M.Tempest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά..συναρμολόγησα σήμερα το καινούργιο pc και μολις το έβαλα στο ρεύμα και δν μου ανοίγει..έχω επαληθεύσει τις κινησεις μου μια προς μια αλλα δν τα καταφέρνω..Καμιά ιδέα για το που πρέπει να εντοπίσω το πρόβλημα? τι πρέπει να κοιτάξω?
NeV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ενας πληρης οδηγος για να δεις τι φταιει, http://www.pcsteps.gr/15405-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82/
M.Tempest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης πρέπει να βάλω και τα 24 pins στην atxpwr1?και να συνδέσω και στην atx12v1 τα καλώδια που έρχονται απο το τροφοδοτικο?Το power switch μου ειναι διπλό pin.ενώ στο manual της motherboard μου δείχνει οτι το pwr button ανήκει σε ένα pin και δεξιά του και απο κάτω του έχει gnd.Που να βαλω το pwr switch εφόσον είναι διπλό? τροφοδοτικο = Thermaltake smart se730w motherboard = fatality h170 κουτί = nzxt s340 καμιά ιδέα?
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέεις το 24πιν καθώς και το 8πινο που βρίσκεται πάνω αριστερά. Για το panel δες στην σελίδα 14 το σχέδιο Motherboard Layout και το Νο 15 όπως και στην σελίδα 28.
M.Tempest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία αυτο έιχα κανει αλλα δν ανοιγει
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία αυτο έιχα κανει αλλα δν ανοιγει Το power led το τοποθέτησες σωστά? Πάρε ένα κατσαβίδι και ακούμπα την μητρική εκεί που μπαίνει το power led, μήπως και ανάψει έτσι.
cliobaccarra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το power led το τοποθέτησες σωστά? Πάρε ένα κατσαβίδι και ακούμπα την μητρική εκεί που μπαίνει το power led, μήπως και ανάψει έτσι. Μην μπερδευεις το power led με το power sw. Ωραία αυτο έιχα κανει αλλα δν ανοιγει Αδερφε βγαλε μια φωτο να σου πουμε ακριβως που μπαινει.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μην μπερδευεις το power led με το power sw. Ναι αυτό ήθελα να γράψω.
cliobaccarra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον στα κοκκινα συνδεεις το power sw, στα πρασσινα το power led , στα κιτρινα το hdd led και στα μπλε το reset. Αν τα καλωδια που ερχονται απο το front panel ειναι σε δυαδες ( που μαλλον θα ειναι) θα πρεπει να βαζεις παντα το εγχρωμο του απο την αριστερη πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα