fallen4ngel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ενώ εμείς δεν έχουμε μάλλον ε; Όλοι γνώστες είναι εδώ μέσα. Οι μετοχές πάνε σύννεφο, δεν πειράζει ο καθένας που ακούει και διαβάζει παίρνει την απόφαση του. Άλλωστε δικά του λεφτά είναι, εγώ ότι είπα και έγραψα το έγραψα βασιζόμενος σε αυτά που έχω, όχι αυτά που βλέπω σε βιντεακια και φήμες. 2
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πέραν της πλάκας λόγο budget 8320 ή 8320e και τα έξτρα στην GPU. +1 Αν δίνει περίπου 550ε ναι,ανάλογα και τη κάρτα κυρίως βέβαια,τι παιχνίδια παίζει και τι άλλα parts θα βάλει.
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) fallen4ngel Αν είσαι σίγουρος , βάλε το στοίχημα Αν μπουρδολογείς για εντυπώσεις , μην κατηγορείς τους άλλους για fanboyσμο , κοίτα τον καθρέφτη και πάψε να παίρνεις ανθρώπους στο λαιμό σου λόγω εμμονών. Εσύ μπορείς να αγοράζεις με κριτήριο πόσα καντάρια πυρήνες έχει ένας επεξεργαστής , άσε τους άλλους τους χαζούς να ρωτάνε ποιος είναι ο ποιο γρήγορος στα προγράμματα που θέλουν για συγκεκριμένο budget. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από jgeorgiou
cliobaccarra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 fallen4ngel Αν είσαι σίγουρος , βάλε το στοίχημα Αν μπουρδολογείς για εντυπώσεις , μην κατηγορείς τους άλλους για fanboyσμο , κοίτα τον καθρέφτη και πάψε να παίρνεις ανθρώπους στο λαιμό σου λόγω εμμονών. Εσύ μπορείς να αγοράζεις με κριτήριο πόσα καντάρια πυρήνες έχει ένας επεξεργαστής , άσε τους άλλους τους χαζούς να ρωτάνε ποιος είναι ο ποιο γρήγορος στα προγράμματα που θέλουν για συγκεκριμένο budget. Σου έχω μια πιο φθηνή λύση, πάρε τον i3 σου να κατεβασω τον 8370 μου στην στοκ συχνότητα και έλα να πάμε το στοίχημα που λες. Αα υπόψιν δεν πιστεύω να σε πειράζει η maximus εεε;; Επίσης δεν χρειαζεται να πληρωσεις τπτ παραπάνω απο 2 σουβλάκια καθώς και το ποσο λάθος είχες εδώ μέσα όταν τελειώσουμε. Σαν 2'εναλλακτικη υπάρχει fx 6300, φέρνεις τον i3 σου κλοκαρουμε οσο μπορούμε και οι δυο, εγώ σε μια gigabyte φτηνιαρικη είμαι με μαμα ψυχτρα, και εσύ όσο μπορεις... ουπς ξέχασα εσύ δεν μπορείς. Κάνουμε τα τεστ μας και ανεβαζουμε τα αποτελέσματα εδώ. Πως το βλέπεις;
Rumpelstiltskin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 athlon και τα ρέστα στη κάρτα.αν δε πάρεις βαρβατη κάρτα, σάπια fps θα πάρεις και με τον i3 και με τον fx. 1
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 α) o 8370 έχει ποιο ακριβά και απο τον Ι5 skylake 6500! Μην τον συγκρίνεις με τον Ι3 που έχει μισή τιμή , σύγκρινε τον με τον 6500 που είναι αντίστοιχης τιμής. β) Οσον αφορά τον 6πυρηνο 6300 ισχύουν ΟΛΑ τα ΑΝ που γράψαμε στην πρώτη σελίδα. Ας βγάλουμε τον κόπο , με τόσα έξοδα που χρειάζεται κάποιος για να κάνει τον 6πυρηνο να τρέξει στο gaming όσο ο Ι3 , αγοράζει δύο Ι3 και τον δεύτερο τον κάνει δώρο και βγάζει και καμιά υποχρέωση. κάθε μέρα έρχονται και καινούρια νικς , κανένας για το στοίχημα είναι μέσα ή μονο στην μπουρδολογία είμαστε καλοί?
spyros007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παλι οι ίδιοι και οι ίδιοι ,παλι τα ιδια και τα ίδια .Δε βαρεθήκατε πια νισαφι...........
cliobaccarra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 α) o 8370 έχει ποιο ακριβά και απο τον Ι5 skylake 6500! Μην τον συγκρίνεις με τον Ι3 που έχει μισή τιμή , σύγκρινε τον με τον 6500 που είναι αντίστοιχης τιμής. β) Οσον αφορά τον 6πυρηνο 6300 ισχύουν ΟΛΑ τα ΑΝ που γράψαμε στην πρώτη σελίδα. Ας βγάλουμε τον κόπο , με τόσα έξοδα που χρειάζεται κάποιος για να κάνει τον 6πυρηνο να τρέξει στο gaming όσο ο Ι3 , αγοράζει δύο Ι3 και τον δεύτερο τον κάνει δώρο και βγάζει και καμιά υποχρέωση. κάθε μέρα έρχονται και καινούρια νικς , κανένας για το στοίχημα είναι μέσα ή μονο στην μπουρδολογία είμαστε καλοί? A) είπαμε θα κατεβασω τα ρολόγια στου 8320. Β) ποιους 2 i3; είπα 6300 με μαμά ψυχτρα και μια φθηνή gigabyte, συχνότητες όσο μπορεί να ανεβάσει ο καθένας χωρίς extra ψύξη. Η gigabyte μου ουτε uefi bios δεν έχει. Τι φοβάσαι αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η στοκ του 6300 δεν μπορεί να τον ψύξη και κανει σαν βουβουζελα αρα λογικά δεν έχω και ελπίδα για o.c. Μέσα;
TheELF Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Βρε τσουπρακάρα άμα ψήνεσαι μην περιμένεις,τρέξε τα 20 ποιο δημοφιλή παιχνίδια κράτα και τον fx στα 5Ghz για να είναι λίγο ποιο δίκαια για τον fx και έλα πες μας τα αποτελέσματα,θα έχει ενδιαφέρων για όλους μας,κάντο για το καλό του κόσμου ρε παιδάκι μου. http://store.steampowered.com/stats/?l=greek http://www.statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games/ 1
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 α) να βάλεις έναν πανάκριβο επεξεργαστή να τρέχει χαμηλα? Τότε να πάρουμε και έναν Ι5 6600Κ ξεκλείδωτο να του ρίξουμε την συχνότητα σε αυτή του AMD να συγκρίνουμε αν θελεις να το κάνουμε σουρεαλ. μέσα το στοίχημα , αλλά θα τρέξουμε και το prime πρώτα να είναι σταθερός. επίσης και ο Ι3 4170 (αυτόν συζητούσαμε εδώ) μπορείς να του κάνεις ένα ελαφρύ o/c ανεβάζοντας όλη την μητρική. κανόνιζουμε λεπτομέρειες να έρθουν και insomniacs για εξέδρα. Είσαι Αθήνα? ..... και πάμε για στοίχημα με χρήμα για 2 λόγους α) να αξίζει τον κόπο και την οργάνωση β) να πονέσει και αυτός που μπουρδολογεί. Εγώ είμαι μέσα θα συμφωνήσουμε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ στο φορουμ δημοσίως και θα υλοποιήσουμε το στοίχημα παρουσία εθελοντών που θα θέλουν να δουν.
nikos1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 α) να βάλεις έναν πανάκριβο επεξεργαστή να τρέχει χαμηλα? Τότε να πάρουμε και έναν Ι5 6600Κ ξεκλείδωτο να του ρίξουμε την συχνότητα σε αυτή του AMD να συγκρίνουμε αν θελεις να το κάνουμε σουρεαλ. μέσα το στοίχημα , αλλά θα τρέξουμε και το prime πρώτα να είναι σταθερός. επίσης και ο Ι3 4170 (αυτόν συζητούσαμε εδώ) μπορείς να του κάνεις ένα ελαφρύ o/c ανεβάζοντας όλη την μητρική. κανόνιζουμε λεπτομέρειες να έρθουν και insomniacs για εξέδρα. Είσαι Αθήνα? ..... και πάμε για στοίχημα με χρήμα για 2 λόγους α) να αξίζει τον κόπο και την οργάνωση β) να πονέσει και αυτός που μπουρδολογεί. Εγώ είμαι μέσα θα συμφωνήσουμε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ στο φορουμ δημοσίως και θα υλοποιήσουμε το στοίχημα παρουσία εθελοντών που θα θέλουν να δουν. πρωτα απο ολα μαθε να μηλας κοσμια χωρεις χαρακτηρισμους οπως ο καθενας εδω μεσα.αν θελεις να βγαλεις χρημα για τον αβ λογο να πας να παιξεις στο καζινο.δεν ειναι το insomnia σελιδα για αυτο το πραγμα.το στιλακι σου πλεον εχει ξεφύγει και μαζεψου με συνοπτικές διαδικασιες.
SOAD1981 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ως πρωην κατοχος του 8320 θα πω 2 πραγματα.ειναι πολυ καλος σε multitasking και γενικα σε εφαρμογες που εκμεταλλευονται πολλους πυρηνες . ομως σε gaming δεν συμπεριφερεται το ιδιο καλα (μιλαω για βαρια παιχνιδια) πλεον με τον i5 4460 που κατεχω επιβεβαιωνω οτι οντως κερδιζεις σε fps και σε single core performance.ομως η τακτικη να μηδενιζεις και να ισοπεδωνεις τα παντα , κυριε jgeorgiou ειναι περα για περα λαθος.δεν μπορει ολοι να ειναι μπουρδολογοι και ενα εισαι μονο εσυ σωστος.φιλικα παντα,Σπυρος
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αναμενόμενη αντίδραση , στην ίδια κατεύθυνση με τις υπόλοιπες που υποστήριζαν ανύπαρκτες επιδόσεις. Λεφτά δεν θέλω να βγάλω , όλα τα λεφτά θα δοθούν απ'ευθείας στο χαμόγελο του παιδιού. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι οι δικαιολογίες , το πρόβλημα είναι μπορούμε και αερολογούμε όσο δεν μας στοιχίζει τίποτε , άντε να πάρουμε και κάποιον άλλο στο λαιμό μας αλλά να χάσει λεφτά αυτός .... ποτέ εμείς που αερολογούμε. ΥΓ SOAD1981 συμφωνώ μαζί σας απλά όταν είπα εγώ το αυτονόητο που λες και εσύ εμένα με κατηγόρησαν για fanboy. Υποχρεώθηκα να τους προκαλέσω γιατί όταν μιλούσα στο σωστό ύφος τότε διάφοροι εμμονικοί τύποι έλεγαν το άσπρο μαύρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις