*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ^ δεν κληρώνεσαι με κάποιον ώστε να ανταλλάξετε δώρα 2 σας. Απλά ο καθένας αγοράζει κάτι, τα βάζουμε όλα σε κλήρωση και ότι λάχει στον καθένα. Δωροεπιταγή επιτρέπεται τελικά και ίσως με βγάλει από τον κόπο. Εεε περίεργο secret Santa κάνετε εσείς. Πιο απρόσωπο όπως λέει και ο thomas. Εμείς εδώ τραβήξαμε χαρτάκια και στον καθένα μας έτυχε κάποιος συνάδελφος. Και με budget 10 γιούροζ είπαμε να πάρουμε μικροδωράκια. 1
ribo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δε διαφωνώ περί απρόσωπου..Και το σκεπτικό μου είναι να πάρω κάτι που θα άρεσε σε μένα γτ ακούγεται ότι θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια ανταλλαγή αν δε σου αρέσει το δώρο σου.
vicky82 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ωραια φαση..μακαρι να το καναμε και στη δικη μας εταιρια..
michael92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 δύο εικοσάευρα ή τέσσερα δεκάευρα Ή οχτώ πεντάευρα ή είκοσι δίευρα ή σαράντα μονόευρα ή ογδόντα πενηντάλεπτα ή διακόσια εικοσάλεπτα ή τετρακόσια δεκάλεπτα ή οχτακόσια πεντάλεπτα ή δύο χιλιάδες δίλεπτα ή τέσσερις χιλιάδες μονόλεπτα.
Speculoos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εεε περίεργο secret Santa κάνετε εσείς. Πιο απρόσωπο όπως λέει και ο thomas. Εμείς εδώ τραβήξαμε χαρτάκια και στον καθένα μας έτυχε κάποιος συνάδελφος. Και με budget 10 γιούροζ είπαμε να πάρουμε μικροδωράκια. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς και με το ίδιο μπάτζετ. Μάλιστα την κοπελιά με την οποία κληρώθηκα δεν την ξέρω καν. Δεν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψε ο ΟΡ, τους δίνει κάποιος άλλος 40 ευρώ για να πάρουν δώρο; :s
ribo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, μας δίνουν κουπόνια των 40 ευρώ. Δε βάζουμε από τη τσέπη μας. Εκτός αν πάρεις κάτι πάνω από 40.
epp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δωροεπιταγη ειναι η πιο ασφαλης λυση . Παντως το ποσο των 40Ε ειναι τιμιοτατο (ακομα και για εξωτερικο) και εχεις αρκετες επιλογες . Σκορπιες ιδεες : - Καποιο μπουκαλι απο καλο ποτο - Καποιο gadget του τυπου : τουμπανο powerbank , bluetooth ακουστικα - Αν δεις youtube videos του τυπου "top / cool gadgets for under 25/40 $" κλπ θα δεις ιδεες Μην παρεις κατι που θελει ψυγειο και κατ'επεκταση φαγωσιμο εκτος σοκολατοειδων. 1
ribo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Powerbank ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά μου φάνηκαν πολλά τα 40 για powerbank. Ακουστικά υποψιάζομαι θα αγοράσουν αρκετοί.
mary Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα ένα γούρι-ρόδι για το δικό μας secret Santa party. [ξέρω ότι αρέσουν τέτοια παραδοσιακά πραματάκια στην συνάδελφο] Οπότε δες λίγο και τα γούστα του άλλου και πράξε αναλόγως. Nenya που βρηκες τετοιο ροδι-γουρι και τι μεγεθος εχει;; Εχω βρει αλλά μόνο αυτό στο e-shop της unicef. Σε φυσικο καταστημα δε πηρε κατι το ματι μου... Θα χρειαστει να παρω γιατι θα μας καλεσουν σε καινουργιο σπιτι.
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Mary μου το βρήκα τυχαία στα βιβλιοπωλεία Μαρκολεφας. Είχε διάφορα γουρια, με ροδια, ελατακια, καραβακια κλπ. <br> Σίγουρα θα βρεις όμως και στα καταστήματα που πουλάνε αυτά τα εποχιακά χριστουγεννιάτικα είδη. Το γούρι που πήρα είναι σε μέγεθος περίπου μιας παλάμης. Θα στο έδειχνα φωτο αλλά δεν θέλω να χαλάσω το ωραίο αμπαλαζ. 1
Glikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Προφυλακτικά/ λιπαντικά/ sex toy. Δεύτερη επιλογή κάποιο gadget
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ρόδια έχουν και τα jumbo http://www.e-jumbo.gr/pl/rodia-12617.htm?lang=el&path=1569222092 1
mary Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ρόδια έχουν και τα jumbo http://www.e-jumbo.gr/pl/rodia-12617.htm?lang=el&path=1569222092 Thanks! Αλλά αυτα ειναι τελειως της πλακας. Για δωρο πρωτη φορα σε καινουργιο σπιτι δε μπορω να παω κατι τετοιο. Ασε που το άλλο απο το eshop unicef είναι πολυ πιο ωραιο με το ματακι του.
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, πάρε κάτι ωραίο χειροποίητο. Ή φτιάξε μόνη σου αν πιάνουν τα χέρια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα