nikg250 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Στο Talk 2 Voda 300 είναι όπως τα λέει ο TheAccountant, αρκεί να γίνει online - μέσω του site vodafone.gr ή vodafonecu.gr ή του app +1000 Θα συμφωνησω και γω.Δε χωραει αμφισβητηση. Εγω εχω 2 νουμερα απο τον Ιουλιο και μετα. Ολα αυτα γινονται online
spoulk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 +1000 Θα συμφωνησω και γω.Δε χωραει αμφισβητηση. Εγω εχω 2 νουμερα απο τον Ιουλιο και μετα. Ολα αυτα γινονται online Και εγώ το έχω από τον Απρίλιο του 14
filippos001 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Νικο ναι ειναι CU. Βαζεις 10€ online, παιρνεις 500MB επειδή εβαλες 10, και αλλα 500 επειδή το κανες online. Απο αλλους φίλους με voda εχουμε ανταλλαξει νουμερα και εχουμε το ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ... οπου οταν βάζει καποιος 10 ευρώ, παιρνουναπο 100MB τα νουμερα που εχει επιλεξει. Οποτε και απο εκει εχω ακομα 300-500ΜΒ. Για τα data ουσιαστικά δεν αγοράζω τιποτα. Απο εκει και πέρα, με 5 ευρώ παίρνω το Talk 2 Voda 300 που μου δίνει 200 προς Voda + 200 προς ολους + 100 προς ολους επειδη το ενεργοποιώ online. Δεν ξέρω αν ειναι το καλύτερο, ειναι ομως σιγουρα ικανοποιητικό! ps: τα ταληρα που περισσευουν τα μεταφέρω σε κάνα αλλο κινητο Voda CU... φιλου, γονιων.... Τιποτα δεν παει χαμένο. ps2: μια φορά τον μήνα, λιγη ωρα πριν λήξει το πακέτο, ενεργοποιώ καινούργιο, οποτε ολα τα υπολοιπα μαζευονται και προχωράνε και στον επόμενο μήνα, με νέα ημερομηνια λήξης. Καλησπερα φιλος... Αυτα που γραφεις για την μεταφορα του υπολοιπου , πως γινεται?
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.....οσοι εχετε συμβολαιο, γραψτε "500" και στειλτε το στο 1252. Δινει 500 mb. Τυπικα, πρεπει να μπειτε απο τις προσφορες της εφαρμογης, αλλα εκει σε παραπεμπει....Ευχαριστώ ge-lyk! Σε καρτοπρογραμμα ενεργοποιήθηκε κανονικά.500 mb για 14 μέρες!
ioankav Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα φιλος... Αυτα που γραφεις για την μεταφορα του υπολοιπου , πως γινεται? Μεταφορά Χρόνου Ομιλίας:http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα