Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα/καλημέρα σε όλους!

Λοιπόν,πριν 2 μέρες αγόρασα από ένα παιδί στο site(kals47)

Μια μητρική Άσους p5kpl-vm! Στην αρχή δεν bootare,αλλα άλλαξα CPU (pentium 4 από e8400) και πόσταρε αμέσως! flashara τα bios στην πιο πρόσφατη έκδοση και μετά πόσταρε με την e8400! το θέμα όμως είναι άλλο. Βάζω το mouse μου στην usb θύρα,δίνει ρεύμα στο mouse γιατί ανάβει το κόκκινο led,αλλα δεν λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ! δοκίμασα ένα άλλο δικό μου της razer,πάλι τα ίδια. Το περίεργο είναι εδώ..την κάρτα wifi την βρήκε μετά από restart όπως και το usb τον 4gb! τι παίζει παιδιά? το πληκτρολόγιο τρέχει μια χαρά στην ps/2 slot!

Επίσης,μου έδωσε το παλικάρι μια άλλη μητρική (ECS G31T)

Αλλα εδώ,η μητρική ανοίγει όταν ανοίγω το τροφοδοτικό από μονη της! ούτε power button δεν έχω πάνω τίποτα,μόλις ανοίγω το PSU ανοίγει και η μητρική! και για να κλείσει μονο από εκεί,δοκίμασα με τα reset/power με τίποτα δεν πέφτει κάτω. Επίσης κανονικά έπρεπε πάντα να ακουγόταν ένα beep όταν δεν υπάρχει RAM πάνω στην μητρική,αλλα εκεί δεν ακουγόταν τίποτα. Μπας και πιάστηκα κορόιδο η είναι θέμα hardware? επειδή το παιδί m είπε ότι ήταν πλήρως λειτουργικές ΚΑΙ η 2!! (έχει πάνω από 150 καλές αξιολόγησης.)

Έχω δοκιμάσει pentium 4 e5700 και e8400 και στης 2 μπας και φταίει τίποτα από τους επεξεργαστές,τα ίδια! άλλαξα PSU από 300ari σε 450ari,τίποτα απόλυτος! 

σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.

Όταν ανοίγεις psu και ανοίγει από μόνου το pc συνήθως είναι θέμα μητρικής.

Ακριβώς είναι βραχυκυκλωμένα κάπου το πράσινο και το μαύρο/ το κουμπί power on.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα κάποτε είχα ψωνίσει και εγώ από τον συγκεκριμένο μητρική και είχα και εγώ πρόβλημα. τότε δεν είχα άλλα περιφερειακά να επαληθεύσω ότι φταίει η πλακέτα οπότε και το παράτησα. απ' ότι βλέπω στο προφίλ του έχει και άλλες αρνητικές αξιολογήσεις. πιθανόν ο τύπος επισκευάζει και πουλάει, ελπίζω να κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...