Neg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, ξέρω δεν θα το διαβάζατε αυτό από εμένα , αλλά ενδιαφέρομαι για το Mi Note Pro 64GB για να αντικαταστήσω το iPhone 6 και θα ήθελα να ρωτήσω εμπειρίες και για το πόσο γρήγορο είναι, διάρκεια μπαταρίας κλπ. Γνωρίζω οτι έχει οχτώ πυρήνες και 4GB RAM.
newsformobiles Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Snapdragon 810, 86000 antutu, δεν ζεστένεται, περίπου 12 ώρες μπαταρία, 1/3 sar από το iphone 6. Αυτά έχω δει από τον Maddoctor που το έχει δίπλα, στο φόρουμ της miui.
Neg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Snapdragon 810, 86000 antutu, δεν ζεστένεται, περίπου 12 ώρες μπαταρία, 1/3 sar από το iphone 6. Αυτά έχω δει από τον Maddoctor που το έχει δίπλα, στο φόρουμ της miui. Δώδεκα ώρες να υποθέσω σε LTE χρήση, ίντερνετ, μηνύματα κανένα παιχνίδι κλπ
newsformobiles Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Γράφει μ' ολα ανοιχτά. Τουλάχιστον στα screenshots που ανεβάζει, βλέπω όλα τα αντίστοιχα εικονίδια. Γιατί δεν κοιτάς δίπλα στην κατηγορία για το εν λόγο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα