nikbel1998 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια πριν 2 μερες εχασα το smartphone huawei y550 ..Καποιος το βρηκε και εβγαλε την σιμ...Αλλα ειχα και ολες τις εφαρμογες ανοικτες με συνεχη προσβαση απο μερους μου με ολους τους κωδικου ςκαι λοιπα .....Οτι μπορουσα αλλαξα απο τα ποιο πανω προγραμματα αλλα θα μπορει να μπαινει αυτος που το βρηκε και να κανει οτιδηποτε email,dropbox ,skype......Επισης ειχα πολλες φωτο ....Υπαρχει τροπος να ανακαλυψω ποιος το εχει παρει μεσω τις ip που πιθανον χρησιμοποιει για να μπαινει στο ιντερνετ ,ή απο το gps που ειχα στο smartphone μου ή αν μπορουσα να κλειδωνε η εταιρεια huawei( ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ εΛΛΑΔΑ?) μεσω της IMEI του κινητου ? Οποιος μπορει και γνωριαει ασ με καθοδηγησει ......
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια πριν 2 μερες εχασα το smartphone huawei y550 ..Καποιος το βρηκε και εβγαλε την σιμ...Αλλα ειχα και ολες τις εφαρμογες ανοικτες με συνεχη προσβαση απο μερους μου με ολους τους κωδικου ςκαι λοιπα .....Οτι μπορουσα αλλαξα απο τα ποιο πανω προγραμματα αλλα θα μπορει να μπαινει αυτος που το βρηκε και να κανει οτιδηποτε email,dropbox ,skype......Επισης ειχα πολλες φωτο ....Υπαρχει τροπος να ανακαλυψω ποιος το εχει παρει μεσω τις ip που πιθανον χρησιμοποιει για να μπαινει στο ιντερνετ ,ή απο το gps που ειχα στο smartphone μου ή αν μπορουσα να κλειδωνε η εταιρεια huawei( ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ εΛΛΑΔΑ?) μεσω της IMEI του κινητου ? Οποιος μπορει και γνωριαει ασ με καθοδηγησει ...... είχες google account? δες εδώ
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια πριν 2 μερες εχασα το smartphone huawei y550 ..Καποιος το βρηκε και εβγαλε την σιμ...Αλλα ειχα και ολες τις εφαρμογες ανοικτες με συνεχη προσβαση απο μερους μου με ολους τους κωδικου ςκαι λοιπα .....Οτι μπορουσα αλλαξα απο τα ποιο πανω προγραμματα αλλα θα μπορει να μπαινει αυτος που το βρηκε και να κανει οτιδηποτε email,dropbox ,skype......Επισης ειχα πολλες φωτο ....Υπαρχει τροπος να ανακαλυψω ποιος το εχει παρει μεσω τις ip που πιθανον χρησιμοποιει για να μπαινει στο ιντερνετ ,ή απο το gps που ειχα στο smartphone μου ή αν μπορουσα να κλειδωνε η εταιρεια huawei( ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ εΛΛΑΔΑ?) μεσω της IMEI του κινητου ? Οποιος μπορει και γνωριαει ασ με καθοδηγησει ...... Επίσης είμαι της άποψης πως όταν έχεις τόσο απόρρητα αρχεία φροντίζεις έτσι ώστε σε περίπτωση απώλειας να μην μπορούν να έχουν τρίτοι πρόσβαση στα αρχεία σου .ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον να έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις ο επόμενος που το βρήκε αλλά καλού κακού κάνε αυτό που λέει d_gkal επικοινώνησε με κατάστημα που αγόρασες το κινητό μήπως εκείνοι μπορέσουν να κάνουν κάτι
nikbel1998 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 είχες google account? δες εδώ Το ειδα φιλε και μου βγαζει Τελευταίος εντοπισμός στην τοποθεσία 4:38 μ.μ. Αγρίνιο, Ελλάδα - Ακρίβεια στα 56 μέτρα Τελευταία σύνδεση 7 Δεκεμβρίου 2015 GT-S7562 Τελευταίος εντοπισμός στην τοποθεσία 4:54 μ.μ. Αγρίνιο, Ελλάδα - Ακρίβεια στα 32 μέτρα Τελευταία σύνδεση 7 Δεκεμβρίου 2015 καθε φορα που κανω ανανανεωση Ειναι στη περιοχη που μενω ........Τωρα να ειναι το στιγμα της τελευταιας φορας που το ειχα στη κατοχή μου δηλ χτες 7 δεκ 14.00 το μεσημερι ή αυτος που το βρικε να μενει πολυ κοντα σε μενα?
corsair04 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το ειδα φιλε και μου βγαζει Τελευταίος εντοπισμός στην τοποθεσία 4:38 μ.μ. Αγρίνιο, Ελλάδα - Ακρίβεια στα 56 μέτρα Τελευταία σύνδεση 7 Δεκεμβρίου 2015 GT-S7562 Τελευταίος εντοπισμός στην τοποθεσία 4:54 μ.μ. Αγρίνιο, Ελλάδα - Ακρίβεια στα 32 μέτρα Τελευταία σύνδεση 7 Δεκεμβρίου 2015 καθε φορα που κανω ανανανεωση Ειναι στη περιοχη που μενω ........Τωρα να ειναι το στιγμα της τελευταιας φορας που το ειχα στη κατοχή μου δηλ χτες 7 δεκ 14.00 το μεσημερι ή αυτος που το βρικε να μενει πολυ κοντα σε μενα? είναι η τελευταία φορά που ήταν online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα