Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μάνι-μάνι είστε ήδη πέντε: - Crownzzz - pogasgeo - haris013 - Arikado - pavlos1908 Αν βρείτε κανα-δύο ακόμα, άνετα προχωράτε σε αγορά. Το θέμα είναι να προσφερθεί κάποιος να την αναλάβει. Ειμαστε ηδη 5 ωραια.αρα 2 ατομα ακομα και αν μπορει καποιος να το παρει θα μας βγει 5Ε ο καθενας μια χαρα το θεμα ειναι ποιος θα κανει την αγορα.
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 μπες κ κατεβασε, δε βλεπω ενημερωμενη την κατασταση πληρωμης τους ! Αυτό. Περιμένω επιβεβαίωση και από τους δύο αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα κωδικούς.
andreasosfp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικα με το offline mode θα πρεπει να τικαρω στην αρχη που κανουμε εισοδο στο steam το remember my password και να δω να μην ειναι τικαρισμενο το Don't save account credentials on this computer. Σωστα?
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια μεχρι σιγμης με τον Ασπραδη ειμαστε 6 ατομα.μπορεινα το αγορασει καποιος???
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικα με το offline mode θα πρεπει να τικαρω στην αρχη που κανουμε εισοδο στο steam το remember my password και να δω να μην ειναι τικαρισμενο το Don't save account credentials on this computer. Σωστα? Σωστά, αλλά θα πρέπει να πατήσεις και το "Go Offline" πάνω αριστερά στο μενού "Steam" της εφαρμογής. Επιπλέον να απενεργοποιήσεις το cloud synchronization. Δες το τέλος του πρώτου post για περισσότερες πληροφορίες. 1
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Και 7ος εγώ για νέο account Eμαστε δλδ: - Crownzzz - pogasgeo - haris013 - Arikado(εγω) - pavlos1908 -aspradis -Cartman παιδια ειστε ολοι μεσα?εγω ειμαι με χιλια παντως!!!! Ακουω απαντησεις.
andreasosfp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ολα ενταξει ειμαι offline πλεον. Το παιχνιδι να το τρεχω μεσα απο το steam ή μεσω της συντομευσης στο desktop?
Crownzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Arikado, on 09 Dec 2015 - 9:11 PM, said: Eμαστε δλδ: - Crownzzz- pogasgeo- haris013- Arikado(εγω)- pavlos1908 -aspradis -Cartman παιδια ειστε ολοι μεσα?εγω ειμαι με χιλια παντως!!!! Ακουω απαντησεις. Εγω μεσα,αλλα δυστυχως δεν μπορω να αναλαβω την αγορα!Λεω να περιμενουμε καμποσες ωριτσες μηπως θελουν αλλοι 2 πχ
harisv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ενδιαφερομαι και εγω.... Τα λεφτα μπορω να τα δωσω μεσω paypal?
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Arikado, on 09 Dec 2015 - 9:11 PM, said: Εγω μεσα,αλλα δυστυχως δεν μπορω να αναλαβω την αγορα!Λεω να περιμενουμε καμποσες ωριτσες μηπως θελουν αλλοι 2 πχ Κοιτα δεν εχω κανενα θεμα οσοι πιο πολλοι τοσο το καλυτερο. Αλλα ας μαζευτουμε απο 4 και πανω.τι λετε? δυστηχως την αγορα ουτε εγω μπορω να τη αναλαβω. Παιδια ενδιαφερομαι και εγω.... Τα λεφτα μπορω να τα δωσω μεσω paypal? Παιζει να μπορεσεις να κανεις την αγορα?
harisv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιζει να μπορεσεις να κανεις την αγορα? Δεν εχω προβλημα, απλα νομιζω οτι το εχετε αγορασει ηδη.
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οχι απλα θελουμε να μαζευτουμε εστω απο 4 μεχρι 7 ατομα. Απλα ας γραψει και οποιος ακομα που το θελει. να συννενοηθουμε και να το αγορασουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα