SOAD1981 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 γιατι ο πληθυντικος?επειδη ειμαι 34?χαχαχα
cliobaccarra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 α) να βάλεις έναν πανάκριβο επεξεργαστή να τρέχει χαμηλα? Τότε να πάρουμε και έναν Ι5 6600Κ ξεκλείδωτο να του ρίξουμε την συχνότητα σε αυτή του AMD να συγκρίνουμε αν θελεις να το κάνουμε σουρεαλ. μέσα το στοίχημα , αλλά θα τρέξουμε και το prime πρώτα να είναι σταθερός. επίσης και ο Ι3 4170 (αυτόν συζητούσαμε εδώ) μπορείς να του κάνεις ένα ελαφρύ o/c ανεβάζοντας όλη την μητρική. κανόνιζουμε λεπτομέρειες να έρθουν και insomniacs για εξέδρα. Είσαι Αθήνα? ..... και πάμε για στοίχημα με χρήμα για 2 λόγους α) να αξίζει τον κόπο και την οργάνωση β) να πονέσει και αυτός που μπουρδολογεί. Εγώ είμαι μέσα θα συμφωνήσουμε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ στο φορουμ δημοσίως και θα υλοποιήσουμε το στοίχημα παρουσία εθελοντών που θα θέλουν να δουν. Μηπως για να τον κανουμε να τρεχει σαν 8320 λεω εγω τωρα; Μηπως δεν ξερεις οτι ο fx 8370 ειναι fx 8320 με αλλες συχνοτητες; Ε πολυ απλα προσφερθηκα να τον κατεβασω στην συχνοτητα του 8320. Και γιατι σε αφορα εσενα το τι θα κανω εγω με το Prime; Αν δεν ειμαι σταθερος εγω θα εχω framedrops οποτε θα ειναι υπερ σου! Δεν σου απαγορεψα εγω να κανεις o.c στον i3, η intel στο εκανε. Φυσικα και θα κανεις και εσυ o.c ολη την μητρικη(lol). Ουτε θα σε υποχρεωσω να τρεξεις prime γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει, οπως σου ειπα αν εχεις/εχω ασταθιες θα φανει απο τα fps. Επισης αν εχεις/εχω υψηλη θερμοκρασια επισης. Το μονο restriction θα ειναι ,ιδιες καρτες, μαμα ψυχτρες. Για τα υπολοιπα δεν εχω θεμα, αν θελεις να πληρωνεις παραπανω δεν εχω προβλημα, ειπα να σε γλυτωσω απο μερικα εξοδα γιατι απλα φαινεσαι ημιμαθης. Μηπως βγαζεις συνεχεια δυσκολιες γιατι φοβασαι; Φυσικα και ειμαι Αθηνα.
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ που θες να μην με βάλεις στα έξοδα θα πρότεινα όμως να κοιτάζεις την τσέπη σου και τα λεφτά σου. Το τεστ θα γίνει σωστά με 8320 που ήδη είναι ακριβότερος από τον 4170 αλλά δεν πειράζει. (στο χαρίζω το bonus γιατί όπως έχω πει ο 4170 και πάλι είναι γρηγορότερος) Το prime δεν είναι απαραίτητο επειδή θα γίνει με bios defaults και χωρίς software boost , συμφωνώ μαζί σου δεν θα το έχουμε προϋπόθεση. μητρική θα βάλουμε και στις 2 περιπτώσεις την απολύτως φθηνότερη με τιμή κάτω των 50ευρώ. Ετσι κι'αλλιώς πάμε σε "φθηνό" gaming pc αλλιώς θα πηγαίναμε σε Ι5 με κλειστά τα μάτια και δεν έχει νόημα η συζήτηση. πάμε στα κοινά μνήμη την απολύτως φθηνότερη (2x4GB/1600) δίσκο έναν οποιονδηποτε ssd για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα και windows 7 με τους deafult drivers των μητρικών , αυστηρά κανένα επιπλέον πρόγραμμα/ρύθμιση επίσης να συμφωνήσουμε για vga εγώ προτείνω αφού πήγαμε σε επεξεργαστές άνω των 120ευρώ πρέπει να πάμε και σε καρτούλα 960 ή 380 κατ'ελάχιστον για να φανούν και οι δυνατότητες του επεξεργαστή. Ποια vga θες? Προσωπικά συμπαθώ και τις ΑΤΙ και πιστεύω ότι έχουν δίκαιη τιμή όταν τις συγκρίνουμε με αντίστοιχες NVIDIA. ΥΓ ΑΑΑΑ , πάμε και για το στοίχημα , 300ευρουλάκια για να κάνουν ευχάριστα Χριστούγεννα και τα παιδάκια στο χαμόγελο του παιδιού και πέρα από την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας μας να βγει και κάτι θετικό
nikos1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 και ποια μιτρηκι τον 50 μαξ εχει το σωστο chipset της σειρας 9χχ ???καμια.
cliobaccarra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ που θες να μην με βάλεις στα έξοδα θα πρότεινα όμως να κοιτάζεις την τσέπη σου και τα λεφτά σου. Το τεστ θα γίνει σωστά με 8320 που ήδη είναι ακριβότερος από τον 4170 αλλά δεν πειράζει. (στο χαρίζω το bonus γιατί όπως έχω πει ο 4170 και πάλι είναι γρηγορότερος) Το prime δεν είναι απαραίτητο επειδή θα γίνει με bios defaults και χωρίς software boost , συμφωνώ μαζί σου δεν θα το έχουμε προϋπόθεση. μητρική θα βάλουμε και στις 2 περιπτώσεις την απολύτως φθηνότερη με τιμή κάτω των 50ευρώ. Ετσι κι'αλλιώς πάμε σε "φθηνό" gaming pc αλλιώς θα πηγαίναμε σε Ι5 με κλειστά τα μάτια και δεν έχει νόημα η συζήτηση. πάμε στα κοινά μνήμη την απολύτως φθηνότερη (2x4GB/1600) δίσκο έναν οποιονδηποτε ssd για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα και windows 7 με τους deafult drivers των μητρικών , αυστηρά κανένα επιπλέον πρόγραμμα/ρύθμιση επίσης να συμφωνήσουμε για vga εγώ προτείνω αφού πήγαμε σε επεξεργαστές άνω των 120ευρώ πρέπει να πάμε και σε καρτούλα 960 ή 380 κατ'ελάχιστον για να φανούν και οι δυνατότητες του επεξεργαστή. Ποια vga θες? Προσωπικά συμπαθώ και τις ΑΤΙ και πιστεύω ότι έχουν δίκαιη τιμή όταν τις συγκρίνουμε με αντίστοιχες NVIDIA. ΥΓ ΑΑΑΑ , πάμε και για το στοίχημα , 300ευρουλάκια για να κάνουν ευχάριστα Χριστούγεννα και τα παιδάκια στο χαμόγελο του παιδιού και πέρα από την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας μας να βγει και κάτι θετικό Καλες οι πλακες σου αλλα απο τα παραπανω διχνεις ποσο μα ποσο μα ποσο μα ποσο πολυ θελεις να γινει το test. Ακομα και ο πιο intel fanboy να σε διαβασει καταλαβαινει τις μη ρεαλιστικες απαιτησεις σου. Ολο το forum θα γελαει με την παρτη σου που φοβηθηκες εναν fx 6300 o.c με μαμα ψυχτρα, που σε παμπολες περιπτωσεις εχεις αναφερθει με ορους οπως βουβουζελα και αλλα. Ευχαριστουμε για το ξεγυμνωμα.
Sheogorath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλες οι πλακες σου αλλα απο τα παραπανω διχνεις ποσο μα ποσο μα ποσο μα ποσο πολυ θελεις να γινει το test. Ακομα και ο πιο intel fanboy να σε διαβασει καταλαβαινει τις μη ρεαλιστικες απαιτησεις σου. Ολο το forum θα γελαει με την παρτη σου που φοβηθηκες εναν fx 6300 o.c με μαμα ψυχτρα, που σε παμπολες περιπτωσεις εχεις αναφερθει με ορους οπως βουβουζελα και αλλα. Ευχαριστουμε για το ξεγυμνωμα. Xαλαρώστε. Και οι δύο σας. Όσο ψηλά και να πάει ο 6300 με την μαμά ψύκτρα, σε ποιο game θα περνάει τον 4170? Πόσο να πάει, 4.2? Δεν θα κάνουμε bench run, αλλά υποτιθέμενο 24-7 oc. Εμένα θα με ενδιέφερε να το δώ πάντως. Ούτε με fanboismό ούτε με χρήματα κτλ. Αν και η ιδέα του ΧτΠ χρονιάρες μέρες μου άρεσε.
SOAD1981 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καντε ενα λογαριασμο στο youtube και ανεβαστε βιντεακια.αντε να φαμε και κανενα σουβλακι
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 μητρική https://www.skroutz.gr/s/3092677/Asrock-960GM-VGS3-FX.html cpu support list (8320 που συζητάμε μέσα) http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-VGS3%20FX/?cat=CPU μητρική ΙΝΤΕΛ 5 ευρώ φθηνότερη (αντίστοιχη απολύτως φθηνότερη ίδια μάρκα) https://www.skroutz.gr/s/6121203/Asrock-H81M-DG4.html πες μου και μια καλή VGA (πρέπει να είναι καλή για "ελευθερώνει" τα παιχνίδια αλλά όχι υπερβολική γιατί μιλάμε για χαμηλού κόστους gaming pc που "θέλουμε να βγάλουμε και από την μύγα ξύγκι" όχι θα μαζευτούμε (βάζω και τον χώρο) και θα στείλουμε το δώρο στο χαμόγελο του παιδιού με ένδειξη από τους INSOMNIA.GR να κάνουμε και λίγο διαφήμιση στον χώρο που μας φιλοξενεί. ΥΓ Οσον αφορά το O/C , τα έγραψα στην πρώτη σελίδα για τα ΑΝ και γιατί απορρίπτεται. Τώρα με ποιον γελάει το φορουμ και ποιος έχει παντελόνια άστο να το κρίνουν άλλοι.
cliobaccarra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Xαλαρώστε. Και οι δύο σας. Όσο ψηλά και να πάει ο 6300 με την μαμά ψύκτρα, σε ποιο game θα περνάει τον 4170? Πόσο να πάει, 4.2? Δεν θα κάνουμε bench run, αλλά υποτιθέμενο 24-7 oc. Εμένα θα με ενδιέφερε να το δώ πάντως. Ούτε με fanboismό ούτε με χρήματα κτλ. Αν και η ιδέα του ΧτΠ χρονιάρες μέρες μου άρεσε. Αυτα φιλε μου πες τα στον απο πανω που φοβαται . Ειπαμε αν υπαρχουν ασταθιες θα φανουν στα fps οποτε που ειναι το προβλημα με το τι o.c θα κανει ο καθενας; μητρική https://www.skroutz.gr/s/3092677/Asrock-960GM-VGS3-FX.html cpu support list http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-VGS3%20FX/?cat=CPU μητρική ΙΝΤΕΛ 5 ευρώ φθηνότερη (αντίστοιχη απολύτως φθηνότερη ίδια μάρκα https://www.skroutz.gr/s/6121203/Asrock-H81M-DG4.html Συνεχισε να κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου, δεν φαινεσαι καθολου.
Sheogorath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Και σε σένα πάει όμως. Γιατί συμφωνώ με τα λεγόμενα του JG αλλά σίγουρα όχι με τον τρόπο του. Ρε JG, μητρική με 2+1 φάσεις, θα σκάσει πριν γίνουν install τα Windows... Εγώ προτείνω τα δύο συστήματα, τον 8370 στα 3.5ghz και τον 4170 με ίδια κάρτα γραφικών να τρέξουν bench σε παιχνίδια. Να μας φύγει και η απορία
nikos1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 μητρική https://www.skroutz.gr/s/3092677/Asrock-960GM-VGS3-FX.html cpu support list http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-VGS3%20FX/?cat=CPU 970 chipset ειναι αυτη;;;;για δες καλυτερα. Chipset - Northbridge: AMD 760G - Southbridge: AMD SB710 https://www.skroutz.gr/s/6620244/Asrock-970M-Pro3.html Chipset - Northbridge: AMD 970 - Southbridge: AMD SB950 ετσι ειναι το σωστο.οπως εσυ θα βαλεις το μικρο απο την ιντελ τσιπσετ ετσι πρεπει να ειναι κατι στον amd οχι το απαρχαιωμένο 760g που εβαλες.
Sheogorath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 970 chipset ειναι αυτη;;;;για δες καλυτερα. Chipset - Northbridge: AMD 760G- Southbridge: AMD SB710 https://www.skroutz.gr/s/6620244/Asrock-970M-Pro3.html Chipset - Northbridge: AMD 970- Southbridge: AMD SB950 ετσι ειναι ο σωστο.οπως εσυ θα βαλεις το μικρο απο την ιντελ τσιπσετ ετσι πρεπει να ειναι κατι στον amd οχι το απαρχαιωμένο 760g που εβαλες. Χρηματικά ψάχνουμε ίδια. Γιατί αν πρέπει αν δώσουμε +20 ευρώ σε μητρική και άλλα +30 ευρώ σε επεξεργαστή ας πάμε σε i5 που όλοι ξέρουμε...
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καθίστε ρε παιδιά θα δώσουμε 25ευρώ παραπάνω λεφτά για οκταπύρηνο θα δώσουμε 5ευρώ παραπάνω λεφτά για μητρική όχι και να ζητάμε ακόμη περισσότερα από αυτή την ήδη σημαντική διαφορά! Αν ανεβάσουμε τόσο το budget , βάζουμε τον Ι5 4460 με Η81 στα ίδια λεφτά!! εδώ όλη η συζήτηση είναι για κάτι που να είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ του Ι3. Εγώ δέχθηκα επεξεργαστής και μητρική να είναι 30euro ακριβότερα στους AMD , αν είναι να ανεβάζετε τόσο πολύ το κόστος βάζουμε και τον Ι5 4460 για να υπάρχει αντιστοιχία στα λεφτά. ΥΓ Ο 8320Ε με BIOS DEFAULTS θα παίξει εγγυημένα χωρίς πρόβλημα. 1
nikos1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 και γιατι να βαλω μια μητρικη που ειναι αρχαια και απλα υποστιριζει με το ζορη εναν fx που το καταλιλο chipset για τους fx ειναι το 9χχ;;; στα τεστ που θελουν να κανουν στον ιντελ θα βαλει h81 μητρικη που ειναι το σωστο chipset για τον ιντελ και το σοκετ.στον fx γιατι να βαλει τοσο παλιο για να κανει τεστ που μπορει να μην μπορει να τον υποστηρίξει τοσο καλα οσο θα κανει το 9χχ; jg τι δεν καταλαβενεις.το 760γ που εχεις βαλει νε μεν υποστιριζει τους fx αλλα δεν ειναι φτιαγμενω για full support οπως το 9χχ.οπως και το η81 ειναι φτιαγμενω καθαρα για τους 1150 επεξεργαστες. αν καταλαβες καλος.
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αν βάλεις την απολύτως φθηνότερη 970 πάμε στα +60ευρώ που έχει η διαφορά μεταξύ Ι3 4170 & Ι5 4460. άρα τι απαντάμε στον νηματοθέτη που ξεκίνησε την ερώτηση "i3 4150 vs ιδια τιμη" Αν ψάξεις την συζήτηση βασίστηκε στο πάνω στο ερώτημα αυτό. εγώ σε καταλαβαίνω τι λες και έχεις και δίκιο να το λες , το θέμα είναι ότι η πλατφόρμα AMD πρέπει να ανέβει 60ευρώ πάνω καταρχάς για να δουλέψει.(πάντως ο 8320Ε παίζει στην φθηνή μητρική χωρίς κολλήματα) Αρα το σωστό είναι να βάλω και εγώ ένα σετάκι ΙΝΤΕΛ που να στοιχίζει 220+ euros. ΥΓ Παρόλα αυτά αφού "χαλάει" λόγω ότι ανεβαίνει υπερβολικά το budget στην AMD , μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας αλλιώς. Μπορούμε να κανονίσουμε το εξής. Πάμε σε ένα έτοιμο σύστημα με AMD 8πύρηνο με καλή ψύξη και καλή μητρική (κάνουμε διάφορες δοκιμές σε διάφορα επίπεδα συχνότητας) , αλλάζουμε και βάζουμε μια φθηνή Η81 με 4170 και παρατηρούμε το αγαπημένο μας παιχνίδι πως τρέχει στον 4170 και σε τι MHZ 8πυρηνου αντιστοιχεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις