panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ε ναι παντου παιζουν αυτα, αλλα επιμενω οτι η διαφορα μερικών ps3 με ps4 να ειναι στα 80 ευρω με ξεπερναει!
Animation Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχήν θα συμφωνήσω πως για ακόμα μια φορά πως ο καθένας κάνει ότι θέλει. Το θέμα μου εμένα δεν ήταν οι τιμές που βάζει ο οποιοσδήποτε. Ήταν πολύ απλά ότι κάποιοι πήγαν να εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά από μεγάλες αλυσίδες.
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παντως για το Until Dawn που αναφερθηκε,βλεπω οτι σε αγγελια που το εβαλε καποιος στα 40ευρω το πουλησε αρα ναι δυστηχως υπαρχουν πολλοι που δεν ψαχνουν και δεν ξερουν καν το skroutz.
Animation Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θα παρακαλούσα όποιος φίλος μπορεί να το ανεβάσει σαν αγγελία επειδή εγώ δεν μπορώ. Δεν με αφήνει. Λέει ότι έχω κάνει 2 αγγελίες σε 7 ημέρες. http://www.you.gr/proionta/pc-parts/paichnidia-%281%29/paichnidia-ps4/the-order-1886-collector-s-edition-ps4# Όποιος φίλος φτιάξει την αγγελία : * Να βάλει τίτλο The Order 1886 Collectors Edition (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ) * Τιμή 25€ Και από κάτω να αφήσει ένα μήνυμα ότι πρόκειται για προσφορά από το You και να βάλει και το link. Επίσης να σημειώσει πως πρόκειται για παραγγελία. Αλλά όπως και να έχει ή θα την φάμε όλοι και θα μας ακυρώσουν ή θα αποφύγουμε τους "έξυπνους". Ο λόγος που θα ήθελα να ανέβει και σαν αγγελία είναι γιατί δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει επισκεψιμότητα στο forum
panossar95 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μα δεν κοιτανε ρε παιδια πιο πριν, εχω ποσα until dawn, αυτος επεσε στα 40 και το πηρε κιολας? Τι να πω Εχω δει ποσα*
bedazzled Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εφόσον πρόκειται για ελεύθερη αγορά ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Αν θέλει να κάνει κανονικό εμπόριο αγοράζοντας από προσφορές και μετά να τις πουλάει ακριβότερα είναι δικαίωμα του. Εσύ σαν αγοραστής από την άλλη έχεις δικαίωμα να κάνεις παζάρι (εφόσον στο επιτρέπει) ή να ψάξεις για αυτό που σε συμφέρει εσένα. Το αν είναι σωστό ή όχι αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεδομένου όμως του πως λειτουργεί η αγορά δεν υπάρχει κάτι "κακό" σε αυτό που κάνει κάποιος. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί ο Καπιταλισμός.
Paralizer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε ένα τέτοιο θέμα όπως αυτό, μπορούμε να πλατιάσουμε πάρα πολύ και ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Είτε από τη μία είτε από την άλλη. Ουσιαστικά η όλη κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο έξυπνοι το παίζουν κάποιοι και πάνε να βρούνε κορόιδα και πόσο άγνοια υπάρχει από κάποιους άλλους που πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να ανοίξουμε τα μάτια σε κάποιους ώστε να μην είναι πρόβατα και να μπουν στη διαδικασία μερικών κλικς παραπάνω, που στο κάτω κάτω της γραφής, καλό στην δική τους τσέπη θα κάνουν. 1
trelantonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα σε ολους.ξεκιναω ενα θεμα που πιστευω οτι εχει ψωμι.βλεπω συχνα στις αγγελιες παιχνιδια να δινονται σε διαφορες τιμες.αυτο που ρωταω ειναι το εξης.γιατι καποιοι κανουν μια προσφορα που οι ιδιοι δεν θα δεχονταν και επιμενουν οι ειναι και δικαια?ενταξει δεν λεω ολοι μας ψαχνουμε την ευκαιρια.το θεμα ειναι οτι οποιος βαζει μια αγγελια δεν ειναι απελπισμενος να δινει παιχνιδια για 2-3 ευρω.ειχα μια αγγελια με παιχνιδια playstation 1 που ειχαν μεσα parasite eve 2 resident evil 1-2-3 tomb raider 2-3-4 final fantasy 7-8-9-origins dino crisis diablo crash bandicoot metal gear-special missions gta collectors edition spyro και πολλα αλλα.ολα αυθεντικα και πληρη. συνολικα ηταν 60 παιχνιδια και μου λεγανε 100 ευρω για ολα.ειναι δυνατον?βεβαια σε ερωτηση μου αν αυτοι θα τα εδιναν τοσο δεν απαντησε ποτε κανεις.τελικα ρε παιδια εσεις τι γνωμη εχετε? ποσο τελικα θεωρειτε δικαιο και απο της δυο πλευρες να πωλειται ενα παιχνιδι?ετσι κουβεντα να γινει. στο κατω κατω ο καθενας ζηταει οτι θελει στο τελος.
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ο αγοραστής θα προσπαθήσει να δώσει όσο πιο λίγα γίνεται, ενώ ο πωλητής να πάρει όσο πιο πολλά γίνεται. Κάπως έτσι γινόταν από την αρχή του ανθρώπινου είδους και την έναρξη των εμπορικών δραστηριοτήτων. Ο καθένας λοιπόν ορίζει την τιμή του, γίνεται η όποια διαπραγμάτευση και είτε ολοκληρώνεται η συναλλαγή, ή πας στην επόμενη αγγελία. Πολύ απλά πράγματα. Δεν υπάρχει "πρέπει" για τις τιμές. Αν π.χ. μου πεις εμένα για 100 παλιά αυθεντικά παιχνίδια πόσα θα έδινα, θα σου πω τίποτα, ίσα - ίσα θα πρέπει να μου δώσεις εσύ κατιτίς γιατί θα μου πιάσουν χώρο στην αποθήκη! Ένας που τα γουστάρει και τα συλλέγει, από την άλλη, ίσως και να "σκότωνε" το αμάξι του εάν έδινες τίτλους που θα ήθελε οπωσδήποτε. 5
NickTG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βέβαια έχουμε και το φαινόμενο στις αγγελίες να ονομάζονται όλα συλλεκτικά. Μπορεί το παιχνίδι να έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια κομμάτια αλλά είναι συλλεκτικό!
AntiCambeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα δεν με ενοχλεί να μου ζητήσει με σωστό τρόπο καλύτερη τιμή.Αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν γράφουν με ωραίο τρόπο του στυλ ρε φίλε κλπ.Βάζω αγγελία κάτι σε λογική τιμή και το θέλουν ακόμα ποιο φθηνά,μήπως να το χαρίσουμε κιόλας; Η το άλλο:Ο Α σου γράφει κράτησέ το μου,το ζητάει μετά ο B και του λες είναι κρατημένο.Σου ρίχνει άκυρο ο Α,ρωτάς τον Β αν το θέλει και σου ρίχνει άκυρο γιατί έχει βρεί απο άλλον. Οπότε άκυρο και απο τους 2.Το έπαθα 1 φορά,οπότε την επόμενη φορά σε ίδια περίπτωση θα το δώσω στον Β που το ζητάει άμεσα,θα είμαι λάθος; 1
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστηχως στην εποχη μας ειδικα υπαρχουν παρα πολλοι που καθονται και λιωνουν σε αγγελιες αλλα και προσφορες για να βγαλουν το μεροκαματο τους.Απολυτως σεβαστο για οποιον εχει την υπομονη(βεβαια δεν ξερω κατα ποσο νομιμο ειναι αλλα τεσπα.....).Το προβλημα ειναι οτι το κανουν εις βαρος αλλων. Και για να μην μιλαω γενικα οριστε ενα φετινο παραδειγμα http://www.insomnia.gr/topic/594936-ps4-game-sebastien-loeb-rally-evo-%CF%83%CF%84%CE%B1-23-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-1 Εγινε μια προσφορα ή λαθος τιμη δεν ξερω σε ενα παιχνιδι σε πολυ χαμηλη τιμη για οταν ηταν να πρωτοκυκλοφορησει. Σχολιο 50ομως τα λεει ολα.http://www.insomnia.gr/topic/594936-ps4-game-sebastien-loeb-rally-evo-%CF%83%CF%84%CE%B1-23-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-4 Καποιοι δηλαδη αγορασαν το παιχνιδι και το εβαλαν διπλασια τιμη(100%κερδος δηλαδη). Αυτοι ειναι κατακριτεοι οχι μονο γιατι γενικα αγοραζουν κατι που ουτως ή αλλως δεν το θελουν,αλλα γιατι το παραπανω κερδος απο την αγορα δεν ειναι νομιμο(επειδη ορισμενοι το εχουν κανει επαγγελμα αυτο με τις προσφορες). Τα περι συλλεκτικων εκδοσεων ανεκαθεν ηταν μια οτι να ναι κατηγορια,και αυτο φενεται εντονοτερα σε ebay και Amazon.
Socratis_g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα δεν με ενοχλεί να μου ζητήσει με σωστό τρόπο καλύτερη τιμή.Αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν γράφουν με ωραίο τρόπο του στυλ ρε φίλε κλπ.Βάζω αγγελία κάτι σε λογική τιμή και το θέλουν ακόμα ποιο φθηνά,μήπως να το χαρίσουμε κιόλας; Η το άλλο:Ο Α σου γράφει κράτησέ το μου,το ζητάει μετά ο B και του λες είναι κρατημένο.Σου ρίχνει άκυρο ο Α,ρωτάς τον Β αν το θέλει και σου ρίχνει άκυρο γιατί έχει βρεί απο άλλον. Οπότε άκυρο και απο τους 2.Το έπαθα 1 φορά,οπότε την επόμενη φορά σε ίδια περίπτωση θα το δώσω στον Β που το ζητάει άμεσα,θα είμαι λάθος; Εννοείται ΔΕΝ κρατάς τίποτα σε κανέναν. Και να κλείσεις ραντεβού με κάποιον και να περάσει κάποιος άλλος νωρίτερα απο σένα, και πάλι το δίνεις. Και στην τελική αρνητική αξιολογηση ΔΕ μπορεί να σου βάλει βάση κανονισμών του ινσομνια.
gRim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται ΔΕΝ κρατάς τίποτα σε κανέναν. Και να κλείσεις ραντεβού με κάποιον και να περάσει κάποιος άλλος νωρίτερα απο σένα, και πάλι το δίνεις. Και στην τελική αρνητική αξιολογηση ΔΕ μπορεί να σου βάλει βάση κανονισμών του ινσομνια. Πολύ σωστός! Όσες φορές μου ζήτησαν να κρατήσω κάτι στο τέλος έτρωγα άκυρο και τις περισσότερες φορές δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν ότι άλλαξαν γνώμη. Πιστεύω ότι κάποιοι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και την βρίσκουν έτσι... Και το χειρότερο είναι να στείλεις δέμα με αντικαταβολή και άλλος να εξαφανιστεί..για αυτό από δω και πέρα εάν δεν έχει ο αγοραστής αξιολογήσεις πάντα ένα μικρό ποσό προκαταβολή πριν σταλεί το δέμα..
Socratis_g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ούτε αντικαταβολές. μαζέψτε μερικές θετικές αξιλογήσεις και μετά όποιος θέλει με κατάθεση σε τράπεζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις