Salvation81 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγω δεν καταλαβα αν ειναι 35ααρι η 50αρι αυτο που δινει σαν προσφορα. Στην Cyta που πηγα εχθες με συν 6 ευρω δινει το 35αρι και με συν 9 ευρω το 50αρι. Τα πακετα της για μεχρι 24mbps ειναι 18 ευρω για 2 χρονια συμβαση και 21 ευρω για ενα χρονο συμβαση. Δινει και απεριοριστα σε κινητα και σταθερα Cyta Εγω τωρα για 4mbps πληρωνω 17 ευρω (ηταν 16 πρωτα) και αν κανω νεο συμβολαιο για 2 χρονια στο 35αρι vdsl ειναι 24 ευρω. Τι πατατα ειναι αυτο το Περιστερι δεν το εχει. Στo Περιστερι ειχαμε θεματα γενικα με τον Δημαρχο γιαυτο δεν εχουμε ακομα. Ωστοσο αποτι λενε στον ΟΤΕ "ξεπεραστηκαν" οποτε θα εχουμε λειαν συντομως. Εγω βεβαια αν δεν το δω δεν το πιστευω.
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγω δεν καταλαβα αν ειναι 35ααρι η 50αρι αυτο που δινει σαν προσφορα. Στην Cyta που πηγα εχθες με συν 6 ευρω δινει το 35αρι και με συν 9 ευρω το 50αρι. Τα πακετα της για μεχρι 24mbps ειναι 18 ευρω για 2 χρονια συμβαση και 21 ευρω για ενα χρονο συμβαση. Δινει και απεριοριστα σε κινητα και σταθερα Cyta Εγω τωρα για 4mbps πληρωνω 17 ευρω (ηταν 16 πρωτα) και αν κανω νεο συμβολαιο για 2 χρονια στο 35αρι vdsl ειναι 24 ευρω. Τι πατατα ειναι αυτο το Περιστερι δεν το εχει. 1. Η Cyta δεν δίνει vdsl από τα νέα KV του ΟΤΕ. 2. Στο Περιστέρι πρόσφατα ξεκίνησε το έργο επέκτασης του νέου δικτύου του ΟΤΕ
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 1. Η Cyta δεν δίνει vdsl από τα νέα KV του ΟΤΕ. 2. Στο Περιστέρι πρόσφατα ξεκίνησε το έργο επέκτασης του νέου δικτύου του ΟΤΕ Δεν δινει αλλα θα δωσει οπως μου ειπαν στην Cyta και για τα νεα εργα το ξερω.
kage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Την ενεργοποιηση 20ε που την γραφει; Αν εισαι ηδη συνδρομητης δεν σε χρεωνουν.
Stefanos83b Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαινω κατι . Η προσφορα που είναι ? Την ίδια τιμή έχουν εδώ και μήνες . Και το πιο ενοχλητικό όλων , είναι οτι αμα εισαι ήδη συνδρομητής , δεν σου τις κάνουν τις τιμές αυτές . Εχω πρώτο χέρι εμπειρία πανω στο θέμα .
gregdel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος; Βλέποντας τον καταλαβαίνει κάποιος ότι με 50€ έχει VDSL για 6 μήνες....
DragonlordP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω μπερδευτεί με το αν μπορώ να έχω vdsl. Ο ΟΤΕ μου δίνει και 35άρι και 50άρι. Η wind και η forthnet μου λένε ότι δεν μπορώ, και στο site της cyta μου βγάζει απόσταση από αστικό κέντρο 1030 μέτρα και μου βγάζει μόνο για 35άρι... Τώρα έχω wind και θα με ενδιέφερε το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης, αλλά τρώω πόρτα από τη wind (αλλά νομίζω ότι αφού δίνει ο οτε θα έπρεπε να δίνει και η wind). Τέσπα, εξοπλισμό δεν περιλαμβάνει το πακέτο, έτσι; Παίρνουμε δικό μας vdsl router από άλλη πηγή;
philae Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω μπερδευτεί με το αν μπορώ να έχω vdsl. Ο ΟΤΕ μου δίνει και 35άρι και 50άρι. Η wind και η forthnet μου λένε ότι δεν μπορώ, και στο site της cyta μου βγάζει απόσταση από αστικό κέντρο 1030 μέτρα και μου βγάζει μόνο για 35άρι... Τώρα έχω wind και θα με ενδιέφερε το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης, αλλά τρώω πόρτα από τη wind (αλλά νομίζω ότι αφού δίνει ο οτε θα έπρεπε να δίνει και η wind). Τέσπα, εξοπλισμό δεν περιλαμβάνει το πακέτο, έτσι; Παίρνουμε δικό μας vdsl router από άλλη πηγή; Σε ποια γενική περιοχή είσαι; Μπορεί να μπήκαν καμπίνες πρόσφατα και να μην έχει ενημερώσει ο OTE τους άλλους παρόχους. Δίνουν δωρεάν το ZyXEL VMG1312-B10A VDSL2 στην παραπάνω προσφορά. Αν διακόψεις στους 6 μήνες, μπορείς να το κρατήσεις. Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος; Βλέποντας τον καταλαβαίνει κάποιος ότι με 50€ έχει VDSL για 6 μήνες.... Τώρα είναι '+5€/μήνα'. Δεν καταλαβαινω κατι . Η προσφορα που είναι ? Την ίδια τιμή έχουν εδώ και μήνες . Και το πιο ενοχλητικό όλων , είναι οτι αμα εισαι ήδη συνδρομητής , δεν σου τις κάνουν τις τιμές αυτές . Εχω πρώτο χέρι εμπειρία πανω στο θέμα . Η τιμή αυτή είναι για τους ήδη συνδρομητές ADSL. Υπάρχουν άλλες τιμές που γνωρίζεις;
pepis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι σε απόσταση 80 μέτρων από τα γραφεία ΟΤΕ, ο ΟΤΕ δίνει τα πάντα η wind δεν δίνει vdsl.
DragonlordP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποια γενική περιοχή είσαι; Μπορεί να μπήκαν καμπίνες πρόσφατα και να μην έχει ενημερώσει ο OTE τους άλλους παρόχους. Δίνουν δωρεάν το ZyXEL VMG1312-B10A VDSL2 στην παραπάνω προσφορά. Αν διακόψεις στους 6 μήνες, μπορείς να το κρατήσεις. Είμαι Κόρινθο... κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, αλλά τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Επιμένω στη wind να προχωρήσει η σύνδεση vdsl, παρά το ότι λένε πως δεν γίνεται; Συνήθως πόσον καιρό καθυστερεί η ενημέρωση των παρόχων από τον ΟΤΕ, έχουμε εικόνα; Επίσης, το συγκεκριμένο router είναι αξιοπρεπές;
Edel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Κοντεύω να κλείσω μήνα που άλλαξα σε vdsl της wind, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο speedtest που μετράω μέσο όρο μου βγάζει 48Mbps κατέβασμα, τα τόρρεντ πάνε σφαίρα και δε θυμάμαι να έχει ξεσυνδεθεί καμιά φορά όσο βρίσκομαι στον υπολογιστή. Σαν αποκάλυψη μου ήρθε η αλλαγή από απλό Adsl της forthnet, που είχα ταχύτητα 4Mbps. Μέχρι τώρα φαίνεται ν αξίζει τα λεφτά του. Η περιοχή διαμονής είναι ο Άγιος Δημήτριος.
LosPoulos93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων κι μου ειπαν οτι η προσφορα εληξε χθες , 8/12
DragonlordP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πριν λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι ισχύει κανονικά. Δεν ξέρω τώρα αν η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν είχε ενημερωθεί, πάντως αν κάποιος-α ενδιαφέρεται, ας το τσεκάρει απευθείας.
LosPoulos93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πριν λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι ισχύει κανονικά. Δεν ξέρω τώρα αν η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν είχε ενημερωθεί, πάντως αν κάποιος-α ενδιαφέρεται, ας το τσεκάρει απευθείας. Τι εννοεις , να απευθυνθω σε καταστημα;
philae Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων κι μου ειπαν οτι η προσφορα εληξε χθες , 8/12 Έλεγξα ότι ισχύει ακόμα. Πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 13800 (0.25€ από Wind σταθερό ή κινητό), επιλογή 2 μετά επιλογή 4. Είναι για υφιστάμενους πελάτες. Αν και εκεί πουν ότι δεν ισχύει, τότε περίμενε το απόγευμα το αυτοποιημένο τηλεφώνημα για quality controλ και βαθμολόγησε με 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα