κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά.έχω ενα android με 8gb ρομ και το ζήτημα μ είναι οτι όταν πάω στις ρυθμίσεις στον αποθηκευτικο χώρο μ λέει οτι έχω εσωτερικο χώρο 1,2gb και 4,8gb χωρος αποθήκευσης τηλεφώνου στο οποίο δεν μπορω να κάνω τπτ. Ολες οι εφαρμογές εγκαθυστουνται στο 1,2 ή στην sd και αυτό μένει καινο. Τι μπορω να κάνω? Μπορω να το ενσωμάτωσω στο 1,2 ?
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα που λες τα βλεπω λογικα. Αλλα δυστιχως σε αυτες τις περιπτωσεις αυτο που θα χρειαστης ειναι να κανεις root το κινητο και μετα να βαλεις το Link2sd που θα σου λυση το προβλημα σου. Link2sd: http://www.doctorandroid.gr/2015/07/link2sd-obb-sd.html?m=1 Τωρα αμα θες για root πεσμας πιο κινητο εχεις να δουμε αν υπαρχει.
κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οποτε αυτος ο δισκος 4,7 gb πως μπορω να τν χρησιμοποιήσω αυτη τη στιγμη κ πως μπορω αν εχω κανει ρουτο το κην μ?? η μεταφορα στο χωρο obb που λεει το link2sd αυτον τον χωρο εννοει?? Εχω doogee f1 , ευχαριστω για την απαντηση Υ.Γ Να φανταστω δεν μπορει να ενσωματωθεί στον 1,2 για να μπορω να τον διαχειρίζομαι οπως θελω?
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Θα σου δωσω το link να δεις τη κανει το Link2sd για να σου φυγουν οι απορειες. Λοιπων το βρηκα. Ειναι το παλιο το post το τη μπορεις να κανεις. http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Αυτο χρησιμοποιουν οσοι εχουν μικρη μνημη στο κινητο,ειναι η μονη λυση. Τωρα θα δω αν μπορεις να κανεις και root Βεβαια να ξερεις οτι η εγγυηση θα χαθει μετα το root Βρηκα και το root. Τωρα εσυ ξερεις τη θα κανεις. http://www.playfuldroid.com/how-to-root-doogee-turbo-mini-f1-in-less-than-an-hour/
κκρκ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η εγγύηση μ ειναι στην κινα και τα μεταφορικα πανελα ειναι η μιση αξια του κηνιτου οποτε ρουτ κ παλι ρουτ, Ειναι παλιο το ποστ για το πως μπορεις να εκμεταλλευτείς τον αχρηστο δισκο ? επισης εχει καμια ιδεα σχετικα με το αλλο ποστ που εχω αναρτησει για τους 61 χαρακτηρες στα μηνυματα στα ελληνικα σε 4.4.4 ??
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παλιο το ποστ αλλα αυτη ειναι η διαδικασια. Στο αλλο σου εχω απαντηση ....
κκρκ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 να σε ρωτησω και κατι τελευταιο .αντι να κανω 2 παρτισιον στην sd δεν μπορω να φορματαρω τον αχρηστο δικσο του κηνιτου σε exp3 και να τα μεταφερω μετα με το link2sd εκει ολοκληρωμενα ??
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οχι πρεπει να εχει δυο γεια να μπορει το κινητο να δουλευει. Αν γινει κατι στραβα πως μετα θα λειτουργει το κινητο!!! Μην ψαχνεις λοιπον για περιπετειες......
κκρκ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τι περιπετεις μου λες τα εχω κανει απο χθες πUτ@ν@ ολα ! αφου δουλευει ακομα ευχαριστημένος ειμαι ! Για να καταλαβεις περα απο χθες απο τη μανια μ να σβησω ολα τα αχρηστα της google αφησα μονο το play και τους χαρτες και τωρα δεν μπορω να συνδεσω λογαριασμο. μ λεει οτι εχει προβλημα με τους διακομηστες της google. κ δεν περναει λογαριαμος με τπτ ουτε υπαρχων ουτε νεος! τι εχεις να πεις ?? και τωρα που κανω φορματ την καρτα σε 2 παρτ δεν μ την ανγωριζει το τηλ. μ λεει οτι ειναι κατεστραμενος δισκος κ χρειαζεται φορματ για να αναγνωριστει ! λοιπον , το εκανα σε ext3 και μ ελεγε οτι nosupport και τωρα το ακανα σε ext2 και ολα καλα λεει . δημιουργιθηκε το script. παιζει θεμα , δεν ειναι το ιδιο ??
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αφου το εκανες ext2 και το δεχτηκε ολα καλα το ιδιω ειναι. Τωρα για τον λογιαριασμω θα δω και θα σου πω.
κκρκ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 κανει script στο ext αλλα μετα στην αλλη sd το μεταφερει κ οχι ολοκληρο παλι.. ειδα κατι video που παιζουν στο youtube αλλα δεν βοήθησαν ενω το βλεπει το δευερο παρτ π ειναι ext οταν κανω μετακηνιση σε sd παει στο αλλο παρτ το fat32
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για το σφαλμα του play store κοιτα εδω http://www.techlandgr.blogspot.gr/2015/04/m-play-store-491-google-google-android.html?m=1 Εχω και ενα αλλο ποστ για το link2sd μπας και σε βοηθηση αυτο http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1 Αν δεις οτι δεν κανεις κατι τοτε καντο παλι απο την αρχει με αυτο που σου εδωσα τωρα.
κκρκ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 με link2sd το εφτασα σε ενα βαθμο απο τα 25mb της εφαρμογης να πηγαινουν τα 24 στο σωστο παρτ, μαλλον για ολοκληρομενη μεταφορα θελει το αγοραμενο ... και αυτο το καταλαβα γτ στο link to sd δεν με αφηνει να τα τικαρω ολα . τωρα το αλλο θα το κοιταξω κ θα σ πω! ευχαριστω για τον χρονο σ ! ακυρο , αυτα τα υπολοιπα ηταν δεδομενη της εφαρμογης , οταν εκανα εκαθαριση δεδομενων κ μετα μετακηνιση ολα καλα , εφυγε ολη για το δευτερο παρτ . ευχαριστωωωωωωωωω
κκρκ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον βρηκα τη λυση για αυτο το προβλημα. για να μπορει να ειναι συνδεδεμενος λογαριαμσος στο android αρα κ να δουλευει το google play πρεπει να οπωσδήποτε να εχει εγκατεστημένο το google service. αλλιως δεν σε αφηνει να συνδεθείς με τπτ κ σ λεει οτι εχουν πρόβλημα οι διακομηστες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα