Perambulator Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το Dropbox ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη λειτουργία δύο υπηρεσιών του, συγκεκριμένα της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mailbox και της εφαρμογής φωτογραφιών Carousel, το πρώτο τρίμηνο του 2016. Για την ακρίβεια, το Mailbox θα κλείσει στις 26 Φεβρουαρίου 2016 και το Carousel στις 31 Μαρτίου 2016. Η εταιρεία είχε εξαγοράσει το Mailbox το 2013 με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φορητές συσκευές. Επιπλέον, είχε παρουσιάσει το Carousel πριν από ένα χρόνο, προκειμένου να επιτρέψει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους. Τους τελευταίους μήνες, καμία από τις δύο υπηρεσίες δεν είχε λάβει κάποια αναβάθμιση, γεγονός που μαρτυρούσε ότι πλησιάζει το τέλος και των δύο. Άλλωστε, το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων της εταιρείας προέρχεται από τις cloud υπηρεσίες που προσφέρει. Στην ανακοίνωση της εταιρείας περί διακοπής της λειτουργίας του Mailbox, παρέχονται οδηγίες και εργαλεία export, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση σε νέα εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, όσοι χρήστες έχουν ανεβασμένες φωτογραφίες στο Carousel, θα μπορούν να προβάλλουν και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους από την καρτέλα Photos της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής του Dropbox. Επιπλέον τους επόμενους μήνες, ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά του Carousel θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή του Dropbox. Ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμη η καρτέλα κρυφών φωτογραφιών. Μάλιστα, στην προαναφερθείσα δημοσίευση, οι συνιδρυτές του Dropbox δεν παρέλειψαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους χρήστες, για τη διακοπή των δύο αυτών υπηρεσιών. Site: TheTechPortal
YiannisPj Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καιρός ήταν. Σκέτη απελπισία ήταν. Εμενα μια φορα το Carousel μου αρεσε αρκετα. 2
haHa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα μια φορα το Carousel μου αρεσε αρκετα. Kαι εμενα μου αρεσε. Ηταν ιδανικο για να βλεπω στο tablet τις φωτογραφιες που ειχαν τραβηχτει απο το κινητο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα μια φορα το Carousel μου αρεσε αρκετα. Kαι εμενα μου αρεσε. Ηταν ιδανικο για να βλεπω στο tablet τις φωτογραφιες που ειχαν τραβηχτει απο το κινητο. Ακριβώς το ίδιο κι εμένα με έχει βολέψει. Και με premium στο Dropbox με είχε βολέψει αφάνταστα.
thepoint Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Άντε γιατί μερικά μπέρδεψαν το δρόμο στη πορεία. Φανταστείτε τι έχει να καταργήσει το feedly για παράδειγμα. Υπάρχει μέλλον.
wakabanka Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ας ελπίσουμε να ενσωματώσουν οτι μπορούν απο το carousel στο Dropbox.
YiannisPj Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Google photos? Εχω Google Drive συνδρομη (καθοτι ειναι φτηνοτερη απο Dropbox) αλλα ειναι τρισαθλιο συγκριτικα με το Carousel. ΠΑΡΑ πολυ αργο.
PhoenixV23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Με έχει/είχε βολέψει πάρα πολύ το Carousel, δεν το περίμενα αυτό! Ευτυχώς κατα κάποιο τρόπο πλέον υπάρχει και η επιλογή του Google Photos (αν και όντως πιο αργό αλλά με μεγάλο υπερ τις βελτιώσεις φωτογραφιών).
merez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 To mailbox το είχα εγκατεστημένο στο iphone. Μου άρεσε που με swipe από το notification center μπορουσες να σβήσεις email (και διάφορα άλλα παραμετροποιήσημα swipes) και όχι να τα κάνεις απλώς archive όπως κάνει το Gmail app. Επίσης, έκανε combine πολλαπλά inboxes χωρις να χρειαζεται καθε φορα να επιλεγεις ξεχωριστα το account για να διαβάζεις mail. Τέλος, μ αυτο δεν ειχα μπλεξει ποτε μ αυτα τα social, promotions κλπ tabs που έχει βαλει το Gmail εδώ και καιρό. Έβλεπα το inbox μου χωρίς φίλτρα όπως το βλέπω και με τον imap client μου στο laptop - μάλλον είμαι πολύ old-school! (Φαντάζομαι υπάρχει τρόπος να τα απενεργοποιήσω γενικά αν θέλω απλά δεν ασχολήθηκα ποτέ)
Antiriad Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Φένεται ότι η φούσκα του Online Storage αρχίζει να ξεφουσκώνει. Πρίν λίγες εβδομάδες το OneDrive είχε αναφέρει οτι θα περιορίσουν το δωρεάν Storage σε 30GB σε 5GΒ
oldnew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα το Dropbox θυμήθηκε μετα 5 χρόνια και, να μου κοψει καμια 30ρια γιγα που ειχα κερδισει με ολα τα bons με κολπα όμως (50 πλαστα email μιας χρήσης, 50 νεους λογαριασμούς που με καναν afiitates κλπ) . Φυσικά μπορουσα να το κανω με τροπο που δε θα μπορούσαν να με κόψουν (και ισως το ξανα κανω), αλλα το εκανα στα γρήγορα, χωρις να προσπαθω να κρυψω οτι το κανω με κολπο. (Ας πουμε τα email ηταν temporary μισης ωρας, αν το εκανα με Google θα μου έπαιρνε πολυ παραπάνω χρονο, αλλά δε θα με κοβανε ποτε) Η ουσια ειναι οτι μετα απο 5-7 χρόνια το θυμήθηκαν αρα όντως προσέχουν περισσότερο.
kfyros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ωριμάζει η αγορά.Το storage space και το bandwidth δεν είναι τσάμπα, και κόβονται οι κράχτες που έχουν μόνο κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα