philae Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 10,000 USB Data Sync Charging Cradle Docks with US$2.99 Shipping To claim your USB Data Sync Charging Cradle Dock 1.Login or Register a free account2. Choose your USB Data Sync Charging Cradle Dock from the items listed below and add to cart3. Enter coupon code ZAPALS151206 in your shopping cart or during checkout4. Pay US$2.99 postage and complete checkout5. Receive your awesome free USB Data Sync Charging Cradle Dock courtesy of Zapals! *1 item per customer *First 10,000 customers only *Valid email addressis required for order confirmation *Correct Shipping address is required **No refund, return or exchange *Order cannot be cancelled once confirmed *Shipping Time 15 – 30 days (Non tracking) *Our general terms & conditions apply Σελίδα: http://www.zapals.com/free-gifts.html 2
Kenny McCormick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λέει ότι δεν δέχονται refund return or cancell
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Φοβερά χρήσιμο... Λέει ότι δεν δέχονται refund οπότε αν δεν λάβουμε τίποτα χάνουμε και τα 2,7?
akiros12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα ένα, thx τον ts.Για να δούμε θα το λάβουμε ή μόλις πετάξαμε 2.7 ευρώ...
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγω προσωπικα σταματαω τις παραγγελιες απο αυτους ,μεχρι να παρω στα χερια μου 1 απο τα 4 προιοντα που περιμενω. 1
kostass__ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λέει ότι δεν δέχονται refund return or cancell και το paypal τι το εχουμε? αν δεν ερθει ποτε το αντικειμενο?
Sebu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Χθες 7/12 μου έκαναν dispatch την αλλη προσφορα με το καλωδιο φορτισης-φακο (με παραγγελία στις 26/11). Οπότε μιλάμε για 11 ημερολογιακές μέρες καθυστέρηση μεταξύ παραγγελίας/αγοράς και αποστολής, χωρίς να αναφερόταν πουθενα ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ή έπρεπε να γίνει παραγγελία. Μέχρι να το δω να έρχεται (έστω και αν ήταν τσάμπα) δεν θα τους τιμήσω σε προσφορές που ζητάνε έστω και 1 ευρώ. Μόνο αν βγάλουν τιποτα αξιόλογες, τσάμπα προσφορές που δεν θα έχω τίποτα απολύτως να χασω και το paypal τι το εχουμε? αν δεν ερθει ποτε το αντικειμενο? Αν εχεις πληρωσει μεσω paypal θα κανεις dispute
philae Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Απαντούν από τη Zapals στο https://www.ozbargain.com.au/node/222852#comment-3249428 (δεν επιτρέπει το φόρουμ να κάνω παράθεση το αγγλικό κείμενο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα