Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω μια άσκηση για γραφους και θέλω κάποιον να με βοηθήσει να  την καταλάβω και να την λύσω και οχι να μου την λύσει

μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ.
(10%) Να δημιουργηθεί ένα δίκτυο N κόμβων (N ≤ 100) με τυχαία διάταξη αυτών στο

επίπεδο [0, 1] × [0, 1]. Το πρόγραμμα θα πρέπει να μπορεί να παίρνει ως είσοδο οποιοδήποτε

αριθμό κόμβων N ≤ 100.

2. (10%) Καθορίζεται παράμετρος r τέτοια ώστε αν η ευκλείδια απόσταση δύο κόμβων είναι

μικρότερη ή ίση του r, τότε ανάμεσα στους εν λόγω κόμβους να υπάρχει ζεύξη βάρους ίσου

με την ευκλείδια απόσταση.

3. (40%) Το πρόγραμμα θα πρέπει να βρίσκει την ελάχιστη τιμή του r, συμβολιζόμενη ως rc, για

την οποία το δίκτυο είναι συνεκτικό1.

4. (50%) Το πρόγραμμα θα πρέπει να μπορεί να υπολογίζει τη διάμετρο D του δικτύου2. ΄Οταν το

δίκτυο δεν είναι συνεκτικό τότε ως διάμετρος του δικτύου θα ορίζεται η μεγαλύτερη διάμετρος

των υποδικτύων που αποτελούν το δίκτυο

Δημοσ.

Τι είναι το επίπεδο [0, 1] × [0, 1]; Έχει ξαναρτηθεί αυτή η άσκηση στο forum. Ποτέ όμως δε μάθαμε τί είναι αυτό για να βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Υποθέτω δεν είναι "επίπεδο" αλλά απλά θέλει να πει ότι για κάθε κόμβο οι συντεταγμένες του είναι 0 <= x <= 1, 0 <= y <= 1.

Δημοσ.

Αν είναι όπως το λέει ο defacer, που μου φαίνεται πολύ λογικό, τότε τα δύο πρώτα ερωτήματα πρέπει να σου είναι πολύ εύκολα. Κατάλαβες τί είπε ο defacer;

Δημοσ.

ενα απο βασικα το προβλημα μου ειναι ποιες ειναι οι βιβλιοθηκες που πρεπει να φορτωθουν? υπαρχει βιβλιοθηκη για την ευκλειδια αποσταση?

Υγ παρακαλώ σε καμια περίτωση δεν θέλω να γραφτεί κώδικας

h math.h lynei to θεμα σωστα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...