Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστειλα τα λεφτά εγώ. Δεν βιαζομαι να το κατεβάσω μέσα στο ΣΚ εγώ οποτε κατεβαστε το εσείς και από Κυριακή βράδυ βλέπουμε και για μένα.

Δημοσ.

Παιδιά θα φύγω σήμερα για χωριό, αλλά εννοείται ότι θα μπαίνω να βλέπω για ότι χρειαστείται... έχουμε και ελιές τι να κάνουμε.....

θα είμαστε σε επαφή....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να πάω στο χωριό για ελιές κι ας μην έπαιζα ούτε λεπτό manager. Αλλά...  :-(

(άσχετα που αν πήγαινα κάτω, εκεί είναι που θα έλιωνα στο manager αφού άπαξ και δύσει ο ήλιος δεν κινείται ούτε γάτα)

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.

Οποιος θελει πάντως, έχω κάτι ελιές, να έρθει να μου τις μαζέψει.. Τσάμπα αγροτουρισμος!!! ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αγοράστηκε και από εμένα το FM 2016...εχω να παίξω πολλά χρόνια FM αλλά είπα να το ξαναδοκιμάσω.

Η τιμή που αγοράστηκε είναι 34,33 από instant gaming, αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει όπως έκαναν οι 2 προηγούμενες ομάδες

μπορεί να μου στείλει 5 ευρώ στο paypal η σε λογαριασμό πειραιώς και του στέλνω τα στοιχεία του steam account.

Προυποθέσεις:

1.Εως 6 το πολύ άτομα ακόμα - πλην εμου φυσικά.

2. Να τηρούμε αυτά που έχουν ήδη αναφερθεί (offline mode, απενεργοποιηση cloud synhronization)

3. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιοτητας, δηλώνετε ενδιαφέρον εδώ και συννενοούμαστε με pm.

Μπορείτε να δειτε και τις αξιολογήσεις μου για τυχον θέματα αξιοπιστίας.

Δημοσ.

Ήδη υπήρξε ο πρώτος ενδιαφερόμενος ο AlexoudaS.

Ο AlexoudaS πήρε κωδικούς και κατεβάζει, 5 θέσεις έχουν μείνει για όποιον ενδιαφέρεται!

Δημοσ.

καλησπερα. παιζει κανενας το παιχνιδι σε tablet? εχω το toshiba encore windows 10, λειτουργουν ολα μια χαρα αλα δεν μπορω να βρω πως βγαζει το πληκτρολογιο. φτανω στη δημιουργια μανατζερ κ στο ονομα δεν μπορω να γραψω! μπορει να βοηθησει καποιος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...