Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ενημερωτικό SMS που έλαβα:

CU Free Απογευματάρες!

Κάθε απόγευμα από 07/12 έως και 20/12, από τις 17:00 έως τις 21:00, τα έχεις όλα δωρεάν: και ΜΒ και Ομιλία & SMS προς CU! Το ξεζουμίζεις!

Για εγγραφή, στείλε N με δωρεάν SMS στο 1398.

• Για εγγραφή στo CU Free Απογευματάρες μπορείς να στείλεις «Ν» με δωρεάν SMS στο 1398 έως και 20/12 στις 20:59.
  • Τα δωρεάν λεπτά, SMS και ΜΒ ισχύουν από 07/12 έως και 20/12 για τις ώρες 17:00 - 21:00
  • Πολιτική Ορθής Χρήσης: 2.000 λεπτά προς CU, 2.000 SMS προς CU και 1GB για όλο το διάστημα της προσφοράς.
  • Για το υπόλοιπο σου θα ενημερωθείς μέσω SMS στο 80% και στο 100% της χρήσης.
  • Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας τους τελευταίους 6 μήνες.
  • Με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας του δικτύου της και την καλύτερη δυνατή εμπειρία των συνδρομητών της κατά τη χρήση των δωρεάν MB, η Vodafone δύναται να επαναπροσδιορίσει την ονομαστική ταχύτητα πρόσβασης στο 3G/4G δίκτυό της.

• Like 5
Δημοσ.

ολο λαλακιες ειναι η βοντα....αντη να βγαλει κανα καλω προγραμμα ομιλίας οπως εχει η wind με ανανεοση δινει οτι τσιπικα πραγματα μπορει να φανταστη κανεις.

Δημοσ.

ολο λαλακιες ειναι η βοντα....αντη να βγαλει κανα καλω προγραμμα ομιλίας οπως εχει η wind με ανανεοση δινει οτι τσιπικα πραγματα μπορει να φανταστη κανεις.

Ελαλησες ωρε? 

Δεν εχει καλά πακετάκια η Voda?

Ρε δεν παμε καλαααααααα....

Για πες με... γιατι εγώ με ενα ταλαρο τον μήνα εχω 1,5GB  data και 300 προς ολους... χωρια τα προς voda... και φυσικα rollover στο τελος μηνα.

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου δε βλέπω. Αν δεν σου αρέσει πας στη Wind ή όπου αλλού θες. Ελεύθερη αγορά έχουμε και εν προκειμένω μια εταιρεία δίνει κάτι τσάμπα. Σε έβαλε κανείς με το ζόρι να κατσεις στη Vodafone ;

Δημοσ.

Ελαλησες ωρε? 

Για πες με... γιατι εγώ με ενα ταλαρο τον μήνα εχω 1,5GB  data και 300 προς ολους... χωρια τα προς voda... και φυσικα rollover στο τελος μηνα.

για πες το προγραμμα αυτο γιατι μαλλον δεν θα το εχω δει και με ενδιαφερι.cu ειναι αυτο?

Το πρόβλημά σου δε βλέπω. Αν δεν σου αρέσει πας στη Wind ή όπου αλλού θες. Ελεύθερη αγορά έχουμε και εν προκειμένω μια εταιρεία δίνει κάτι τσάμπα. Σε έβαλε κανείς με το ζόρι να κατσεις στη Vodafone ;

γιατι σε πειραξε η γνωμη μου δεν καταλαβα;;;;;;δεν το συνεχίζω καλο σου βραδυ.

Δημοσ.

Νικο ναι ειναι CU.

Βαζεις 10€ online, παιρνεις 500MB επειδή εβαλες 10, και αλλα 500 επειδή το κανες online. Απο αλλους φίλους με voda εχουμε ανταλλαξει νουμερα και εχουμε το ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ... οπου οταν βάζει καποιος 10 ευρώ, παιρνουναπο 100MB τα νουμερα που εχει επιλεξει. Οποτε και απο εκει εχω ακομα 300-500ΜΒ. 

Για τα data ουσιαστικά δεν αγοράζω τιποτα.  Απο εκει και πέρα, με 5 ευρώ παίρνω το Talk 2 Voda 300 που μου δίνει 200 προς Voda + 200 προς ολους + 100 προς ολους επειδη το ενεργοποιώ online.

Δεν ξέρω αν ειναι το καλύτερο, ειναι ομως σιγουρα ικανοποιητικό!

ps: τα ταληρα που περισσευουν τα μεταφέρω σε κάνα αλλο κινητο Voda CU... φιλου, γονιων.... Τιποτα δεν παει χαμένο.

ps2: μια φορά τον μήνα, λιγη ωρα πριν λήξει το πακέτο, ενεργοποιώ καινούργιο, οποτε ολα τα υπολοιπα μαζευονται και προχωράνε και στον επόμενο μήνα, με νέα ημερομηνια λήξης.

Δημοσ.

Νικο ναι ειναι CU.

Βαζεις 10€ online, παιρνεις 500MB επειδή εβαλες 10, και αλλα 500 επειδή το κανες online. Απο αλλους φίλους με voda εχουμε ανταλλαξει νουμερα και εχουμε το ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ... οπου οταν βάζει καποιος 10 ευρώ, παιρνουναπο 100MB τα νουμερα που εχει επιλεξει. Οποτε και απο εκει εχω ακομα 300-500ΜΒ. 

Για τα data ουσιαστικά δεν αγοράζω τιποτα.  Απο εκει και πέρα, με 5 ευρώ παίρνω το Talk 2 Voda 300 που μου δίνει 200 προς Voda + 200 προς ολους + 100 προς ολους επειδη το ενεργοποιώ online.

ps: τα ταληρα που περισσευουν τα μεταφέρω σε κάνα αλλο κινητο Voda CU... φιλου, γονιων.... Τιποτα δεν παει χαμένο.

ps2: μια φορά τον μήνα, λιγη ωρα πριν λήξει το πακέτο, ενεργοποιώ καινούργιο, οποτε ολα τα υπολοιπα μαζευονται και προχωράνε και στον επόμενο μήνα, με νέα ημερομηνια λήξης.

ok το ειδα αυτο που λες.οποτε τα 100 προς ολα τα δυκτια βαζει μεσα και τα κινητα αλλων εταιριων σωστα?

Δημοσ.

ok το ειδα αυτο που λες.οποτε τα 100 προς ολα τα δυκτια βαζει μεσα και τα κινητα αλλων εταιριων σωστα?

οταν λεμε προς ολους, εννοουμε προς ολους! Κινητα και σταθερα δικτυα ολων των εταιριων.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.....οσοι εχετε συμβολαιο, γραψτε "500" και στειλτε το στο 1252. Δινει 500 mb. Τυπικα, πρεπει να μπειτε απο τις προσφορες της εφαρμογης, αλλα εκει σε παραπεμπει....

Δημοσ.

Ελαλησες ωρε? 

Νικο ναι ειναι CU.

Μηπως τα παραφουσκωνεις λιγακι? γιατι συμφωνα με http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-300/ το Talk 2 Voda 300 δινει 200' προς ολους (100'+100' απο online ενεργοποιηση).

Δημοσ.

Μηπως τα παραφουσκωνεις λιγακι? γιατι συμφωνα με http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-300/ το Talk 2 Voda 300 δινει 200' προς ολους (100'+100' απο online ενεργοποιηση).

σωστά... εγώ μπορεί να λέω και ψέμματα. Μην πιστεύεις εμένα....

https://onedrive.live.com/redir?resid=D8984E94E7936B31!4897&authkey=!AFWmxUpm6rTMGZA&v=3&ithint=photo%2cpng

Δημοσ.

σωστά... εγώ μπορεί να λέω και ψέμματα. Μην πιστεύεις εμένα....

https://onedrive.live.com/redir?resid=D8984E94E7936B31!4897&authkey=!AFWmxUpm6rTMGZA&v=3&ithint=photo%2cpng

Προφανως και προκειται για καποια προσφορα που εχουν κανει σε σενα ή εχεις νουμερακι απο πακετο promotion που δινουν οι κοπελες σε σταθμους μετρο κτλ μιας κ μας εδειξες ενα  screenshot απο το myaccount σου. Ομως ο κανονας ειναι οτι δεν ισχυουν για ολους τα 300΄ που μας λες με 5 ευρω. Αντιστοιχες προσφορες και καλυτερες εχει κανει κ η wind με νουμερακια απο promotion με 8ευρω 1500' προς ολους + 1,5GB κ χωρις να χρειαζεται να εισαι φοιτητης

Δημοσ.

νουμερο αγορασμένο  (μεταφορά απο Cosmote) απο vodafone, ανοιξη-καλοκαίρι 2014. Τα ιδια και σε 2 ακομα νούμερα των γονιών μου. Δεν ξέρω για προσφορές-φοιτητικα και ρέστα.  Οτι βλεπεις βλέπω.

τέλος εγω δε λεω τιποτα... Η Vodafone λεει και αυτή δινει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...