Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει τύχει με υπολογιστή από το πλαίσιο που αγόρασα καινούργιο ..πως το κατάλαβα; μετά από καμία βδομάδα καταλάθως διέγραψα κάτι αρχεία και έκανα ένα restore για να τα επαναφέρω , ε μαζί με τα αρχεία μου είχε και ένα σωρό τσόντες μικρού μήκους.

Μικρού μήκους? Άτυχος ήσουν. Ουτε μια αξιοπρεπής τσόντα δεν μπορείς να δεις με αυτό πλάσιο.

• Like 5
Δημοσ.

εχει αυτοκολλητο πανω στο καλουπωμενο αφρολεξ "THE CD AND THE MANUAL ARE UNDER THE FOAM TRAY". ελεος χαχα.

Παλι καλα. Λεω κι εγω, το εξευτελισαν τοσο πολυ το ζητημα πια?

• Moderators
Δημοσ.

Οι κάρτες της sapphire δεν είναι κλειστές μέσα σε ζελατίνα, έχουν μόνο ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο στα "καπαξια", παρόλα αυτά ο συνδυασμός glossy χαρτιού +κακής ποιότητας αυτοκόλλητο είναι πολύ εύκολο να το βγάλεις και να το ξανά κολλήσεις, δες αν δικαιουσαι παιχνίδια πάρε να τα ζητήσεις, τα τζιμανια που έχουν εκεί μέσα τα "δανιζονται" πολλές φορές έκανα φασαρία πρόσφατα γιατί σε καινούργια κάρτα άνοιξε μπροστά μου σχεδόν και πήρε από μέσα τα κουπόνια και ένα hdmi καλώδιο με την δικαιολογία ότι πλέον η προσφορά έληξε

Δημοσ.

πραγματικα λυπαμαι αυτους που αγοραζουν απο αυτο το μαγαζι.ας οψεται το μαρκετινγκ που εχουν....γιατι ειναι ενα κωλομαγαζο και τιποτα αλλο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

πραγματικα λυπαμαι αυτους που αγοραζουν απο αυτο το μαγαζι.ας οψεται το μαρκετινγκ που εχουν....γιατι ειναι ενα κωλομαγαζο και τιποτα αλλο

Η κάρτα που είχα ήταν αγορασμένη από της καλές εποχές χάλασε και κόπηκε πιστωτικο οπότε αναγκαστικά έπρεπε να πάρω από εκεί
  • Moderators
Δημοσ.

δεν το ανεφερα για σενα αδερφε . μιλαω γενικα για αυτους που πεφτουν στην παγιδα...και δυστυχως ειναι πολλοι

Το ξέρω από γνωστούς μπορεί να πληρώσουν και 150 ευρώ παραπάνω για μια κάρτα γραφικών γιατί τα άλλα μαγαζιά πουλάνε fake λέει κάρτες έχω ακούσει ένα σωρό χαζομάρες, δυστυχώς το 90 %του κόσμου δεν κάνει καν μια βασική έρευνα αγοράς πριν αγοράσει κάτι πάνε στο κατάστημα και περνούν ότι προσπαθεί να τους φορτώσει ο πωλητής
Δημοσ.

Οι κάρτες της sapphire δεν είναι κλειστές μέσα σε ζελατίνα, έχουν μόνο ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο στα "καπαξια".....

Εγώ πάντως που πήρα πρόσφατα την Sapphire R9 380 σε πρόσφατη προσφορά του πλαισίου (που έβγαινε απλά 5-10 ευρώ κάτω από skroutz, αλλά βόλεψε λόγω διαθεσιμότητας και καταστήματος κοντά στο σπίτι μου), ήταν κομπλέ, με το αυτοκόλλητο έξω, και η κάρτα μέσα πραγματικά καινούρια, μέσα στη ζελατίνα της. Κάτι παραπάνω από ζελατίνα για την ακρίβεια, από τις πιο ποιοτικές που έχω δει σε κάρτα γραφικών, ήταν αυτές με τα μπαλάκια αέρα για προστασία που συναντάμε σε εύθραυστα. Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει ζελατίνα στην ακριβότερη R9 390.

Μάλλον πρόκειται για ανοιγμένη - αν όχι used. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι να πάρει τηλέφωνο να ενημερώσει και να ζητήσει αυτά που του δικαιούνται ότι και να του πουν. 

EDIT: Όπως βλέπω εδώ, έχεις δίκιο και η ακριβότερη R9 390, έρχετε αλλιώς. Αν είναι όπως το βίντεο αυτό, τότε όλα είναι καλά.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως που πήρα πρόσφατα την Sapphire R9 380 σε πρόσφατη προσφορά του πλαισίου (που έβγαινε απλά 5-10 ευρώ κάτω από skroutz, αλλά βόλεψε λόγω διαθεσιμότητας και καταστήματος κοντά στο σπίτι μου), ήταν κομπλέ, με το αυτοκόλλητο έξω, και η κάρτα μέσα πραγματικά καινούρια, μέσα στη ζελατίνα της. Κάτι παραπάνω από ζελατίνα για την ακρίβεια, από τις πιο ποιοτικές που έχω δει σε κάρτα γραφικών, ήταν αυτές με τα μπαλάκια αέρα για προστασία που συναντάμε σε εύθραυστα. Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει ζελατίνα στην ακριβότερη R9 390.

Μάλλον πρόκειται για ανοιγμένη - αν όχι used. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι να πάρει τηλέφωνο να ενημερώσει και να ζητήσει αυτά που του δικαιούνται ότι και να του πουν. 

EDIT: Όπως βλέπω εδώ, έχεις δίκιο και η ακριβότερη R9 390, έρχετε αλλιώς. Αν είναι όπως το βίντεο αυτό, τότε όλα είναι καλά.

ζελατινα εγω εννοω εξωτερικα της συσκευασιας οχι ζελατινα για την καρτα (αντιστατικο σακουλακι)

Δημοσ.

Τα ποιο πολλα κουτια δεν εχουν ζελατινα απο εξω.Ενα απλο αυτοκολητο ασφαλειας εχουν.Το βασικο προβλημα στη περιπτωση σου ειναι οτι ελειπαν πραγματα απο μεσα

Δημοσ.

Τότε πραγματικά άκυρο, όντως ο TS λέει ζελατίνα κουτιού, αλλά εγώ νόμιζα πως μιλούσε για το εσωτερικό. Όντως οι περισσότερες δεν έχουν ζελατίνα απ'έξω.

Δημοσ.

εχει αυτοκολλητο πανω στο καλουπωμενο αφρολεξ "THE CD AND THE MANUAL ARE UNDER THE FOAM TRAY". ελεος χαχα.

ε ναι, οι αλλοι εδιναν σε ολα 1 χρονο εγγυηση, ενω το πλαισιο εδινε 3. αν και τα ειχε 5% πιο ακριβα.

οχι , πηρα και αλλα πραγματα (PSU, CPU, mobo). και καποια απο τα υπολοιπα, ειχαν πολυ λιγοτερη εγγυηση. 

(οχι, δεν μου το ειπαν στο πλαισιο)

ναι, ειχε την ταινια ασφαλειας, αλλα απο μεσα ελειπαν βιβλιαρακι και CD.

δεν με ενδιαφερει το βιβλιαρακι ουτε το cd απλα με ενδιαφερει να μην ειναι χρησιμοποιημενη.

η μητρικη απο την αλλη, που ηταν μερος του πακετου, δεν ειχε ταινια ασφαλειας, αλλα τα ειχε ολα μεσα, και ηταν και σφραγισμενη αεροστεγως σε σακουλακι μεσα στο κουτι.

sapphire R9 390, msi H170 M3, και κατι αλλα κομματια.

ναι. πηρα στο καπακι και τους ειπα ακριβως.

ηταν ανοιγμενο. αφου ελειπαν απο μεσα πραγματα.

δεν χρειαζεται να ειμαι ντετεκτιβ.

μου ειπαν οτι μπορουν ειτε να μου τα αλλαξουν ολα

ειτε να τα κρατησω και να μου τα αλλαξουν με το παραμικρο προβλημα.

(επειδη πηρα ονοματα κλπ, και επειδη δεν εχει stock την καρτα, ειπα οτι θα τα κρατησω. και αμα βγαλει προβλημα θα μου το αλλαξουν σαν καινουρια αγορα)

Δεν ξερω αν εισαι detective ή οχι αλλα επειδη παραπληροφορεις με το παραπανω που γραφεις,οχι το Πλαισιο δεν δινει 3πλασιες εγγυησεις σε σχεση με αλλα μαγαζια.Αν εχεις καποια συγκεκριμενα παραδειγματα να δειξεις καλως.Το τονιζω για να μην μπερδευτει ο κοσμος με αυτα που διαβασει και παει στο Πλαισιο για αγορες και χρυσοπληρωσει τα πραγματα για κατι που δεν ισχυει.

2 καταστηματα γνωριζω το Guarantee και το Easybuyworld τα οποια γραφουν 2 και 1 χρονο εγγυηση αντιστοιχα στις σελιδες τους που ειναι λαθος το οποιο εχουν εδω και χρονια και δεν το εχουν φτιαξει.

Και το eshop σε καποια προιοντα εχει λαθος εγγυηση που αν αναφερθει στην αλλαζουν κανονικα με αυτη που ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν εισαι detective ή οχι αλλα επειδη παραπληροφορεις με το παραπανω που γραφεις,οχι το Πλαισιο δεν δινει 3πλασιες εγγυησεις σε σχεση με αλλα μαγαζια.Αν εχεις καποια συγκεκριμενα παραδειγματα να δειξεις καλως.Το τονιζω για να μην μπερδευτει ο κοσμος με αυτα που διαβασει και παει στο Πλαισιο για αγορες και χρυσοπληρωσει τα πραγματα για κατι που δεν ισχυει.

2 καταστηματα γνωριζω το Guarantee και το Easybuyworld τα οποια γραφουν 2 και 1 χρονο εγγυηση αντιστοιχα στις σελιδες τους που ειναι λαθος το οποιο εχουν εδω και χρονια και δεν το εχουν φτιαξει.

Και το eshop σε καποια προιοντα εχει λαθος εγγυηση που αν αναφερθει στην αλλαζουν κανονικα με αυτη που ισχυει.

το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έχει sapphire κάρτα και στο site του πλαισίου αναφέρει 3 χρονια, ενώ οι sapphire εχουν 2.

βέβαια, αν πάει πχ στα 2.5 χρόνια θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση των υπαλληλων.

• Like 2
Δημοσ.

Τελος οταν λεμε για εσωτερικο κουτιου καρτας,το πρωτο πραγμα που πρεπει να ερθει σε καποιον στο μυαλο ειναι να δει τι εχουν μεσα τα κουτια των αλλων αγοραστων στο youtube(απλη λογικη δεν ειναι κατι δυσκολο)

και με βαση το παρακατω video απο μια γρηγορη αναζητηση ναι υπαρχει το χαρτακι που αναφερεις μεσα στην καρτα αρα οχι η καρτα σου δεν ειναι μεταχειρισμενη 

το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έχει sapphire κάρτα και στο site του πλαισίου αναφέρει 3 χρονια, ενώ οι sapphire εχουν 2.
βέβαια, αν πάει πχ στα 2.5 χρόνια θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση των υπαλληλων.

Αυτο που γραφεις ισχυει και το διαπιστωσα μολις τωρα. Βεβαια αν παθει κατι στα 2.5χρονια η καρτα τοτε εκτως του οτι θα ειναι εκπληκτοι στο Πλαισιο(λεει 3 χρονια εγγυηση Πλαισιο και οχι κατασκευαστη),τοτε το πιο πιθανο ειναι να του κοψουν πιστωτικο με βαση δικων τους εκτιμησεων οπως εχει συμβει παλια. Απο την μια ειναι καλο καθως η Sapphire οντως δινει 2 χρονια εγγυηση και ακομα και το παραπανω ενδεχομενο ειναι καλυτερο απο το να μην ειχε καθολου εγγυηση η καρτα(ή να ειχε αγορασει για αυτο το λογο Msi,Asus,Gigabyte)και εχει καλυτερη μεταπωλιτικη αξια,απο την αλλη στο τελευταιο πληρωνει ακριβοτερα την καρτα εξ αρχης αν πχ θελει να την αλλαξει μετα απο 2 χρονια που θα εχουν πεσει και οι τιμες και θα εχουν βγει νεες καρτες.

Ενδεικτικα η Sapphire στο Πλαισιο κοστιζει τιμη Online(καλα για τιμη καταστηματος δεν την αναφερω καν ειναι για γελια)450ευρω και η φθηνοτερη R9 390 με 3 χρονια εγγυηση(μην σας μπερδευουν τα 2 χρονια που γραφουν καποια site,3 χρονια εγγυηση εχει η καρτα απλα ειναι τυπογραφικο λαθος στο site τους,τα μεγαλα καταστηματα τυπου Msystems και You την εχουν κανονικα με 3 χρονια)

https://www.skroutz.gr/s/7073569/Gigabyte-Radeon-R9-390-8GB-WindForce-2X-GV-R939G1-GAMING-8GD.html

Ειναι η καλυτερη υλοποιηση της R9 390??προφανως και οχι αλλα και παλι παιρνεις την ιδια καρτα με την ιδια εγγυηση και 8gb vram και εδω(πιθανως και μικροτερη σε μεγεθος που βολευει τα περισσοτερα κουτια)και σχεδον 100ευρω φθηνοτερα με το καλημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ισχυει γιατι πριν λιγο καιρο πηρα την καρτα μου απο κει και τους πηρα τηλεφωνο πριν την αγορα για να επιβεβαιωσω για την εγυυηση και μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα για 3 χρονια και το γραφει και στην αποδειξη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...