Προς το περιεχόμενο

turbo x smartphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι παιζει με αυτα εχει παρει κανεις;

επιδοσεις,κολληματα,καμερες και τα σχετικα..δεν εχω σκοπο να παρω απλα ρωταω απο καθαρη περιεργεια.

Δημοσ.

ακου ο πατερας μου σαν προτο κινητο μου ειχαι παρει turbo x προτον εχει  android  αλλα οχι play store  και βαζεις παρομοια δευτερον ειναι κινεζικα πως να το κανουμε τα παντα της turbo x  ειναι κινεζικα μονο οι υπολογιστες που φτιαχνουν ειναι καλοι αμα το σκευτεσε μην το σκευτεσε τζαμπα money

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει ένα turbo-x κινητό (smartphone)

Θετικά

+ καλή συσκευασία και ποιότητα περιφερικών

+φτηνά αξεσουάρ

+μέτρια κάμερα ,ηχείο ,wifi, οθόνη

Αρνητικά

-κακή ποιότητα

-δύσκολη εύρεση ανταλλακτικών

-απουσία google play 

- μεγάλο κόστος επισκευής πολλές φόρες και έως την μίση αξία του κινητού

άντεξε πολλά χτυπήματα το κινητό με απώλειες στο πρώτο πέσιμο έφυγε το κουμπί ενεργοποίησης  αλλά το πιο μεγάλο αρνητικό είναι το υψηλό κόστος επισκευής και ανταλλακτικών καθώς και ότι την επισκευή την κάνουν μόνο στο plaiso. Δυστυχώς αυτά τα κινητά είμαι μιας χρήσης όποτε εάν κάποιος θέλει να τα δοκιμάσει ή να τα χρησιμοποιήσει  σαν δεύτερο κινητό θα το πρότεινα ή σαν πρώτο κινητό σε παιδιά.  

Δημοσ.

Επειδη ειχα κανει και εγω το λαθος να παρω tourbox και τωρα κλεω τα λεφτακια μου μην κανεις ποτε την βλακεια να παρεις κατι τετοιο.

Στο μαγαζι στο παρουσιαζουν σαν τρομερο (ειδικα αμα δεν ξερεις κααι πολλα) και μετα βγαινει μια πατατα. Crushαρει ολη την ωρα, θελει επανεκινησεις για να δουλεψει το wifi κλπ, και παροτι ειναι " octa core 1,7ghz " κολαει ακομα και στο ιντερνετ.

Ελπιζω να καταλαβες περι τινος προκειται.

ΥΓ Δεν ξερω πως στο καλο γινεται αυτο αλλα παροτι ειναι 16gb μνημη δεν εχει διαθεσιμα ουτε 2.... ποιοτητα tourbox. Προσωπικα δεν ξαναπαταω σε αυτο το μαγαζι, εκτος κι αμα μοιραζουν τιποτα τζαμπα...

Δημοσ.

Επειδη ειχα κανει και εγω το λαθος να παρω tourbox και τωρα κλεω τα λεφτακια μου μην κανεις ποτε την βλακεια να παρεις κατι τετοιο.

Στο μαγαζι στο παρουσιαζουν σαν τρομερο (ειδικα αμα δεν ξερεις κααι πολλα) και μετα βγαινει μια πατατα. Crushαρει ολη την ωρα, θελει επανεκινησεις για να δουλεψει το wifi κλπ, και παροτι ειναι " octa core 1,7ghz " κολαει ακομα και στο ιντερνετ.

Ελπιζω να καταλαβες περι τινος προκειται.

ΥΓ Δεν ξερω πως στο καλο γινεται αυτο αλλα παροτι ειναι 16gb μνημη δεν εχει διαθεσιμα ουτε 2.... ποιοτητα tourbox. Προσωπικα δεν ξαναπαταω σε αυτο το μαγαζι, εκτος κι αμα μοιραζουν τιποτα τζαμπα...

Κάτι παρόμοιο με το octa core 2,2 ghz και τα 16 gb του Honor 3C μου. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα TurboX για το γιο μου, σκέτη αποτυχία. Το πήγα 4 φορές στο service μέσα σε 4 μήνες. Την τελευταία φορά τους ζήτησα να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω. Το κράτησαν και μου έκοψαν πιστωτικό. Πάλι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...