Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια GPU απο ενα παρα πολυ γνωστο καταστημα υπολογιστων (ονομα ας μην πω).

Δεν ειχαν στη Θεσσαλονικη, και μου ειπαν να περιμενω 3-5 μερες.

Ηρθε σπιτι η καρτα.

Ανοιγω το δεμα και το κουτι της καρτας δεν ειχε σελοφαν.

Ειχε μονο ενα αυτοκολλητακι στο σημειο που "μαγκωνει" το καπακι το χαρτινο.

Βγαζω την καρτα και γραφει πανω στο αφρολεξ "το βιβλιαρακι και το CD ειναι κατω απο το αφρολεξ".

Ζηκωνω το αφρολεξ το ψαχνω παρα πολυ καλα, τιποτα.

(Επισης και η μητρικη που ηταν στο δεμα δεν ηταν σφραγισμενη η συσκευασια, αλλα τα ειχε ολα μεσα τουλαχιστον).

99% ηταν ανοιγμενη, αλλα εγω ρωταω δυο πραγματα.

1. Μπορει να ειναι προβληματικη;

2. Μπορω να βρω το δικιο μου; (Δεν το τραβηξα και βιντεακι! χαχα)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και γιατι να μην αναφερεις επωνυμια προς ενημερωση των υπολοιπων??δεν εχει λογικη αυτο φιλε

Δεν ξερω αν ειμαι καλυμενος. Γιαυτο. Αλλα δε γαμιεται, το Πλαισιο.

(Πηρα απο κει γιατι εδινε τριπασια εγγυηση απο ολους τους αλλους, αλλα...)

• Like 1
Δημοσ.

Τους πήρες τηλέφωνο με το που παρέλαβες να τους ενημερώσεις; Αν δεν έχουν περάσει μέρες, μη το καθυστερείς άλλο, δες τις θα σου πουν και βλέπεις τι θα κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Πλαισιο. Τι πρωτοτυπο...Εγω παντως πρωτη φορα διαβαζω να γραφει μεσα σε καινουργιο κουτι απο gpu "το βιβλιαρακι και το CD ειναι κατω απο το αφρολεξ". Ηταν χειρογραφο δηλαδη?

Δημοσ.

Πλαισιο. Τι πρωτοτυπο...Εγω παντως πρωτη φορα διαβαζω να γραφει μεσα σε καινουργιο κουτι απο gpu "το βιβλιαρακι και το CD ειναι κατω απο το αφρολεξ". Ηταν χειρογραφο δηλαδη?

εχει αυτοκολλητο πανω στο καλουπωμενο αφρολεξ "THE CD AND THE MANUAL ARE UNDER THE FOAM TRAY". ελεος χαχα.

τριπλάσια εγγύηση;

ε ναι, οι αλλοι εδιναν σε ολα 1 χρονο εγγυηση, ενω το πλαισιο εδινε 3. αν και τα ειχε 5% πιο ακριβα.

Δημοσ.

Τους πήρες τηλέφωνο με το που παρέλαβες να τους ενημερώσεις; Αν δεν έχουν περάσει μέρες, μη το καθυστερείς άλλο, δες τις θα σου πουν και βλέπεις τι θα κάνεις.

Αυτό.

Και μην το παιξεις "Μήπως ήταν ανοιγμένο?".

Πες "ΗΤΑΝ ανοιγμένο,θέλω καινουριο".

Δημοσ.

Πηρα μια GPU απο ενα παρα πολυ γνωστο καταστημα υπολογιστων (ονομα ας μην πω).

Δεν ειχαν στη Θεσσαλονικη, και μου ειπαν να περιμενω 3-5 μερες.

Ηρθε σπιτι η καρτα.

Ανοιγω το δεμα και το κουτι της καρτας δεν ειχε σελοφαν.

Ειχε μονο ενα αυτοκολλητακι στο σημειο που "μαγκωνει" το καπακι το χαρτινο.

Βγαζω την καρτα και γραφει πανω στο αφρολεξ "το βιβλιαρακι και το CD ειναι κατω απο το αφρολεξ".

Ζηκωνω το αφρολεξ το ψαχνω παρα πολυ καλα, τιποτα.

(Επισης και η μητρικη που ηταν στο δεμα δεν ηταν σφραγισμενη η συσκευασια, αλλα τα ειχε ολα μεσα τουλαχιστον).

99% ηταν ανοιγμενη, αλλα εγω ρωταω δυο πραγματα.

1. Μπορει να ειναι προβληματικη;

2. Μπορω να βρω το δικιο μου; (Δεν το τραβηξα και βιντεακι! χαχα)

τι ενοοις με αυτο.δλδ ειχε ταινια 'ασφαλειας' στο σξμειο που θυληκονει για να κραταει το καπακι και το κουτι μαζι;;;;

Δημοσ.

εχει αυτοκολλητο πανω στο καλουπωμενο αφρολεξ "THE CD AND THE MANUAL ARE UNDER THE FOAM TRAY". ελεος χαχα.

ε ναι, οι αλλοι εδιναν σε ολα 1 χρονο εγγυηση, ενω το πλαισιο εδινε 3. αν και τα ειχε 5% πιο ακριβα.

το ότι όλοι οι άλλοι έδιναν 1 χρόνο το είδες κάπου γραμμένο ή στο είπαν στο πλαίσιο;

ολες οι καρτες εχουν 2 με 3 χρόνια εγγύηση, αναλογα με τον κατασκευαστή και ανεξάρτητα με το κατάστημα αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.

το ότι όλοι οι άλλοι έδιναν 1 χρόνο το είδες κάπου γραμμένο ή στο είπαν στο πλαίσιο;

ολες οι καρτες εχουν 2 με 3 χρόνια εγγύηση, αναλογα με τον κατασκευαστή και ανεξάρτητα με το κατάστημα αγοράς.

οχι , πηρα και αλλα πραγματα (PSU, CPU, mobo). και καποια απο τα υπολοιπα, ειχαν πολυ λιγοτερη εγγυηση. 

(οχι, δεν μου το ειπαν στο πλαισιο)

τι ενοοις με αυτο.δλδ ειχε ταινια 'ασφαλειας' στο σξμειο που θυληκονει για να κραταει το καπακι και το κουτι μαζι;;;;

ναι, ειχε την ταινια ασφαλειας, αλλα απο μεσα ελειπαν βιβλιαρακι και CD.

δεν με ενδιαφερει το βιβλιαρακι ουτε το cd απλα με ενδιαφερει να μην ειναι χρησιμοποιημενη.

η μητρικη απο την αλλη, που ηταν μερος του πακετου, δεν ειχε ταινια ασφαλειας, αλλα τα ειχε ολα μεσα, και ηταν και σφραγισμενη αεροστεγως σε σακουλακι μεσα στο κουτι.

Για να υπαρχει μια σαφηνεια στο ολο θεμα και για να μην παιζουμε κρυφτο,θες να μας πεις μοντελο,κατασκευαστη?

sapphire R9 390, msi H170 M3, και κατι αλλα κομματια.

Αυτό.

Και μην το παιξεις "Μήπως ήταν ανοιγμένο?".

Πες "ΗΤΑΝ ανοιγμένο,θέλω καινουριο".

ναι. πηρα στο καπακι και τους ειπα ακριβως.

ηταν ανοιγμενο. αφου ελειπαν απο μεσα πραγματα.

δεν χρειαζεται να ειμαι ντετεκτιβ.

μου ειπαν οτι μπορουν ειτε να μου τα αλλαξουν ολα

ειτε να τα κρατησω και να μου τα αλλαξουν με το παραμικρο προβλημα.

(επειδη πηρα ονοματα κλπ, και επειδη δεν εχει stock την καρτα, ειπα οτι θα τα κρατησω. και αμα βγαλει προβλημα θα μου το αλλαξουν σαν καινουρια αγορα)

Δημοσ.

οι sapphire συνήθως δίνουν δύο χρόνια.
το ένα έτος που λες σε άλλα καταστήματα δε ξέρω απο που προκύπτει και δε μπορεί να ισχύει, αν το γράφουν πρόκειται περί τυπογραφικού.

αν η αποδειξη του πλαισιου δε γραφει πανω ποσα χρόνια εγγύηση εχει, εγώ θα κραταγα και κανα screenshot απο την σελίδα που γράφει 3 χρόνια, ποτέ δε ξέρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μου έχει τύχει με υπολογιστή από το πλαίσιο που αγόρασα καινούργιο ..πως το κατάλαβα; μετά από καμία βδομάδα καταλάθως διέγραψα κάτι αρχεία και έκανα ένα restore για να τα επαναφέρω , ε μαζί με τα αρχεία μου είχε και ένα σωρό τσόντες μικρού μήκους.

• Like 4
Δημοσ.

Για καθε ενα πραγμα που πηρες απο το πλαισιο κρατα screenshot απο την σελιδα τους, διαφορετικα δεν ξερεις τι βλακειες θα σου κανουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...