Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ισχυει γιατι πριν λιγο καιρο πηρα την καρτα μου απο κει και τους πηρα τηλεφωνο πριν την αγορα για να επιβεβαιωσω για την εγυυηση και μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα για 3 χρονια και το γραφει και στην αποδειξη :)

ξερεις απο ποτε αλλαξαν πολιτικη και δινουν 3 χρονια στις sapphire στο πλαίσιο;

Δημοσ.

Αυτο ισχυει γιατι πριν λιγο καιρο πηρα την καρτα μου απο κει και τους πηρα τηλεφωνο πριν την αγορα για να επιβεβαιωσω για την εγυυηση και μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα για 3 χρονια και το γραφει και στην αποδειξη :)

Το μονο κακο σε αυτο ειναι οτι παραπληροφορειται ο κοσμος ετσι.Γιατι αν δεν το ρωτησουν οι ιδιοι οι πελατες τις περισσοτερες φορες απλα δεν τους λενε τιποτα.

Δημοσ.

Eγω για το site του Guarantee μιλησα σχετικα με το σχολιο του Fulgore.

Το μονο κακο σε αυτο ειναι οτι παραπληροφορειται ο κοσμος ετσι.Γιατι αν δεν το ρωτησουν οι ιδιοι οι πελατες τις περισσοτερες φορες απλα δεν τους λενε τιποτα.

Ναι ισχυει. Και τους το ειπα κιολας για το site και μου λενε οτι ειμαστε ενημεροι και θα το αλλαξουμε,αλλα το λενε χρονια μαλλον :P

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση απο φετος καθως παλια θυμαμαι οτι ειχαν 2 χρονια εγγυηση.

Υποψην οτι μολις τωρα βλεπω και στις Palit(Nvidia only κατασκευαστης με 2 χρονια εγγυηση)το Πλαισιο παλι γραφει 3χρονια εγγυηση Πλαισιο.

Αλλη παλι ομορφη σπαζοκεφαλια για οποιους εχουν ορεξη να σπασουν πλακα με το Πλαισιο ειναι οτι δεν εχει σε ολες τις καρτες Sapphire 3χρονια εγγυηση Πλαισιο

Οι Sapphire καρτες απο τις R5 230 μεχρι και R7 260χ και R9 270 http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270-2GB-BST-OC-D-X-11220-00-20G.htm2 χρονια εγγυηση Πλαισιο

Αρα ειναι κατι που ισχυει απο τις νεες Amd καρτες.Θα ηθελα βεβαια ενας να πηγαινε(και καλα)και να ρωταγε γιατι η R9 270 εχει 2 χρονια εγγυηση και η R9 390 εχει 3 χρονια.Εκεις θα ηθελα να δω αντιδρασεις στα προσωπα των υπαλληλων και γκριματσες :D

Δημοσ.

Eγω για το site του Guarantee μιλησα σχετικα με το σχολιο του Fulgore.

Ναι ισχυει. Και τους το ειπα κιολας για το site και μου λενε οτι ειμαστε ενημεροι και θα το αλλαξουμε,αλλα το λενε χρονια μαλλον :P

ωπ, σορυ :P

λαθος καταλαβα.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση στο Youtube καποιες εκδοσεις να εχουν διαφορετικα περιεχομενα μονο μεταξυ των χωρων.Για παραδειγμα η Msi Gtx 970 στο εξωτερικο(νομιζω Αμερικη κυριως)ειχε μεσα στο κουτι δωρο ενα mousepad με το σημα της εταιριας,ενω στην Ευρωπη(αρα και σε μας)δεν ειχε μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...