Giannis1979GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ..και η Sony καμμια αντίδραση. Ουτε λογος για να βελτιώσει το εξαιρετικο σχεδιαστικά αλλα ποιότητας γιουσουρούμ χειριστήριο της.. Δεν καίγεται καρφί..πέρα βρέχει.. Το ιδιο και με κορυφαία αποκλειστικά που αργούν πολυ . Γενικως στη Sony βλεπω αδιαφορία,κ αν συνεχίσει ετσι βλεπω να ξυπνάει κ να τρέχει κ να μη φτάνει ενα ωραιο πρωι. Αυτα. 2
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εχει κενά το άρθρο... Να ξεκαθαρίσω κατ αρχήν οτι για μενα μακραν καλυτερο σύστημα σχεδον σε ολα (εκτος της απόδοσης)ειναι το Xbox γ αυτο και το προτίμησα. Αλλα απο την αλλη δε μπορεις να γράφεις οτι η διαφορα στο COD στο launch των κονσολών ηταν 2,5 καρέ το δευτερόλεπτο οταν στο ps4 το παιχνιδι έτρεχε στα 1080p και στο xbox στα 720p. Ειναι απλα γελοίο.. Το ps4 ειναι σημαντικά πιο δυνατό σύστημα με απείρως ταχύτερη ram και σημαντικά δυνατότερη GPU με αποτέλεσμα να τρέχει τα παιχνιδια σε καλύτερες αναλύσεις και frames απο το xbox,πραγμα που φαινεται στην οθόνη του gamer. Μεχρι εκει ομως..μετα η ms κανει πάρτι σε ολα! Απείρως καλύτερα αποκλειστικά παιχνιδια,συνεχή updates και αναβαθμίσεις στις δυνατότητες της κονσόλας,έτη φωτός καλυτερο και κυριως ποιοτικό χειριστήριο που ουτε τα grips φαγώνονται ουτε οι σκανδαλες κολλάνε και φυσικα το παντα ανωτερο Xbox live. Η ms προσπαθεί διαρκώς να το μαζέψει..δεν ειχε 3,5mm υποδοχή για κοινά headset το (εξαιρετικο ποιοτικά κατασκευαστικά και εργονομικά)χειριστήριο της,έκαναν κ καποια παράπονα κάποιοι για πολυ σκληρά bumbers στο controller κ αμεσως έβγαλε βελτιωμένη έκδοση του χειριστηριου. Συν φυσικα το κορυφαίο elite controller! Ακούει τον κοσμο-βλεπει-πράττει! Απο την αλλη η Sony εχει ξαπλωσει πανω στις δάφνες της υπεροχής στα specs και κοιμάται τον υπνο του δικαίου.. Ο κοσμος τρέχει συνεχεια για αντικατάσταση controller λόγω φαγωματων στα sticks μ,κόλληματων στις σκανδαλες κλπ Στο topic του ps4 1-2 ατομα ειχαν τετοιο θεμα και κυριως στις πρωτες παρτιδες του ps4 μην γραφουμε οτι να ναι.Επισης το ξαναλεω για δειτε στην προηγουμενη γενια μεσα σε 2 χρονια τι παιχνιδια ειχαν βγει στο ps3 πριν τρεξετε μερικοι να μιλησετε.... 1
kirdou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέτριες κονσόλες καμία σχέση με ότι περιμέναμε.Κάπου φαίνεται να έχει πιάσει ταβάνι το gaming σε επίπεδο γραφικών.Λίγα τα καλά παιχνίδια σε κάθε κονσόλα για ένα πολύ ακριβό χόμπι. 2
mertaghon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 κατεμε γιαννης γιαννακης τα 2 συστηματα.. wii u ειναι το αντιπαλο σταρτοπεδο,αλλης λογικης, απλά δεν υπάρχει σε πωλησεις το νιντοστρατοπεδο.. xbox one,ps4 τα ιδια μισοκρυα παιχνιδια.. ps4 εχει και κανα πιο εναλλακτικο,αλλα ως εκει one εχω,απολαμβανω τρελα την συνεχη υποστηριξη απο ms,επειδη η sony ειναι πιο μπροστα σε πωλησεις,στα ωπα ωπα μας εχει..
Giannis1979GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε η προηγούμενη γενια έφυγε,για την τωρινή μιλαμε. Επισης όλος ο κοσμος γνωρίζει για την κατασκευαστική αθλιότητα που λέγεται dual shock 4. Το χειριστήριο ειναι άριστο σχεδιαστικά και εργονομικά,αλλα ποιότητας άστα να παν.. Δεν ξερω κ ουτε με ενδιαφέρει πόσοι εχουν προβλημα εδω. Αυτο που σιγουρα εχει προβλημα ειναι το χειριστήριο. Και θελει βελτίωση στα υλικά του και γενικα στην ποιότητα . Και ενας φιλος μου μου έλεγε οτι 2 χρονια τωρα δεν εχει προβλημα κ έπιασα το χειριστήριο στα χερια μου ´κ οι σκανδαλες κρέμονταν απ τα μποσικα. Κ μετα απ 5 λεπτα gameplay τα grips γλιστρούσαν σαν να τους είχες βάλει γράσο πανω. Τα θεματα του controller ειναι αρκετα. Αλλα αφου για σας το πιο σημαντικό ειναι να πιστεύετε οτι ειναι άριστο επειδή ετσι θέλετε καλα σας κανει κ η Sony κ δεν το φτιάχνει κ εχει θησαυρίσει με το να πουλάει controllers. Οταν αρχίσετε να παραπονιέστε ισως το φτιάξει. Κ επειδή γνωρίζω παρα πολυ κοσμο με ps4 δεν εχω συναντήσει ουτε έναν που να μην ειχε θεμα με το χειριστήριο του. 3
michael92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 2 χρόνια μετά, where are the games? Το PS4 μου μαζεύει σκόνες. Άντε να βγουν επιτέλους τα Uncharted 4 και Ratchet & Clank. 1
κβαντικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Mαλιστα, η διαφορα στο cod 2.5 καρε (και μερικα εκατομμυρια pixels btw) και πλεον το 1080p θεωρειται δεδομενο στις νεες κυκλοφοριες....μαλλον για αλλες κονσολες μιλαμε, δεν παιζει.
Giannis1979GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Mαλιστα, η διαφορα στο cod 2.5 καρε (και μερικα εκατομμυρια pixels btw) και πλεον το 1080p θεωρειται δεδομενο στις νεες κυκλοφοριες....μαλλον για αλλες κονσολες μιλαμε, δεν παιζει.εχεις απόλυτο δικιο εδω. Το ειπα κ γω πιο πανω. Το ps4 παντα θα ειναι μπροστά στην απόδοση . Το άρθρο αστοχεί και εχει κενά στα ορια της γελοιότητας. Και ειμαι xbox gamer. 3
mertaghon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 καλα εχεις απόλυτο δικιο εδω.Το ειπα κ γω πιο πανω.Το ps4 παντα θα ειναι μπροστά στην απόδοση .Το άρθρο αστοχεί και εχει κενά στα ορια της γελοιότητας.Και ειμαι xbox gamer. καλα η μη αναφορα στις μνημες ειναι βαρια παραλειψη.. αλλα δειτε και ποσα ανέφερε ο ανθρωπος, αμα δεν ειναι του vs που ειμαστε εδώ,δεν θα το ξερε κιολας..
ddimitrisss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κ οι 2 κονσόλες ειναι πολυ καλές με σαφές προβάδισμα του PS4 λόγο δύναμης ...πλέον κ τι χειριστήριο της SONY σ δίνει άλλη αίσθηση για εμενα εφάμιλλη του X1 ...αλλα ... Υπαρχει κ ενα αλλα ,για εμανα με βολεύει καλύτερα το χειριστηριό του PS 4 σε ολα τα είδη των τίτλων εκτός απο τα FPS κ όλη την σειρά FORZA π με βολεύει το χειριστήριο του X1 ...σχεδόν αδύνατον να παίξεις fighting τίτλο με control Χ1... Για τελος θελω να αναφερθώ στο ELITE χειριστήριο το οποίο το απέκτησα πριν μια εβδομαδα κ το εχω αλλάξει 2 φορες με λόγο προβληματικών σκανδάλων με αποτέλεσμα να το στείλω σημερα για αλλαγή στο εξωτερικό επειδή αγανάκτησα με public... Υ.Γ Να σημειωθεί οτι ειμαι κάτοχος κ των 2 συστημάτων απο την πρώτη στιγμή 1
kinq1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καμία από τις δύο! Θα προτιμούσα να μην τις αγόραζε κανείς, να μην υπήρχαν καν, ώστε να γλυτώσω από τα γελοία pc ports, που, ενώ έχουν γελοία γραφικά, δεν κινούνται κιόλας! 6
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καμία από τις δύο! Θα προτιμούσα να μην τις αγόραζε κανείς, να μην υπήρχαν καν, ώστε να γλυτώσω από τα γελοία pc ports, που, ενώ έχουν γελοία γραφικά, δεν κινούνται κιόλας! ποιος νοιαστηκε για τα pc games; αν καποιος νοιαζοτανε θα επαιρνε pc. τα μονα που μου αρεσουν στους υπολογιστες ειναι τα indie games και ειναι πλεον η μονη κατηγορια για εμενα που βγαζει διαμαντια στους υπολογιστες. fps, fps, mmorpg, adventure, fps, fps, strategy, strategy.. είναι λίγο κουραστικό. οι κονσολες εχουν ειδη παιχνιδιων ξεχασμενα εντελως απο τους υπολογιστες (beat em up, sports που δεν ειναι ποδοσφαιρακια, platforms, rpg που δεν ειναι mmorpg / dungeon, να μην αναφερω καν το διπλο στην ιδια οθονη που δεν υπαρχει καν στους υπολογιστες πλεον, και οχι δεν εχουν ολοι internet και ναι, καποιοι θελουν να παιξουν με τον διπλανο τους και οχι με τον Κινεζο / Αμερικανο / οπουδηποτε αλλου). Επισης η multiplayer εμπειρια απλα δεν συγκρινεται, και το συστημα των trophies σε υπολογιστη ειναι σε απλα ελληνικά... άθλιο (οσες υπηρεσιες το υποστηριζουν δηλαδη, αλλο δηλαδη και αυτο που εχεις trophy απο 100 υπηρεσιες)
Zein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η καλυτερη κονσολα ειναι το πλευστεσιο. Και αυτο επειδη: α) Εχει τα ιδια ακριβως παιχνιδια με το xbone αλλα παρολα αυτα στην 50" ultra hd οθονη που εχουμε ολοι στα σπιτια μας θα δουμε την επικη διαφορα στα frames/γραφικα. Και επισης ως γνωστον αμα μια παιχνιδαρα εχει 2 πιξελ καθαροτερα πανω αριστερα σε ενα πλανο τοτε θα ειναι παραπανω παιχνιδαρα στην ταδε κονσολα. β) Εχει την ιδια περιπου τιμη με το xbone αλλα παρολα αυτα ειναι πιο οικονομικο. γ) Ειναι media center για το σαλονι μας οπως το xbone αλλα παρολα αυτα εχει καποια ανωτεροτητα οταν βλεπεις netfilx μεσα απο αυτο. δ) Εχει εργονομικο χειρηστηριο ειδικα μελετημενο και κατασκευασμενο απο ιδιοφυιες στον χωρο οπως το xbone αλλα παρολα αυτα ειναι πιο ξεκουραστο απο το δευτερο επειδη στη ms δε ξερουν τι τους γινεται απο εργονομια. ε) Εχει exclusives τιτλους οπως το xbone , αλλα παρολο που δε μπορουν να συγκριθουν οχι λογω ποιοτητας αλλα λογω genre, τα exclusive του ειναι καλυτερα απο το δευτερο. Α ναι, επισης το FF13 του PS3 οταν ηταν exclusive εκει τοτε ηταν επικο παιχνιδι. Οταν το FF13 το πηρε και το 360 τοτε το παιχνιδι εγινε απλα μετριο. Τωρα να με συγχωρατε αλλα παω να πουλησω μερικες μετοχες που εχω στην Microsoft μεσω του windows phone μου γιατι ειμαι και πολυ φανμποι της επειδη τολμαω να θεωρω πως οι 2 κονσολες ειναι το ιδιο πραγμα απλα εχουν διαφορετικο περιτυλιγμα. 8
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Είχα και τα δύο για λίγο διάστημα. Τώρα δεν έχω κανένα αλλά αν πάρω ξανά κάποιο θα είναι σίγουρα xbox. Για μένα φτάνει μόνο και μόνο το χειριστήριο! Δεν μπορώ να καταλάβω πως η σόνυ κρατάει 20 χρόνια το ίδιο χειριστήριο! Δεν με βόλεψε ποτέ (οκ λογικά θα βολεύει πολλούς αλλά γούστα είναι αυτά ) 2
stratigos24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Eγώ (αν και στο pc) μιας και μιλάμε για χειριστήρια, έχω το xbox one controller. Για μένα χειρότερο από το xbox 360 controller που είχα πριν με μόνο θετικό του το μικρότερο βάρος. Κατα τα άλλα, πιο φθηνή κατασκευή, χάλια τα lb/rb (ειδικά στην αρχή δεν πατιώντουσαν τόσο σκληρά...και σε κάπως για μένα τουλάχιστον περίεργο σημείο, δεν τα πατάω με ευκολία) και στον μοχλό του αριστερού αναλογικού ξέφτισε το λάστιχο (και στο xbox 360 συνέβαινε αυτό και το άλλαζα με άλλο αλλά όχι τόσο σύντομα) Χειριστήριο του ps4 δεν έχω δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα