Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το ποστάρω εδώ με επιφύλαξη, καθώς δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της οθόνης ή της κάρτας (του λειτουργικού δεν είναι σίγουρα πάντως, θα εξηγήσω γιατί). Έχω αυτή την οθόνη και αυτή την κάρτα. Το λειτουργικό είναι Windows 10 Pro 64bit. Ενώ το πισί δούλευε κανονικά σε 1080p ξαφνικά, μια μέρα που το άνοιξα βλέπω την οθόνη κλειδωμένη στα 640x480, χωρίς να μου δίνει περαιτέρω επιλογές ανάλυσης, ούτε στο menu των Windows, ούτε στο Nvidia Control Panel. Τέσπα, για να μην τα αναλύω πολύ, αφού έκανα όλα τα κλασικά, drivers, re-install του Nvidia Experience κλπ κλπ, έβγαλα το miniDP καλώδιο και συνέδεσα την κάρτα με την οθόνη με HDMI και δούλευε κανονικά η ανάλυση στα 1080p. Το πρόβλημα δεν είναι τραγικό, μπορώ να δουλέψω και με HDMI, αλλά θα ήθελα να το λύσω. 1 - Λειτουργικό δεν πρέπει να είναι γιατί με το miniDP δεν εμφανίζει το logo της mobo στο post, ενώ με HDMI το εμφανίζει κανονικά. 2 - Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο καλώδιο και δεν ψήνομαι να δώσω λεφτά χωρίς λόγο μιας και έχω περίσσια HDMI καλωδίων, αλλά και να αγόραζα άλλο miniDP, παίζει να φταίει το καλώδιο; Να χάλασε έτσι ξαφνικά από μόνο του; 3 - Το ίδιο πράγμα διερρωτόμαι και με τα βύσματα της κάρτας και της οθόνης. Μπορεί να χάλασαν τα βύσματα από μόνα τους; Αλλά και να χάλασαν, δεν θα έπρεπε να έβλεπα μαυρίλα αντί να κλειδώσει σε μικρή ανάλυση;
insome Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η ίδια οθόνη το έχει κάνει και σε μένα, πάλι από miniDP. Το μόνο που το διόρθωσε, αφού βαρέθηκα να αλλάζω drivers, ήταν να βγάλω το καλώδιο από το monitor και το pc και να το ξαναβάλω, όπως διάβασα κάπου! Δεν το έχει ξανακάνει.
AzaZyL Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μου το έχει κάνει και σε μένα, στην ίδια οθόνη, 2 φορές και την οθόνη την έχω κανένα 4μηνο μόνο .. Βάζω hdmi, ξεκινάω και μετά ξανακαρφώνω το minidp και μετά δουλεύει ρολόι..
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Η ίδια οθόνη το έχει κάνει και σε μένα, πάλι από miniDP. Το μόνο που το διόρθωσε, αφού βαρέθηκα να αλλάζω drivers, ήταν να βγάλω το καλώδιο από το monitor και το pc και να το ξαναβάλω, όπως διάβασα κάπου! Δεν το έχει ξανακάνει. Δεν δούλεψε αυτό δυστυχώς. Μου το έχει κάνει και σε μένα, στην ίδια οθόνη, 2 φορές και την οθόνη την έχω κανένα 4μηνο μόνο .. Βάζω hdmi, ξεκινάω και μετά ξανακαρφώνω το minidp και μετά δουλεύει ρολόι.. Άλλαξες καλώδιο ενώ ήταν σε λειτουργία η οθόνη ή έκανες reboot στο ενδιάμεσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα