κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κ με το default πληκτρολόγιο και με το Go που εχω κατεβάσει οταν γράφω ελληνικά μετα τους 61 χαρακτήρες παει δευτέρο μήνυμα. το εχω ψάξει οσο μπόρεσα και βρήκα κατι. κινητό doogee f1 αν εχει να κάνει
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Απειδη ειχα το Go sms πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να πας εκει που λεει εξοικονομισει με τονους και κομμα κατι τετοιο και να το ενεργοποιησης. Αφου κανεις βεβαια αποδοχη να ειναι η κυρια εφαρμογη για μηνυματα. Και μια επανεκινηση στο τελος. Δεν παιζει ρολο το πληκτρολογιο αλλα η εφαρμογη των sms για τα μηνυματα δηλαδη
κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορω να βρω κατι τετοιο .. παιζει επειδη εχω το Go lite ? το βρηκα οκ , ευχαριστω πολυ , να σαι καλα ! εσυ τι χρησιμοποιήσεις πλεον αν οχι go sms ?
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που εχει το κινητο απο την αρχει. Και το Go sms και το Go keyboard τα ξηλωσα. Εξαλλου το δικο μου δεν εχει προβλημα στα μηνυματα. Απλα τα βαζω για δοκιμες. Παντως γι'αυτους που δεν εχουν 160 χαρακτηρες το Go sms και το Textra ειναι τα καλα.
κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οκ , εγω πριν νομιζα οτι γινονται οι ρυθμησεις απο το go keyboard γι αυτο δεν τις εβρισκα.. το gosms εχει διαφημίσεις οποτε το ξυλωσα , θα δω κ το αλλο. Μπορω να βαλω την εφαρμογη μηνυματων απο καποια αλλο android που δεν εχει προβλημα με χαρακτηρες?
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οχι μονο απο το play store οτι κατεβασης. Το Go για να μην εχει διαφημισεις πρεπει η να το αγορασης σε pro -premium εκδοση η αν εισαι root να απενεργοποιησεις τις διαφημισεις μεσω του lucky patcher.
κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ωραια. θα ρουταρω το βραδυ κ θα σεταρω απο εκει κ περα. ευχαριστω για τις πληροφοριες , να σαι καλα !
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ok Προσεχε στο root γιατι μπορει να φενεται ευκολο αλλα καμια φορα γινεται το κακο απο απροσεξια συνηθος δικια μας.
Sarandis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Στα settings των μηνυμάτων λέει strip unicode characters. Αυτό ψάχνεις. Για την default εφαρμογή μιλάω, με το go δεν έχω ασχοληθεί.
κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων δεν το λεει αυτο πουθενά! μηπως δεν εχουμε την ιδια default εφαρμογή ?
ice25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ψάξε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων για κωδικοποίηση ή κωδικοποίηση χαρακτήρων και γύρνα το στο αλφάβητο gsm
κκρκ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 δεν αναφερει πουθενα για κωδικοποιηση ουτε για χαρακτηρες. το εχω ψαξει 100 φορες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα