tempo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 το πρόβλημα μου μάλλον είναι απλό αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα... μέχρι σήμερα είναι μια σελίδα στο http://www.mysite.gr . Η σελίδα είχε τίτλο index.html και πληροφορούσε τον επισκέπτη ότι το site θα είναι κλειστό για λίγες μέρες. Σήμερα έστησα το νέο site και θέλω πλέον να ξεκινώ απο την σελίδα index.php . Αυτό το είχα κάνει αρκετές φορές παλαιότερα. Απλά έσβηνα το index.html και ως "αρχική" σελίδα ο επισκέπτης έβλεπε την index.php. Τώρα όμως αν και έσβησα την παλιά (html) αυτή εμφανίζεται ως δια μαγείας. Καποτε είχε πειράξει και το αρχείο .htaccess . Καμιά ιδέα???????????? Ευχαριστώ
haunted Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Thes na peis oti i selida index.html iparxei akoma? Mipos tin exeis apla stin cache to pc sou kai prepei na kathariseis tin cache? Ston server blepeis onoma (sto ftp enow) me index.html ? einai poli periergo auto pou les... Panta ama sinexizei na iparxei i selida dokimase na baleis mia alli apo pano tis me to idio onoma na deis ama exeis prosbasi na tin sbiseis... ama einai akoma ekei kai den mporei na figei alla mporeis na tin epekergasteis pigene kai balei ena forward stin html oste na se pigenei stin index.php...
HaPagan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Το πολύ πολύ αν δεν μπορείς να αλλάξεις-σβήσεις την index.html , πρόσθεσέ της κώδικα για redirect στην index.php !
tempo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, αλλά ακούστε τι γίνεται. Έχω σβήσει το index.html, έχω σβήσει όλα τα temporary internet files, όλα τα cookies και η σελίδα εξακολουθεί να εμφανίζεται. Δεν μπορώ να καταλάβω που στο καλό έχει "αποθηκευτεί"?
random Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 an o ISP/etaireia/sxolh sou exei proxy, mporei na einai sth dikia tou cache vale mia ALLH index.html me allo periexomeno. vlepeis akoma thn palia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.