Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

μου χαλασε το τυβλοχ κινητο μου(ναι ναι ξερω μη βαρατε)thl w100s το αγορασα περσυ με 2 χρονια εγγυηση,ζω εξωτερικο και θα κατεβει ο αδερφος μου για πρωτοχρονια Αθηνα και ειπα επι τη ευκαιρια να του το δωσω να το επισκευασουν εκει.

τωρα ξερει κανεις τι γινετε σε αυτην την περιπτωση?δεν εχω ουτε το κουτι του ουτε τιποτα μονο το κινητο με 2 μπαταριες

Δημοσ.

γεια σας

μου χαλασε το τυβλοχ κινητο μου(ναι ναι ξερω μη βαρατε)thl w100s το αγορασα περσυ με 2 χρονια εγγυηση,ζω εξωτερικο και θα κατεβει ο αδερφος μου για πρωτοχρονια Αθηνα και ειπα επι τη ευκαιρια να του το δωσω να το επισκευασουν εκει.

τωρα ξερει κανεις τι γινετε σε αυτην την περιπτωση?δεν εχω ουτε το κουτι του ουτε τιποτα μονο το κινητο με 2 μπαταριες

δεν πειράζει ούτως η άλλως δεν θα σου δώσουν καινούριο θα ανακατασκευάσουν αυτό και την απόδειξη να μην έχεις με το imei-serial number θα το βρει ο τεχνικός στην βάση δεδομένων 

τι όνομα είναι αυτό που έβαλες ?

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ μου εφυγε ενα βαρος  :-)

corsair γινετε να αλλαξω το ονομα?

μιλα με τον admin μπορει να σ το αλλαξει

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ μου εφυγε ενα βαρος  :-)

corsair γινετε να αλλαξω το ονομα?

θα στείλεις αναφορά στον admin και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο μπορείς να το αλλάξεις αλλά βάση των ορών του insomnia δεν μπορεί κανένας να αλλάξει όνομα εκτός ορισμένων περιπτώσεων (π. χ ονοματεπώνυμο) διευκρίνηση από τον admin σε παλιότερο θέμα .

​επικοινωνία με τον admin 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...