλ) να κρατούν ένα επίπεδο υποστήριξης, ανύπαρκτο προς το παρόν. Και ναι φταίει απόλυτα. Το android οι μεταπωλητές δεν το παίρνουν από το github. Το παίρνουν μέσα από επίσημες συμφωνίες με την Google με όρους και προυποθέσεις (σύμφωνους με την άδεια χρήσης apache φυσικά). Είναι σαν επέκταση της Google. Στο κομμάτι υποστήριξης οι άλλοι δύο κατασκευαστές (apple, microsoft) είναι πιο συνεπείς προς το παρόν. Όταν στρώσει αυτό εγώ και πολλοί άλλοι θα μπορούσαμε να ξαναεπιστρέψουμε. ναι μονο το 85% των συσκευν ειναι android Δεν αμφισβήτησα την πρωτοκαθεδρία του. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μην ακούγονται οι φωνές από το ρεύμα που μετακινείται. Δες τις ροές μετακίνησης των πελατών στην Αμερική (είχε βγάλει την έρευνα και το insomnia) και πόσοι φύγαν από android. Όχι ρε dstilio!! Ξανασκέψου το ρε γαμωτο!! Δε χρειάζονται ειρωνείες. Η δυσαρέσκεια υπάρχει σε πολύ κόσμο και η απαίτηση για καλύτερη υποστήριξη που εκφράζω θα ωφελήσει και εσένα εφόσον ακουστεί δυνατά. Εγώ ήμουν δυσαρεστημένος πολλά χρόνια μέχρι να αποφασίσω να αλλαξω. Ο οπαδισμός σας μόλις θίξουμε τον γίγαντα Google κάνει κακό σε εσάς τους ίδιους. Πρέπει ως καταναλωτές (εσείς πληρώνετε), να απαιτείτε συνεχώς το καλύτερο και να γκρινιάζετε συνεχώς εφόσον υπάρχει λόγος. Major releases με σοβαρά bugs και ελλειπή υποστήριξη θα έπρεπε να σας έχουν κάνει να πάτε την Google στα δικαστήρια και όχι να την υποστηρίζετε στα forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi5 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 για lg g3 ποτε με το καλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχήν δεν μου άρεσε το Nexus ούτε εμφανισιακά. Επίσης η Google δεν πουλάει μόνο Nexus. Πουλάει ολόκληρο οικοσύστημα μέσα από πολλούς κατασκευαστές. Δεν αναφέρει πουθενά επίσημα πως αν θέλεις υποστήριξη πρέπει να πας μόνο με τα Nexus. Η Google που με θέλει ως πελάτη και κέρδιζε κάποτε από εμένα μέσα από πολλούς τρόπους εντός του android (π.χ. ποσοστό στις αγορές μέσα στο Google Play), θα πρέπει να φροντίσει οι μεταπωλητές (Sony, Samsung, κτλ) να κρατούν ένα επίπεδο υποστήριξης, ανύπαρκτο προς το παρόν. Και ναι φταίει απόλυτα. Το android οι μεταπωλητές δεν το παίρνουν από το github. Το παίρνουν μέσα από επίσημες συμφωνίες με την Google με όρους και προυποθέσεις (σύμφωνους με την άδεια χρήσης apache φυσικά). Είναι σαν επέκταση της Google. Στο κομμάτι υποστήριξης οι άλλοι δύο κατασκευαστές (apple, microsoft) είναι πιο συνεπείς προς το παρόν. Όταν στρώσει αυτό εγώ και πολλοί άλλοι θα μπορούσαμε να ξαναεπιστρέψουμε. Δεν είναι στο χέρι της google να πιεση την κάθε τρίτη εταιρία (Sony,samsung κτλ) για να δινουν της αναβαθμισεις και τα fixes στα κινητα τους,για αυτο τον λογο καθαρα εβγαλε η google τα nexus,περνεις της αναβαθμισεις αμεσα χωρις καθυστερηση και δεν περιμενεις τον καθε εναν ποτε θα του καπνίσει να βγαλει το fix.Εγω ειμαι εδω και ενα χρονο με Νεξους 6 και πραγματικα,θα το κρατησω μεχρι να σταματησει να περνει updates,προχτες πηρα την 6.0.1 Και εγω ειμουνα απο εδω και απο εκει αλλα κατέληξα στο Ν6 και τελειωσα. Μου την σπαει παρα πολυ που η καθε εταιρια τα δικα της bloatware με αποτέλεσμα να πάνε την συσκευή πίσω σε απόδοση,να π.χ το S4 έχει hardware που για πλάκα παίρνει και 6.0.0 άλλα πως θα πουλήσει η samsung το S6??!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 dstilio, κανένας οπαδισμος. 4.3 jelly και Meego Harmattan 1.2 χρησιμοποιω αδελφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ψιλο εώς χοντρο ΑΔΙΑΦΟΡΟ update έκαναν. Σύντομα το TensorFlow θα μπορεί να τρέχει και σε κινητά που όταν αποκτήσουν την ισχύ που πρέπει θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για νέου τύπου δυνατότητες στα κινητά. Eξαρτάται τι εννοεις συντομα..Αν,εστω και σε 20 χρονια,φτάσουν την επεξεργαστικη ισχύ για σοβαρο Α.Ι. αλλα αν δουλέψει μισή ώρα μου ρίχνει την μπαταρία στο 10%,πάλι στο σημειο μηδεν θα ειμαστε πρακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα