voltmod Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν και οι πρώτες φήμες για την κυκλοφορία ενός smartwatch από την HTC ξεκινούν από πολύ παλιά –από τα τέλη του 2013- η Ταϊβανέζικη εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει συσκευή σε αυτή την κατηγορία. Αν και σε κάποια φάση, οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι η HTC παραιτήθηκε από την ιδέα, ο γνωστός leakster Evan Blass (@evleaks) αναζωπύρωσε τις φήμες, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τον Φεβρουάριο το One watch. Σύμφωνα με το χρονικό διάστημα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως η HTC θα παρουσιάσει το One Watch (που έχει την κωδική ονομασία Halfbeak) στα πλαίσια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη. Λέγεται ότι θα διαθέτει στρογγυλή οθόνη (360 x 360 pixels) και πως θα βασίζεται στο Android Wear. Σημείωση: Στην εικόνα είναι ένα concept και δεν είναι το πραγματικό προϊόν Site: GSMArena
suffocater Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μεχρι να διαβάσω το "...απο την htc" χάρηκα γιατι νόμιζα οτι θα ήταν απο την oneplus :sΡολόι σε τιμές iwatch incoming. 1
Anaisthitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 θα ειναι αυτο το "one watch to rule them all"?
Neg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μεχρι να διαβάσω το "...απο την htc" χάρηκα γιατι νόμιζα οτι θα ήταν απο την oneplus :s Ρολόι σε τιμές iwatch incoming. Apple Watch** αν και δεν νομίζω να έχει τόσο υψηλό κόστος, αν ειδικά είναι ολόκληρος ο κύκλος οθόνη όπως στην φωτογραφία τότε θα είναι πανέμορφο.
suffocater Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ουτως η αλλως,οπτικά παντα μου αρεσε η htc..Ειναι και λιγο το συναισθημα που το πρωτο μου android ήταν το desire.Οικονομικα ειναι που το έχει ξεφτιλήσει.
Neg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ουτως η αλλως,οπτικά παντα μου αρεσε η htc.. Ειναι και λιγο το συναισθημα που το πρωτο μου android ήταν το desire. Οικονομικα ειναι που το έχει ξεφτιλήσει. Εμένα ήταν το Desire S που το είχα ακριβοπληρώσει και πήγε στα σκουπίδια, η χειρότερη συσκευή που είχα αγοράσει. Όπως και να έχει θα δείξει, αν το ρολοι είναι εμφανισιακά και λειτουργικά καλό και δεν είναι κλειδωμένο μόνο για HTC συσκευές όπως κάνει η Samsung και έχει λογική τιμή, τότε μάλιστα θα αξίζει.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 HTC Desire ηταν οντως το ''welcome to android life'' και για μενα.-. το καλυτερο καλοσορισμα φυσικα.. 1
suffocater Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 HTC Desire ηταν οντως το ''welcome to android life'' και για μενα.-. το καλυτερο καλοσορισμα φυσικα.. Eγω το δουλεψα ξανα πριν κανα μήνα για 1 βδομαδα,λογω αναγκης. Ακόμα σκυλι,μονο η μπαταρια έχει ψοφήσει(λογικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα