chios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-LED-TV-TXV-4330D-43-Full-HD.htm Την είδα σήμερα σε διαφήμιση δεν ξέρω αν την έβαλα σωστά αλλά μου φαίνεται καλή τιμή. Το θέμα είναι αξίζει για ταινίες;
Questioner Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι αξίζει για ταινίες; Το θέμα είναι αν αξίζει να είναι τηλεόραση. Δεν ακούγονται και τα καλύτερα. 2
Psycho13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βρειτε μου κατι που να αξιζει με το brand turbo-x 1
chios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι αν αξίζει να είναι τηλεόραση. Δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Δηλαδή μάπα; δεν έχει καλή εικόνα; χαλάει γρήγορα;;
iCyd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή μάπα; δεν έχει καλή εικόνα; χαλάει γρήγορα;; Γενικα τα προιοντα turbo-x ΔΕΝ. Απλα πολυ κακη ποιοτητα και ακομα πιο μαπα τα υλικα κατασκευης τους!
stigmes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Στά σχόλια στο πλαισιο γράφουν ότι έχει καλή εικόνα αλλά χάλια ήχο πάντως
timo63 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 μια χαρά είναι η εικόνα τους της έχω δει από κοντά δεν θα δεις διαφορα με μια μάρκας
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Για να βλεπει μπρουσκο καμια θεια/γιαγια ειναι μια χαρα. 4
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες 43 για δωμάτιο σαλόνι τι θα βάλεις 100?
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες 43 για δωμάτιο σαλόνι τι θα βάλεις 100? Δεν πάει με το είδος του χώρου (σαλόνι υπνοδωμάτο, κουζίνα κλπ) αλλά με την απόσταση θέασης. Εάν στο σαλόνι έχεις απόσταση 2,50-3μ. χρειάζεσαι από 50" και πάνω.
chios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σωστος makfil η απόσταση κανονίζει τις ίντσες. Εγώ την είδα γιατί λόγο δουλειάς θα πάω μακριά απο το σπίτι μου κάποιο διάστημα και θα ήθελα κάτι φθηνό να βλέπω καμία ταινία από το HTPC μου. Έχω σκεφτεί και να δω σε μεταχείρισμενη αλλά φοβάμαι που είναι χωρίς εγγύηση οι περισσότερες, ενώ αυτή έχει.
D4rkshadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε βολευει τοτε αν την θες για αυτο.Και εμεις για το εξοχικο μια turbo-x εχουμε,εδω και κανα χρονο και παιζει καλα. Βεβαια οταν την πηρα ηξερα οτι ειναι 50-50 να κρατησει η οχ και να τρεχω μετα να κανω αλλαγες.
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σωστος makfil η απόσταση κανονίζει τις ίντσες. Εγώ την είδα γιατί λόγο δουλειάς θα πάω μακριά απο το σπίτι μου κάποιο διάστημα και θα ήθελα κάτι φθηνό να βλέπω καμία ταινία από το HTPC μου. Έχω σκεφτεί και να δω σε μεταχείρισμενη αλλά φοβάμαι που είναι χωρίς εγγύηση οι περισσότερες, ενώ αυτή έχει. Για να είναι σ' αυτό το επίπεδο τιμής, μάλλον είναι τύπου Edge Lit, δηλαδή ο φωτισμός γύρω από την οθόνη, και όχι Backlit, δηλαδή με φωτισμό πίσω από την οθόνη, που αποδίδει καλλίτερη ποιότητα εικόνας. Στην περιγραφή δεν το διευκρινίζει αλλά αφού θέλεις φτηνή, αυτό δεν σε πολυαπασχολεί. Πήγαινε να την δεις, όμως, πριν την αγοράσεις και ρώτησε αν ταξινομεί τα κανάλια όπως εσύ θέλεις.
KinigosPsixon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 εγω που την θέλω για να βάλω το xbox στο playroom κάνει η να δώ αλλού ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα