parlapipas25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Aυτη την στιγμη εχω ADSL(16mb down/1mb up)Πριν 2 μηνες που μπηκα στο site της forthnet δεν μου εδινε διαθεσημοτητα για VDSL στην περιοχη που μενω.Tωρα που ξαναμπηκα βλεπω οτι υπαρχει διαθεσημοτητα και επισης εχω παρατηρησει αυτες τι τριφυλες ντουλαπες του οτε καμια 200αρια μετρα απο το σπιτι μου. Σας παραθετω τις τιμες που μου βγαζει το ρουτερ να μου πειτε αν αξιζει να βαλω vdsl.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν πράγματι δίνει VDSL μέσω χονδρικής/καμπίνας δεν παίζουν ρόλο τα χαρακτηριστικά της τωρινής σου σύνδεσης, κατά 99% θα πιάνεις τα 50mbps...
parlapipas25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν πράγματι δίνει VDSL μέσω χονδρικής/καμπίνας δεν παίζουν ρόλο τα χαρακτηριστικά της τωρινής σου σύνδεσης, κατά 99% θα πιάνεις τα 50mbps... Σε ευχαριστω για την απαντηση. Router εχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-New.html Ξερεις αν χρειαστει να το αλλαξω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σου δίνει η Forthnet, το συγκεκριμένο πάντως δεν κάνει για vdsl...
Chris01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Router εχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-New.html Ξερεις αν χρειαστει να το αλλαξω? Άμα κοιτάξεις στα χαρακτηριστικά του router λέει "Τεχνολογία Δικτύου : ADSL", άρα ναι θα χρειαστεί να το αλλάξεις για VDSL. *edit: με πρόλαβαν
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Aυτη την στιγμη εχω ADSL(16mb down/1mb up)Πριν 2 μηνες που μπηκα στο site της forthnet δεν μου εδινε διαθεσημοτητα για VDSL στην περιοχη που μενω.Tωρα που ξαναμπηκα βλεπω οτι υπαρχει διαθεσημοτητα και επισης εχω παρατηρησει αυτες τι τριφυλες ντουλαπες του οτε καμια 200αρια μετρα απο το σπιτι μου. Σας παραθετω τις τιμες που μου βγαζει το ρουτερ να μου πειτε αν αξιζει να βαλω vdsl. Η διαθεσιμότητα που σου βγάζει η Forthnet συνδυάζεται με τη νέα προσφορά της Super Play που είναι πράγματι αρκετά καλή, για όσους ενδιαφέρονται για ελεύθερη τηλεφωνία σε σταθερά και κινητά, Full Pack Nova και vdsl στα 50 KAI από KV. Τονίζω το ΚΑΙ γιατί μέχρι πρότινος η Forthnet δεν έδινε από KV για δικούς της λόγους. Εάν, λοιπόν, έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου, και σε ενδιαφέρει το vdsl, μπορείς να σκεφτείς την προσφορά της Forthnet. Σημειωτέον ότι ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εάν, λοιπόν, έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου, και σε ενδιαφέρει το vdsl, μπορείς να σκεφτείς την προσφορά της Forthnet. Σημειωτέον ότι ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές. Nope, δεν φτάνει να έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, πχ εδώ που έχει ενεργοποιηθεί 3+ χρόνια, δεν βγάζει διαθεσιμότητα η Forthnet...
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Nope, δεν φτάνει να έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, πχ εδώ που έχει ενεργοποιηθεί 3+ χρόνια, δεν βγάζει διαθεσιμότητα η Forthnet... Το έγραψα μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας που έκανα στον wizard σε 2 περιοχές που με ενδιαφέρουν, στις οποίες έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ από τον ΙΟΥΝ 2013, όπως και στη δική σου περιοχή αν θυμάμαι καλά, ενώ μέχρι τώρα ο έλεγχος έδινε αρνητικό αποτέλεσμα. Τώρα, γιατί δεν δίνει διαθεσιμότητα στη δική σου περιοχή δεν μπορώ να το ξέρω αλλά μου θυμίζει το αντίστοιχο περιστατικό με τη HOL πριν 2 χρόνια, η οποία ενώ έδινε vdsl στη δική σου περιοχή, δεν έδινε στη δική μου και τελικά έκανα φορητότητα στην Wind
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά θα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, αμφιβάλω ότι δίνει παντού σε όλες τις περιοχές με τα νέα KV, καιρός ήταν πάντως...
leonidas_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω κ εγώ για Forthnet, σε γραμμή που είμαι μακρυά απο AK αλλά δίπλα σε KV πλεόν μου δίνει διαθεσιμότητα κ η Forthnet άρα μάλλον σιγά σιγά πρέπει να ξεκίνησε να δίνει κ αυτή από KV.
Mr_Terror Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τον Αυγουστο που ειχα κοιταξει η 4νετ δεν εδινε vdsl στο κατω χαλανδρι.Η περιοχη εχει νεες καμπινες του οτε. Χθες τσεκαρα απο το σιτε της 4νετ αν δινει στην περιοχη vdsl, ο ελεγχος βγαζει διαθεσιμοτητα vdsl.Οποτε ειναι αυτο που λενε τα παιδια. Δινει απο KV.
A.Andrew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλη προσφορά, και είμαι και σε αναζήτηση νέου συμβολαίου αλλά εδω που είμαι το vdsl δεν είναι διαθέσιμο
Grey29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλη προσφορά, και είμαι και σε αναζήτηση νέου συμβολαίου αλλά εδω που είμαι το vdsl δεν είναι διαθέσιμο Δίνουν την ίδια προσφορά και με adsl 24αρι εως ότου να υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl. Με μειωμένη τιμή φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα