petritis31 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάω στο χωριό για ελιές κι ας μην έπαιζα ούτε λεπτό manager. Αλλά... (άσχετα που αν πήγαινα κάτω, εκεί είναι που θα έλιωνα στο manager αφού άπαξ και δύσει ο ήλιος δεν κινείται ούτε γάτα) δεν υπαρχει ποιο βαρετο πραγμα απο τις ελιες
aspradis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά βγήκε η 16.2.0 Μπείτε σιγά σιγά να την κατεβάσετε.... 1
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αγοράστηκε και από εμένα το FM 2016...εχω να παίξω πολλά χρόνια FM αλλά είπα να το ξαναδοκιμάσω. Η τιμή που αγοράστηκε είναι 34,33 από instant gaming, αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει όπως έκαναν οι 2 προηγούμενες ομάδες μπορεί να μου στείλει 5 ευρώ στο paypal η σε λογαριασμό πειραιώς και του στέλνω τα στοιχεία του steam account. Προυποθέσεις: 1.Εως 6 το πολύ άτομα ακόμα - πλην εμου φυσικά. 2. Να τηρούμε αυτά που έχουν ήδη αναφερθεί (offline mode, απενεργοποιηση cloud synhronization) 3. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιοτητας, δηλώνετε ενδιαφέρον εδώ και συννενοούμαστε με pm. Μπορείτε να δειτε και τις αξιολογήσεις μου για τυχον θέματα αξιοπιστίας. Αν είναι εύκολο ,να γίνω ο δεύτερος ? Εννοείται οτι δε θα ειμαι online κλπ ! Σου στελνω και pm ! @Alexoudas , ρωτα στο τοπικ του παιχνιδιου ή αν θες στο fmgreece.gr στην αναλογη ενοτητα του φορουμ μηπως παρεις πιο γρηγορα απαντησεις !
andreaspap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Βρέθηκε και ο τρίτος της ομάδας panosno1com.Πήρε κωδικούς και κατεβάζει. Άλλες 4 θέσεις για όποιον ενδιαφέρεται. 1
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δεν υπαρχει ποιο βαρετο πραγμα απο τις ελιες Όταν ήμουν μικρός (βλ. πήγαινα σχολείο) το ίδιο έλεγα κι εγώ, αφού κάτι με τις ελιές το χειμώνα κάτι με τα αμύγδαλα/χαρούπια το καλοκαίρι, έχανα χρόνο από την μπάλα, το μπάσκετ και τις παρέες μου. Τώρα που γέρασα και μυαλό δεν έβαλα, λέω τι καλά να μπορούσα να παρατήσω για μια βδομάδα τη δουλειά και την πόλη, να ξαναπάω για ελιές και να κάθομαι όλη μέρα στο χωράφι... όχι μόνο για μάζεμα, αλλά και για κάψιμο κλαριού από τη νέα χρόνια. Δυστυχώς όμως... καλησπερα. παιζει κανενας το παιχνιδι σε tablet? εχω το toshiba encore windows 10, λειτουργουν ολα μια χαρα αλα δεν μπορω να βρω πως βγαζει το πληκτρολογιο. φτανω στη δημιουργια μανατζερ κ στο ονομα δεν μπορω να γραψω! μπορει να βοηθησει καποιος? Νομίζω πως αυτή η ερώτηση καλό είναι να γίνει στην "κανονική" συζήτηση για το manager και όχι εδώ. edit: βλέπω ότι το έκανες ήδη Παιδιά βγήκε η 16.2.0 Μπείτε σιγά σιγά να την κατεβάσετε.... Ωραίος. Ως συνήθως φαίνεται να φτιάχνει αρκετά πράγματα και είναι μόλις 34MB. Την κατέβασα μόλις τώρα και ξαναβγαίνω offline. Σειρά σας. 1
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω τον συνforumιτη andreaspap για την ευκαιρία να παίξω κ φέτος το παιχνίδι φτηνότερα.. (φτηνότερα απο ποτέ χααχααχα ) 1
andreaspap Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπαίνω και εγώ να κατεβάσω το update (panosno1com, AlexoudaS). Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το παιχνίδι υπάρχουν ακόμα 4 θέσεις ανοιχτές με 5 ευρώ.
andreaspap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πήρε κωδικούς και κατεβάζει ο Crownzzz, 3 θέσεις ανοιχτές με 5 ευρώ.
aspradis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίος ο Crownzzz....Έτσι πουλάς εσύ τους άλλους... Τι να πει κανείς.... Τι σου είναι τελικά ο συνεταιρισμός, ότι τελικά συμβαίνει σε όλους ανά την Ελλάδα... ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.... δυστυχώς κατ' εμέ η μεγαλύτερη απάτη...
aspradis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Άλλες συμφωνίες έχει κάνει και τελικά όμως πράτει κάτω από το τραπέζι....
pavlos1908 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τι έγινε aspradis? Εφοσον εφτιαξες εσύ το account δεν μπορεί να το πάρει νομίζω ότι κι αν κάνει μόνο εσύ μπορείς να το παρεις χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κατι. Μιας και ειμαι κι εγώ μέσα στα ατομα που βάλαμε λεφτά, θα σε παρακαλουσα αν γίνεται να μου στείλεις πμ να βρουμε την λύση ανάλογα τι έκανε.
mclein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 απλα αγορασε απο αλλο ατομο + οχι απ'τον aspradis !
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 κλαίω... το περίμενα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα