pirotouvlo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω ένα κινητό την αδερφή μου έως 250€.Το θέλει κυρίως για Facebook,YouTube ενώ θέλει και καλή μπροστινή κάμερα.Της είπα για το g3 αλλά δεν της άρεσε παρόλου που πιστεύω πως έχει τις καλύτερες δυνατότητες σε αυτό το budget.Μετά της είπα για το Huawei P7 ή για το Samsung A5,σίγουρα δεν έχει θέμα με τις εφαρμογές αλλά δεν ξέρω για την κάμερα.Τι λέτε?
Georzin0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/samsung/Samsung-Galaxy-J5-Dual-Sim-Mavro-SM-J500FZKDEUR.htmτσεκαρε η αδερφη σου θα χαρη δες το κινητακι καλη καμερα καλως επεξεργαστης επονημη μαρκα μεγαλω σχετικα και 4g
Beerloah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/samsung/Samsung-Galaxy-J5-Dual-Sim-Mavro-SM-J500FZKDEUR.htmτσεκαρε η αδερφη σου θα χαρη δες το κινητακι καλη καμερα καλως επεξεργαστης επονημη μαρκα μεγαλω σχετικα και 4g Και γιατί να μην το πάρει από Site: Skroutz ; Κατά τα άλλα το πήρα για την κοπέλα μου. Άριστο ... ταχύτατο, φοβερή οθόνη (Super AMOLED), βελτιωμένο Touchwiz και πολύ καλή κάμερα. Μια από τις καλύτερες επιλογές value for money, για mid-range smartphones, μαζί με το Moto G 3rd GEN. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από Beerloah
InspectoR95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η αδερφή μου εχει ενα ασπρο Α5 και ειναι απολυτα ικανοποιημένη.. απο καθε αποψη..
pirotouvlo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Ανάμεσα σε A5-moto G3 ποιο εχει καλύτερη μπροστινή ξέρουμε?
ziaba Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 moto g εχει hdr αν θελεις μπορω να σ ανεβασω και φωτο απο την μπροστηνη απ το moto g3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα