Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα toshiba satellite m100. Το προβλημα τωρα. Η οθονη δειχνει σε συγκεκριμενα σημεια. Δηλαδη, αν την ανεβοκατεβασω σβηνει και πιανει οποτε θελει, δειχνει οποτε θελει δηλαδη. Το ανοιξα για να δω την καλωδιοταινια. Δεν βρηκα κατι. Προσπαθησα να βγαλω ολη την ταινια που εχει πανω για να μπω μεσα στα καλωδια αλλα ειναι πολυ μικρα και δεν μπορω να δω ευκολα με γυμνο ματι. Γνωμες?
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 παίρνεις το πολυμετρο και τσεκάρεις την μια άκρη και την άλλη να δεις εάν έχει θέμα τώρα μπορείς επιπλέον να δεις μήπως γειώνουν
Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τι γινεται σε περιπτωση που δεν εχω πολυμετρο?
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τι γινεται σε περιπτωση που δεν εχω πολυμετρο? αλλάζεις την καλωδιοταινια ή απλά πας το laptop σε ένα τεχνικό να την τσεκάρει
Georzin0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 γνωμη μου ειναι να τσεκαρεις την καρτα γραφικων γιατι μπορει να μην εχει κουμποσει καλα η να εχει ξεκολισει ενα καλοδιο και να κανει επαφη λιγο πανε και σε ενα τεχνικο που ξερει κατι παραπανω
Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μολισ ανοιξα την καλωδιοταινια. Εχουν κοπει 2 μικρα καλωδιακια, που αποτ βλεπω, παρα πολυ δυσκολο να ενωθουν με καποιο κολλητηρι.
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μολισ ανοιξα την καλωδιοταινια. Εχουν κοπει 2 μικρα καλωδιακια, που αποτ βλεπω, παρα πολυ δυσκολο να ενωθουν με καποιο κολλητηρι. εδώ είσαι εκτός μετά να ρήξεις μια ματιά στις αγγελίες είναι πολλοί αυτοί που πουλούν ανταλλακτικά συμβουλή μου είναι ότι ακόμα και να μπορούσες να τα κολλήσεις θα χαλούσε πάλι όποτε αφού είναι μικρο το κόστος άλλαξε το
Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για το link, απλα το παλικαρι το χρειαζεται αμεσα.
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για το link, απλα το παλικαρι το χρειαζεται αμεσα. βάλε αγγελία για μεταχειρισμένο ή να επικοινωνήσεις με αυτόν είναι πολύ κάλος και τα ανταλλακτικά του είναι άριστα έχω πάρει αρκετά και αυτός (δεν έχω αγοράσει κάτι) έχει πολλά ανταλλακτικά επίσηςψάξε σε κάποιο από αυτά τα μαγαζιά saver laptop-parts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα