dakangr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ολα ενταξει ειμαι offline πλεον. Το παιχνιδι να το τρεχω μεσα απο το steam ή μεσω της συντομευσης στο desktop? Και απο την συντομευση να το ανοιξεις, ανοιγει το steam. Το θεμα ειναι να εισαι offline και να εχεις κλεισει τον αυτοματο συγχρονισμο. Δες στο πρωτο ποστ του νηματος τα βιντεακια. 2
Crownzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 βλεπουμε ποσοι θα πουνε μεχρι αυριο το μεσημερακι και κανουμε την αγορα αμα ειναι;Νομιζω btw το καλυτερο θα ηταν 8 ατομα μαξ οπως καναν και τα παιδια! 1
Arikado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει λοιπον μεχρι αυριο.απλα γραψτε ποιοι θελετε για να ξερουμε ποιοι ειμαστε κι ολας! 7-8 το ιδιο ειναι 1Ε πανω κατω. Απλα να ξερουμε ποσοι ειμαστε μεχρι στιγμης
aspradis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αν είναι να αποφασίσουμε σύντομα, γιατί από αύριο (Παρασκευή) το μεσημέρι δεν θα μπορώ να σας βρω με μεγάλη ευκολία... Μπορώ να το αγοράσω μέσω Pay Pal αλλά επειδή έχω από παλιά λογαριασμό στο STEAM πρέπει να δούμε πως θα το κάνουμε. Οι τιμές που το βρίσκω φαίνονται στο link: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2016-cd-key-compare-prices/. Επίσης το βρίσκω στο G2A https://www.g2a.com/managerpaypal?banner=wallpaper στην τιμή των 31,49€, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και στο CDKEYS http://www.cdkeys.com/pc/games/football-manager-2016-pc-mac-cd-key-steam μέσω του passion4fm στα 32.49€. Μια διαφώτιση γενικά από τον nzeppos θα βοηθούσε. Πείτε μου αν είναι τι θέλετε να κάνουμε και εννοείται ότι όποιος έχει άλλη οικονομική πρόταση να την παραθέση. ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από aspradis
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 4-5 πραγματάκια χρειάζεται μόνο να κάνετε. 1) Πρώτον να φτιάξετε ένα νέο email, που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για το Steam και στο οποίο θα έχει πρόσβαση μόνο ο συντονιστής του group. 2) Δεύτερον να φτιάξετε νέο Steam account (συνδεδεμένο με το παραπάνω email). Η λογική είναι πως με αυτό το account θα συνδεθεί μόνο το FM2016 και τίποτα άλλο (για του χρόνου θα χρειαστεί νέος λογαριασμός, ώστε όσοι θέλουν να παραμείνουν στο FM2016, να εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο παλιό account). Εφόσον δεν έχει νόημα να ενεργοποιηθεί το Steam Guard που δίνει 2-way authentication, καλό θα είναι ο συντονιστής να βάλει και ένα κινητό τηλέφωνο στο Steam account. Δεν θα μπορούν να το δουν οι υπόλοιποι (μόνο τα τελευταία 4 ψηφία) και οποιεσδήποτε αλλαγές σε password κλπ, θα μπορούν να γίνουν μόνο με SMS στον αριθμό αυτό. 3) Ο συντονιστής θα πρέπει να έχει διαθέσιμες αρκετές μεθόδους πληρωμής, ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Πχ. Κάποιος που μπορεί να δεχθεί πληρωμές μόνο στο Paypal, θα ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο. Αντιθέτως κάποιος με e-banking σε 3-4 τράπεζες, μπορεί όχι μόνο να εξυπηρετήσει ενδεχομένως τους πάντες αλλά και να ελέγχει άμεσα αν μπήκαν τα λεφτά, ώστε να αποστέλλει άμεσα και τα στοιχεία του Steam account. 4) Να κατανοήσουν όλοι οι συμμετέχοντες πως όταν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο Steam account θα πρέπει να είναι πάντα offline και να πως το cloud synchronization για το παιχνίδι θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Αν φυσικά κάποια στιγμή θελήσουν να παίξουν κάποιο άλλο παιχνίδι στο κανονικό τους Steam account, μπορούν προφανώς να επιλέξουν άλλο χρήστη και να μπουν online χωρίς περιορισμούς. 5) Να κατανοήσουν όλοι πως είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τη διαφύλαξη του διαμοιραζόμενου account και να μην αρχίσουν να δίνουν τα στοιχεία δεξιά-αριστερά ή ενδεχομένως να τα μεταπωλούν για μικρά ποσά σε φίλους-συγγενείς κλπ. Γιατί αν το πράγμα ξεχειλώσει, τότε είναι πολύ πιθανό πως σε βάθος χρόνου θα γίνει η στραβή και θα το μετανιώσουμε όλοι. Επειδή είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε και να ελπίζουμε είναι στην υπευθυνότητα και το φιλότιμο του καθενός. ps: αν δεν καταφέρετε να βρείτε συντονιστή για το νέο group, προσφέρομαι να αναλάβω εγώ ξανά τη διαδικασία αγοράς/συγκέντρωσης χρημάτων/μοιράσματος κωδικών αλλά προφανώς δεν θα συμμετέχω στο κόστος. 1
aspradis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ τον nzeppos για τις κατατοπιστικες πληροφορίες και την προσφορά του. Εγώ θα μπορούσα να κάνω τον συντονιστή/διαχειριστή του όλου θέματος, απλά πρέπει ξέρω ότι όλοι θα είμαστε υπύθυνα άτομα όπως το είπε και ο nzeppos. e-banking έχω σε δύο Τράπεζες αν αυτό βολεύει. Και βασικά αν πείτε να το προχωρήσω, από που θα θέλατε να το αγοράσουμε. 1
Arikado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον καταρχας καλημερα! Εγω ειμαι μεσα παιδια.Θα πρεπει ομως να ειμαστε ολοι υπευθυνοι για το ολο εγχειρημα καθως ενα λαθος να γινει μας περνει ολους στο λαιμο του. Θα συμφωνησω με τους παραπανω "κανονες" καθως και με το να ειναι συντονιστης ο φιλος Aspradis εαν συμφωνητε ολοι μπορουμε να προχωρησουμε κανονικα στην αγορα. Απλα μια ερωτηση!Θα ειμαστε ολοι offline και θα παιζουμε.Δε θα χρειαζεται καθε φορα που θα πηγαινει να συνδεθει καποιος να ερχεται ενας κωδικος στο email?και δευτερον το steam δε θα βλεπει απο που εχει συνδεθει ο καθενας???
Cartman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εγώ όπως προείπα είμαι μέσα κανονικά. Πληρωμή άμεσα με ebanking... 1
Arikado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εγώ όπως προείπα είμαι μέσα κανονικά. Πληρωμή άμεσα με ebanking... Ωραια!Μεχρι στιγμης 3(ειμαι σιγουρος πως μεχρι το μεσημερι θα εχουμε κι αλλους!)
Crownzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα,κι γω με ebanking μπορω να πληρωσω αμεσα!
pavlos1908 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγω με e-banking της Πειραιως μπορω να πληρωσω αμεσα τα χρηματα αν ειναι μεχρι 4 ευρω ( εχω 4.22 μεσα αυτην την στιγμη και δεν θυμαμαι που μειναμε στο ποσο παει στον καθενα ) αλλιως μεχρι αυριο μπορω να πληρωσω αναλογα ποσο χρονο θα παρει απο την στιγμη που θα βαλω τα λεφτα στην τραπεζα μεχρι να φανει στο e-banking και να μπορω να τα μεταφερω. Οπως προειπα, για offline χρηση το θελω κυριως δεν νομιζω να ασχοληθω με το online και δεν τιθεται θεμα απο πλευρας μου να δωσω τον λογαριασμο μου σε αλλους κλπ. Να περιμενουν τον θειο
Arikado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια 5 μεχρι στιγμης. Εγω θα πρεπει να κανω καταθεση δυστυχως γτ δεν εχω ebanking. Για λογους αξιοπιστιας μπορειτε να δειτε και τις αξιολογησεις μου. ☺
Crownzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια περιμενουμε αλλους 2-3 και αγοραζουμε; 1
Arikado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια περιμενουμε αλλους 2-3 και αγοραζουμε; Οπως θελετε παιδια δεν εχω θεμα το ξαναλεω.Απλα να ειμαστε ολοι μας προσεχτικοι! Απο εκει και μετα ας περιμενουμε αν συμφωνουν και οι υπολιιποι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα