touloumelek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα στο forum. Λόγω του ότι χρειάζομαι δίκαρτο τηλέφωνο σε android , με 5.5 ίντσες και άνω με τις δύο κάρτες να λειτουργούν ταυτόχρονα και να έχουν και 3g/4g , θα ήθελα την βοήθεια σας.Σκεφτόμουν για το c5 ultra dual της Sony αλλά είδα ότι μόνο η μία του κάρτα υποστηρίζει 4g και η δεύτερη μόνο 2g. Έχω το zte s6 blade αλλά η δεύτερη υποδοχή sim δουλεύει μόνο σε 2g. Για τιμή λέω μέχρι 300-350 ευρώ από Ελλάδα.Τώρα αν από εξω μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο αλλά να υποστηρίζει και την 800άρα μπάντα , θα μπορούσα να το δω και αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ziaba Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 νομιζω τα numbia z7(mini,απλο,max)-z9(mini,απλο, max) εχουν τετοια λειτουργεια 4g και στις 2 καρτες
touloumelek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για τις προτασεις φιλε μου.
sot20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Jiayu S3 Advanced. 5,5 ίντσες οθόνη, 3 gb ram, dual sim και 4G και στις δύο κάρτες. Αποστολή από το JY-S3 με τη χρήση Insomnia App
Acepower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μπα, το Jiayu ή στην μία ή στην άλλη SIM δίνει 3G/4G, όχι και στις δύο ταυτόχρονα...
leo06 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι να το κάνεις το 4G ταυτόχρονα στις δυο sim? Μπα, το Jiayu ή στην μία ή στην άλλη SIM δίνει 3G/4G, όχι και στις δύο ταυτόχρονα...
touloumelek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να λειτουργουν ταυτοχρονα ( dual stand by ) και να μπορουν να εχουν και οι δυο 4g , οχι να εχω 4g ταυτοχρονα.Πχ το zte blade s6 που εχω στο δευτερο slot εχει δυνατοτητα μονο 2g.
leo06 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, αυτό μου φαίνεται λογικό,να μπορείς να αλλάζεις από το μενού και όχι να χρειάζεται να αλλάζεις θέσεις στις sim δες για τα Letv x500,600,800,Meizu Mx5, xiaomi note 3 χωρίς την 800αρα όμως Θελω να λειτουργουν ταυτοχρονα ( dual stand by ) και να μπορουν να εχουν και οι δυο 4g , οχι να εχω 4g ταυτοχρονα.Πχ το zte blade s6 που εχω στο δευτερο slot εχει δυνατοτητα μονο 2g.
Acepower Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τότε το Jiayu S3 μια χαρά είναι για αυτή τη δουλειά, αφού όντως αλλάζει με software διακόπτη και είναι και κινητάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα