akumiris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αφού φας 1ωρα μέχρι να βρεις συμβατότητα χειριστηρίου και πλήκτρων.Και αμα βγει κάνα exclusive π.χ The Last of us μετα κλαις τα 1500 ευρώ που έδωσες για pc. Αφού φας 1ωρα μέχρι να βρεις συμβατότητα χειριστηρίου και πλήκτρων.Και αμα βγει κάνα exclusive π.χ The Last of us μετα κλαις τα 1500 ευρώ που έδωσες για pc. Αφού φας 1ωρα μέχρι να βρεις συμβατότητα χειριστηρίου και πλήκτρων.Και αμα βγει κάνα exclusive π.χ The Last of us μετα κλαις τα 1500 ευρώ που έδωσες για pc. Αφού φας 1ωρα μέχρι να βρεις συμβατότητα χειριστηρίου και πλήκτρων.Και αμα βγει κάνα exclusive π.χ The Last of us μετα κλαις τα 1500 ευρώ που έδωσες για pc. Ποια ασυμβατοτητα...;; δεν καταλαβα. Και 2ον, δεν καταλαβες τη 2η γραμμη του σχολιου μου. (συγγνωμη για την πολλαπλη παραθεση τα μπερδεψα!)
manolllis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν Με την 20ετή εμπειρία που έχω στο χώρο του gaming είμαι σε θέση να πω ότι και τα δύο τα ίδια μη πω είναι. Απλά πιστεύω ότι το xbox σε θέματα online υπηρεσίες υπερτερεί του ps.
anthkout Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Και τα 2 παιδες! Αλλά και το wii u είναι φοβερό για μένα (παιδικά παιχνιδια)
vabill Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα Xbox 360 (Καθότι είχε λανσαριστεί νωρίτερα). Οταν βγήκε το PS3 έκανα switch. Παιζω αρκετά online και ήθελα να γλιτώσω την υποχρεωτική Gold συνδρομή. Και τα 2 ήταν και είναι ακόμα φανταστικά με πολύ καλές συλλογές games (αναφέρομαι στις αποκλειστικότητες). Προσωπικά τα GodOfWar και Uncharted μου άρεσαν περισσότερο από Gears Of War και Halo. Πιστεύω πως τελικά δεν διαλέγουμε μόνοι μας τις κονσόλες, αλλά μέσω μιας "περίπου δημοκρατικής" συζήτησης με την παρέα μας. Αν όλοι πάρουν PS4 δεν θα νιώσεις λίγο άβολα να πας σε Χ1? Και αντίστροφα. Για να μην κουράσω άλλο, πήγα σε X1 τελικά για 2 σημαντικούς κατ εμε λόγους: Το online είναι πολύ πιο σταθερό και το controller με βολεύει περισσότερο. Α και με ψιλοχάλασαν τα 2 απανωτά attacks στο δίκτυο της Sony... 1
xperiakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους ☺. Εγώ πάλι μέχρι και πέρυσι είχα το ps3. Δεν λέω σούπερ το ps4 αλλά. .... Το ότι είναι υποχρεωτικό να πληρώσω 50 ευρώ για να μπορώ να παίξω online .... hmmmmm δεν μου αρέσει. Παντός σαν κονσόλα το ps είναι σήμα κατατεθέν του gaming . Σαν gaming pad του Xbox μου άρεσε πολύ περισσότερο. Οπότε βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου. Asus rog me Xbox game pad
Chocobo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αφού φας 1ωρα μέχρι να βρεις συμβατότητα χειριστηρίου και πλήκτρων.Και αμα βγει κάνα exclusive π.χ The Last of us μετα κλαις τα 1500 ευρώ που έδωσες για pc. guess what.Μου πήρε 1 λεπτό να βρω το χειρηστίριο και δεν μου κάηκε μία για το last of whatever.. A...Με 1500 πέρνεις pc,ps4.Xbox one και wii btw.
κβαντικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αφού φας 1ωρα μέχρι να βρεις συμβατότητα χειριστηρίου και πλήκτρων.Και αμα βγει κάνα exclusive π.χ The Last of us μετα κλαις τα 1500 ευρώ που έδωσες για pc. Tι μια ωρα ρε. Πες κανα 30ωρο στο χαλαρο. Και σωστο και αυτο με τα exclusives, δεν ειναι οτι το PC εχει περισσοτερα exclusives απο ΟΛΕΣ τις κονσολες ΜΑΖΙ. Οχι, ιδεα μου θα ειναι. Καλα για τα λεφτα, και λιγα λες. Τι 1500 ρε συ, 3000€ θες απλα και μονο για να κανουν loading τα παιχνιδια. Τωρα για επιδοσεις PS4 θες 5000 το λιγοτερο. Βεβαια τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι το μεγαλο αστειο. Το μεγαλο αστειο ειναι οτι θεωρεις δεδομενο οτι θελουμε να παιξουμε σε χειριστηριο....δωσμου fps σε χειριστηριο να ξερασω και τα αντερα μου. 4
xperiakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 1 ώρα εεεεε άμα είσαι πρωτάρης σε αυτά τότε συμφωνώ. Και όταν αγοράζετε pads τον 10 ευρώ αυτό συμβαίνει. Με ένα Xbox pad με ένα Windows dongle καθάρισες 1 λεπτό ούτε καν . Και όσο αφορά το 3000 και 5000 φίλε welcome to 2015 εγώ με μια GTX 870m τα τρέχω όλα στο high
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Και 80 ωρες μη σου πω κανεις να σεταρεις ενα joystick στο pc.. Ασε που τα frames ειναι πολλα στο pc και μπορει να ζαλιστεις αν δεν παρεις δραμαμινη στην 50αρα tv ή στο μονιτορ με τα πολλα Hz, που παρεπιπτοντως σε πολλα παιχνιδια σε αφηνει να ρυθμισεις και το FOV.. Κακιστα πορτς, μεγαλες αναλυσεις,φιλτρα ασε ενα δραμα ζουμε.. ΝΟΤ.. Σαν χρηστης των παντων λοιπον για να σοβαρευτουμε ενα εχω να πω.. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..ΟΛΕΣ οι πλατφορμες ειναι φανταστικες και ολες προσφερουν πραγματα που δεν μπορεις να τα βρεις στις αλλες. Τωρα αν δεν περισσευουν τοτε απλα περνεις αυτην που θεωρεις οτι σε καλυπτει καλυτερα σε επιπεδο τιτλων και τελειωνει το παραμυθι.. Ολα τα αλλα ειναι γραφικες ιστοριες που προκαλουν μονο γελιο για να καλυψουμε τις ανασφαλειες μας.. 1
NickTG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 κατι αλλο που δεν ανεφερε κανεις ρε μαγκες....ποιο θα χαλασει πρωτο λογω υπερθερμανσης;;η xboxαρα που ειναι ντουκι και εχει παααρα πολυ χωρο η το ps4 που ειναι σχεδον το μισο;; Για αυτό άλλωστε και το 360 που ήταν ντουκι και είχε και ένα ντουκακι απ'εξω δεν καιγόταν ποτέ. 2
panathatube Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Kλασικό ελληνικό άρθρο. Είτε συγκρίνουν αυτοκίνητα, είτε συγκρίνουν παπούτσια, είτε συγκρίνουν ηλεκτρικά πριόνια τηρούν ευλαβικά ίσες αποστάσεις και δεν αναδεικνύεται ποτέ νικητής. Βεβαίως, στο άρθρο παραλείπεται το "σκάνδαλο" με την πολιτική DRM, και τη συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο της Μικρής και απαλής που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και κατάφερε πλήγμα για την αμερικανική εταιρεία καθώς η Sony ανακοίνωσε πως δεν θα ακολουθήσει... Η ζημιά είχε γίνει όταν άλλαξε πλεύση η Μicrosoft και αποφάσισε να στείλει στη λησμονιά και το γκάτζετ της (πώς το λέγανε αλήθεια που έκανε το Χbox One ακριβότερο... "Μεταξύ μας τώρα, οι δύο κονσόλες από πλευράς hardware είναι τόσο κοντά, που είναι τουλάχιστον ανώφελο και αδόκιμο να προσπαθεί κανείς να καταλήξει στο ποια απ’ τις δύο παίζει καλύτερα τα παιχνίδια". ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ. Όλα τα παιχνίδια στο PS4 παίζουν σε ανάλυση 1080p (εμφανείς οι διαφορές), κάτι που δεν ισχύει για το Xbox One, ενώ συχνά λείπουν κι άλλα καλούδια στα γραφικά. Μην πιστέψετε εμένα, ψάχτε λίγο IGN (το αγγλικό), Eurogamer, Gamingbolt, Τοm's Hardware κλπ. Μεταξύ μας τώρα, αυτοί ξέρουν καλύτερα που κάνουν εξαντλητικές συγκρίσεις!Για να μαστε δίκαιοι όμως, έχω την αίσθηση ότι η Microsoft έχει μια μικρή υπεροχή στα exlusive και timed exlusive παιχνίδια. 4
akumiris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχαχαχαχαχαχα εχει αναψει το θεμα για τα καλα!! Εχει και την πλακα του, θυμιζει εποχες mega drive-snes!! Λοιπον αυτο με τις ασυμβατοτητες για τους controllers σε pc και τα ρεστα ΔΕΝ ισχυει, τουλαχιστον για games 10ετιας και μετα. Επισης τι σχεση εχουν τα frames per second με τις ιντσες ρε παιδια οπως διαβασα εδω μεσα;;;;;;;; Προσεξτε λιγο τι γραφετε......
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Irony is our friend.. Διαβαζουμε πιο προσεκτικα για να καταλαβαινουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα