SALAMINOMACHOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σ'ολους σας , και συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος σημειο Μεχρι χθες και για 3 χρονια η τηλεοραση ηταν απροβληματιστη Σημερα το πρωι μου τηλεφωνει ο γυιος μου, και μου λεει οτι η τηλεοραση εχει χασει τα καναλιαΠηγαινω να δω τι προβλημα υπαρχειΗ τηλεοραση δειχνει κανονικα ολο το μενουΚαναμε εκ νεου συντονισμο καναλιων αλλα τιποτεΜου ζητουσε να συνδεσω το καλωδιο που συνδεει την τηλεοραση με την κεντρικη κεραιαΣκεφθηκα μηπως φταιει η κεντρικη κεραια , αλλα η τηλεοραση που ειναι στο αλλο δωματιο δουλευε κανονικαΕφερα και το καλωδιο της κεραιας απο την αλλη τηλεοραση αλλα τιποτεΜηπως εχει βλαβη το tuner της τηλεορασης?Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη η υποδοχη κεραιας που ειναι πισω στην τηλεοραση?Εαν φταει το tuner , ξερετε ποσο κοστιζει? Μπορω να κανω δοκιμη με εξωτερικο αποκωδικοποιητη?Ευχαριστω για την προσοχη σας
SALAMINOMACHOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εβαλα ενα εξωτερικο αποκωδικοποιητη , και εκανε συντονισμο καναλιωνΜαλλον κατι επαθε ο εσωτερικος δεκτης Αυριο θα παρω ενα εξωτερικο δεκτηΠαντως ειναι παραξενη βλαβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα